2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Çok geçMiş olsun pastil de dene boğazini yumuşatır doktoruna bir danış tabi

Allah yardimcin olsun canm valla allahtan bnm eşim gece calisiyor zaten kızkardeşim de yanıma gelicek çok şükür yardımcı oluyor bana

Gerçekten çok uygun a almiss in canm aslında gördükçe almak lazim zibin çok gerekli oluyomus ben daha bişey almadım ama içim içimi yiyo yakında başlarım almaya :))

Ya nasıl oldu ki öyle :) bende 14+1 de yani dün öğrendim erkek olduğunu pipisini gördük değişir mi ki sonradan? :)))
Ya canm banada erkek dedi doktor hatta pipisini eliyle gosterdi yani değişirmi bende merak ediyorum haftaya tekrar gidicem bakalım ne dicek

valla bende bılmıyorum saat bası yemek yıyorum onun dısında azım hep dolu ve 3 ltreye yakın sıvı tuketıyorunm ayrıca calısıyorum napıcm ben yaaa

Yok canm ben tutmıycam oruc Zaten bence hamileler kesinlikle tutmamali Ben ewde esiniz annenz büyük çocugunuz falan tutuyosa sahura kalkmak, iftara hazırlık falan bizi yoracak ondan enerjiye ihtiyacm war dedim :) benm sadece eşim war ewde, o tutacak, sahurda falan yalnz brakmıycam onunla sofra hazrlıycam ondan bahsettim :)

Son düzenleme:
Kızlar genelde kaç saat uyuyorsunuz ya ben baş agrisindan ölüyorum cildiricam yaa diyorum çok mu uyuyorum beynim cikicak yerinden bulantim bitti bu başladi allahım sabır ver bana

Ya biz ablamlar da ewlenmeden annem babam iki ablam hep beraber kalkardık sahurda sofra hazırlar yerdik Diziler olurdu onlari izlerdik Ramazan havasi güzel olurdu evimizde, şimdiki evimde de onu sağlamaya calişiyorum Özellikle ramazanda yalnz yemek yemesin kimse bence :) Eşin de sorduğuna göre senn de kendisiyle sahurda olmanı istiyo demek ki :)

Son düzenleme:
arkadaşlar hepimizin bildiği gibi aralık anneleri listemiz mevcut, ben daha öğrenemedim ama cinsiyeti belli olan hamişler bana özel mesaj atarak cinsiyetini belirtirseniz eklemelere başlayabilirim,,,

not: cinsiyet konusundaki tahminlerden çok, netliğe kavuşanlar yazarsa sevinirim böylece yap boz olmaz.
not2: listemiz de hiç ekli olmayanlarda, bilgilerini toplu yazarlarsa eklemeye devam ediyorum.
not3: konuya yazdığınızda sürekli takip edemeyebiliyorum bu yüzden lütfen özel mesaj atın.

sevgiler

Müsrif olmayalim da cimri olalim bence :))

Ya nasıl oldu ki öyle :) bende 14+1 de yani dün öğrendim erkek olduğunu pipisini gördük değişir mi ki sonradan? :)))
bılmıyorumkı canım ben ılk erkek dedıklerınde 12 haftadaydım dun kız dedıklerınde 14 hafta 3 gunluk hangı doktorun dedıgı dogru bılmıyorum bakalım 15 gun sonra kontrole gıtcem o zmaan bellı olur bıraz daha buyumus olcak

Allah yardimcin olsun canm valla allahtan bnm eşim gece calisiyor zaten kızkardeşim de yanıma gelicek çok şükür yardımcı oluyor bana

Sağolasin canm Maşallah şanslisin sen :) benm annem de cok uzak değil ama arabayla bi yarm saat Her gel dediğimde gelemez eşim yardm edecek artk :)

Kızlar genelde kaç saat uyuyorsunuz ya ben baş agrisindan ölüyorum cildiricam yaa diyorum çok mu uyuyorum beynim cikicak yerinden bulantim bitti bu başladi allahım sabır ver bana

6-7 saat gece uyuyorum 15-20 dk da bazen ofiste oğlen arasi kestiriyorum :) bende olmadı ama o baş ağrisi hormon değişikliğinden oluyomus Yani normalmiş canm İnş kısa zamanda gecer, allah şifa versn

Ben de elimden geldiğince eşlik etmeyi düşünüyorum :)

Şimdi genelde diziler yerine her kanalda bir hoca amca oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…