valla bilmiyorum ben de garip bi sabır var :=) gebelik testi yaparken de öyle bekledim bi hafta falan. ilk gebeliğim ama bilmiorum , geç olsun güç olmasın , zaman geçsin de daha net bilgi alayım diye aslında. cinsiyet için cuma günü gitmeyi düşünüyorum.eşime mujdesini de babalar gününde vercem =)me güzel sonuc iyi çıkmış nasil dayandin cinsiyeti sormadan:)
isk cikacagini sanmam28 cnm
canim bu gebeligim 11 arti 5 te beta 155 ve kiz dedi dr küçük oglumda 11 arti 2 de 256 kaybettigim oglumda 12 arti 2 de 68 çıkmış. 3 u de erkek ve 50 üzeri.
bende araba,yatak gibi buyuk esyalari en sona birakmayi dusunuyorum.zaten oda takimiQUOTE="leylam355, post: 41405575, member: 675961"]vallahi cimrilikle alakası yok daha doğuma çok var sağlık için gerekebilir başımıza geleceklerin garantisi yok daha
alışveriş içinde benim açımdan erken sonbahar gibi yapmayı düşünüyorum
Teşekkürler canım, bakalım başka alternatif bulmazsak epey yattı benimde kafama. Drunun kızı olmasına sevindim. Çok fazla yok ama değil mi Lara ismi ?deniz lara daha hoş. bu arada lara dr min kizinin adı
Bn de çevremdekileri tek tek sponsor yapacağım bebişevallahi cimrilikle alakası yok daha doğuma çok var sağlık için gerekebilir başımıza geleceklerin garantisi yok daha alışveriş içinde benim açımdan erken sonbahar gibi yapmayı düşünüyorum
aynen anneanne, babaanne teyzeler halalar alsın yani işleri neBn de çevremdekileri tek tek sponsor yapacağım bebişe
bende araba,yatak gibi buyuk esyalari en sona birakmayi dusunuyorum.zaten oda takimi
almiycam evlenmeden 1 yil once ikeadan odama beyaz gardolap ve sifonyer almistim yepyeni duruyorlar annnemde onlari getiricem bide yatak aldimmi tamamdir.
kontrolum pazartesi gunu, az kaldien güzeli bence ben bir yaşına gelince oda takımı alıcam bir yaşına kadar yanımda yatırmayı planlıyorum ama kısmet
alışverişide ben almıyorum ama şimdiden o kadar çok hediye geldiki hayırlısı artık senin kontrol nezaman
kontrol sonrası anlatırsın bebişin nasıl olduğunu benim daha çok var 27 hazirandakontrolum pazartesi gunu, az kaldi
yani.umarim hersey yolundadir.ben dayanamiyorum basladim biseyler almaya.cinsiyet kesin belli ama yinede bisey olur diye unisex almaya calisiyorum.
Tamam canim insallah iyi haberler veririmkontrol sonrası anlatırsın bebişin nasıl olduğunu benim daha çok var 27 haziranda
Kızlar annemm geldi bebişe zıbın seti aldık battaniye tarzı bir örtü aldık, takımlar aldıık ayhh
maşallah darısı başımıza :))))))
Yok canm ya olmadı netbirsey demiyo temmuzda gidicem o zamn belli olur herhaldemesacım senin bebişlerin cinsiyeti belli oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?