2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
me güzel sonuc iyi çıkmış nasil dayandin cinsiyeti sormadan:)
valla bilmiyorum ben de garip bi sabır var :=) gebelik testi yaparken de öyle bekledim bi hafta falan. ilk gebeliğim ama bilmiorum , geç olsun güç olmasın , zaman geçsin de daha net bilgi alayım diye aslında. cinsiyet için cuma günü gitmeyi düşünüyorum.eşime mujdesini de babalar gününde vercem =)

canim bu gebeligim 11 arti 5 te beta 155 ve kiz dedi dr küçük oglumda 11 arti 2 de 256 kaybettigim oglumda 12 arti 2 de 68 çıkmış. 3 u de erkek ve 50 üzeri.

Canim 2 li test 12+3-4 gibi yaptirin ordaki sonuca gore diyolar. Amase de hepsiii yuksek cikmis . Merak insana neler yaptiriyor iste .. Hayirlisiyla kucagimiza alalim insallah saglikla

QUOTE="leylam355, post: 41405575, member: 675961"]vallahi cimrilikle alakası yok daha doğuma çok var sağlık için gerekebilir başımıza geleceklerin garantisi yok daha
alışveriş içinde benim açımdan erken sonbahar gibi yapmayı düşünüyorum[/QUOTE]
bende araba,yatak gibi buyuk esyalari en sona birakmayi dusunuyorum.zaten oda takimi
almiycam evlenmeden 1 yil once ikeadan odama beyaz gardolap ve sifonyer almistim yepyeni duruyorlar annnemde onlari getiricem bide yatak aldimmi tamamdir.

en güzeli bence ben bir yaşına gelince oda takımı alıcam bir yaşına kadar yanımda yatırmayı planlıyorum ama kısmet
alışverişide ben almıyorum ama şimdiden o kadar çok hediye geldiki hayırlısı artık senin kontrol nezaman

bende araba,yatak gibi buyuk esyalari en sona birakmayi dusunuyorum.zaten oda takimi
almiycam evlenmeden 1 yil once ikeadan odama beyaz gardolap ve sifonyer almistim yepyeni duruyorlar annnemde onlari getiricem bide yatak aldimmi tamamdir.[/QUOTE]

en güzeli bence ben bir yaşına gelince oda takımı alıcam bir yaşına kadar yanımda yatırmayı planlıyorum ama kısmet
alışverişide ben almıyorum ama şimdiden o kadar çok hediye geldiki hayırlısı artık senin kontrol nezaman

almiycam evlenmeden 1 yil once ikeadan odama beyaz gardolap ve sifonyer almistim yepyeni duruyorlar annnemde onlari getiricem bide yatak aldimmi tamamdir.

alışverişide ben almıyorum ama şimdiden o kadar çok hediye geldiki hayırlısı artık senin kontrol nezaman[/QUOTE]

kontrolum pazartesi gunu, az kaldi
yani.umarim hersey yolundadir.ben dayanamiyorum basladim biseyler almaya.cinsiyet kesin belli ama yinede bisey olur diye unisex almaya calisiyorum.

kontrolum pazartesi gunu, az kaldi
yani.umarim hersey yolundadir.ben dayanamiyorum basladim biseyler almaya.cinsiyet kesin belli ama yinede bisey olur diye unisex almaya calisiyorum.
kontrol sonrası anlatırsın bebişin nasıl olduğunu benim daha çok var 27 haziranda

Arkadaşlar hamilelikte grip ve boğaz enfeksiyonu geçiren oldu mu? Geçmesi için ne yaptınız, ben ıhlamur, tavuk suyu çorba vs içiyorum sürekli ama daha da ilerledi sesim dahi çıkmıyor. İşim gereği de sesime ihtiyacım var sürekli veli arıyorum öğrenci ve personel ile konuşuyorum vs.

Merhaba 2 li yi yaptirdim usg nt 1.9 , crl 53.3 cijti kan verdim doktor kana göre yorum yapcakmis hic birsey soylemedi devlette yaptirdim. Nasil bilen yorumlayabilir mi

maşallah darısı başımıza :))))))

Gölcük bu konuda çok ucuz canım hastane çıkış setini 12 tl verdim, 15 tl ye güzel bir battaniye tarzı bir şey aldım, diğer takımlara 5 tl verdim iç atletler 1.5 tl ydi birde havlu aldım yeni doğan banyo için kesesiyle 10 tl idi çok tatlılar şimdiden bi poşet dolusu olduuu elimdede örgüm var

Bizede cinsiyet tahmini yaparmisiniz teyzeleri

Eklentiler

• 20150616_141830.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 62
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…