Çok geçMiş olsunArkadaşlar hamilelikte grip ve boğaz enfeksiyonu geçiren oldu mu? Geçmesi için ne yaptınız, ben ıhlamur, tavuk suyu çorba vs içiyorum sürekli ama daha da ilerledi sesim dahi çıkmıyor. İşim gereği de sesime ihtiyacım var sürekli veli arıyorum öğrenci ve personel ile konuşuyorum vs.
Allah yardimcin olsun canm valla allahtan bnm eşim gece calisiyor zaten kızkardeşim de yanıma gelicek çok şükür yardımcı oluyor banaHala sürekli uyumak istiyorum Ofiste olup da gün boyu uyuyamamak en büyük işkence şu anda benim için :) Bana da enerjının gelmesı lazım Eşim oruc tutacak iftar+sahur+iş çıkısı yuruyus+tekrar iftar bu kısır dongu ıcın enerjı lazım bana :)) Siz nasıl geıreceksnz ramazanı, ewde oruc tutacak olan var mı?
o bellı olmaz canımbende resmen pıpıyı gormustum bugun bacak arası boştu o yuzden alıstırmak ıstemıyorum kendımı kızım dıye 15 gun sonra yıne bakılsında ondan sonra
Çok geçMiş olsunpastil de dene boğazini yumuşatır doktoruna bir danış tabi
Gölcük bu konuda çok ucuz canımhastane çıkış setini 12 tl verdim, 15 tl ye güzel bir battaniye tarzı bir şey aldım, diğer takımlara 5 tl verdim iç atletler 1.5 tl ydi birde havlu aldım yeni doğan banyo için kesesiyle 10 tl idi çok tatlılar şimdiden bi poşet dolusu olduuu elimdede örgüm var
Ya canm banada erkek dedi doktor hatta pipisini eliyle gosterdi yani değişirmi bende merak ediyorum haftaya tekrar gidicem bakalım ne dicekYa nasıl oldu ki öyle :) bende 14+1 de yani dün öğrendim erkek olduğunu pipisini gördük değişir mi ki sonradan? :)))
valla bende bılmıyorum saat bası yemek yıyorum onun dısında azım hep dolu ve 3 ltreye yakın sıvı tuketıyorunm ayrıca calısıyorum napıcm ben yaaa
Bizde de eşim tutacak canım.
Aslında o da bensiz uyanıp sahur yapar ama o da bana soruyor sen de uyanır mısın benimle diye :)
Bu arada geceleri 2-3 saat arayla iki kere uyanmaya başladım. Sanırım beynimin geceleri periyodik olarak uyanmaya alıştırma dönemi başladı.
Çok yorgun olmazsam sahura kalkabilirim ben de sanırım.
gören de bizi cimri ilan edecekcanım evet o siteyi sık sık kullanıyorumuygun fiyatlı arabaları da bilinen markalarda bulmak neredeyse imkansız. başka birkaç sitede bulmuştum ben. akşam eve geçince geçmişten bulursam yazarım. seni alıntıladım ama başka bir arkadaş sormuş, okuyordur umarım.
çok yaygin degil. 16 yıllık ogretmenim hiç lara isimli öğrencim olmadıTeşekkürler canım, bakalım başka alternatif bulmazsak epey yattı benimde kafama. Drunun kızı olmasına sevindim. Çok fazla yok ama değil mi Lara ismi ?
bılmıyorumkı canım ben ılk erkek dedıklerınde 12 haftadaydım dun kız dedıklerınde 14 hafta 3 gunluk hangı doktorun dedıgı dogru bılmıyorum bakalım 15 gun sonra kontrole gıtcem o zmaan bellı olur bıraz daha buyumus olcakYa nasıl oldu ki öyle :) bende 14+1 de yani dün öğrendim erkek olduğunu pipisini gördük değişir mi ki sonradan? :)))
Allah yardimcin olsun canm valla allahtan bnm eşim gece calisiyor zaten kızkardeşim de yanıma gelicek çok şükür yardımcı oluyor bana
Kızlar genelde kaç saat uyuyorsunuz ya ben baş agrisindan ölüyorum cildiricam yaa diyorum çok mu uyuyorum beynim cikicak yerinden bulantim bitti bu başladi allahım sabır ver bana
Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim şimdiçok yaygin degil. 16 yıllık ogretmenim hiç lara isimli öğrencim olmadı
Nasilsin canm bayadr takip edemedim bebisinde sen de iyisindr insallah ben bugun gittm dr kiza benziyo ama kesin olarak 1ay sonra soyleyebilirim dediSevineyim mi üzüleyim mi bilemedim şimdi
hadi bakalım temmuzda sağlıkla öğrenirsin inşallahYok canm ya olmadı netbirsey demiyo temmuzda gidicem o zamn belli olur herhalde
Evet cnm bulantı bitti benimde uyukluyorum simdide 3 gündür akşam üstü 5 gibi başlıyoKızlar genelde kaç saat uyuyorsunuz ya ben baş agrisindan ölüyorum cildiricam yaa diyorum çok mu uyuyorum beynim cikicak yerinden bulantim bitti bu başladi allahım sabır ver bana
Ya biz ablamlar da ewlenmeden annem babam iki ablam hep beraber kalkardık sahurda sofra hazırlar yerdik Diziler olurdu onlari izlerdik Ramazan havasi güzel olurdu evimizde, şimdiki evimde de onu sağlamaya calişiyorum Özellikle ramazanda yalnz yemek yemesin kimse bence :) Eşin de sorduğuna göre senn de kendisiyle sahurda olmanı istiyo demek ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?