- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
İyiyiz canım şükürNasilsin canm bayadr takip edemedim bebisinde sen de iyisindr insallah ben bugun gittm dr kiza benziyo ama kesin olarak 1ay sonra soyleyebilirim dedi
Aminn canm inşallah okuyorum dua ediyorum artk norolojiye randevu aldım gidicem beynim cikicak sanki6-7 saat gece uyuyorum 15-20 dk da bazen ofiste oğlen arasi kestiriyorum :) bende olmadı ama o baş ağrisi hormon değişikliğinden oluyomus Yani normalmiş canm İnş kısa zamanda gecer, allah şifa versn
canım bende çok uyuyorum ama sen şimdi biraz daha fazla uyursun vücudun daha fazla ve çabuk yorulur nede olsa iki tane bebiş var baş ağrısı bende hiç olmadı onun yerine rapor aldıracak kadar zor ve kötü bel ağrısı var maşallah ya annem benimde ikizlerim olsun istedi ama maalesef olmadıKızlar genelde kaç saat uyuyorsunuz ya ben baş agrisindan ölüyorum cildiricam yaa diyorum çok mu uyuyorum beynim cikicak yerinden bulantim bitti bu başladi allahım sabır ver bana
Ayy hadi insallah saglikla sihatle hayirlisiyla gelsin bebisler simdi 1ay daha beklemek varrİyiyiz canım şükürSizin de iyi olmanıza sevindim. Dün vardı kontrolümüz, bizim de kıza benzetti ama önümüzdeki ay kesinleşecek
Ben de elimden geldiğince eşlik etmeyi düşünüyorum :)
Şimdi genelde diziler yerine her kanalda bir hoca amca oluyor :)
O kadar mı yaAminn canm inşallah okuyorum dua ediyorum artk norolojiye randevu aldım gidicem beynim cikicak sanki
canım bende çok uyuyorum ama sen şimdi biraz daha fazla uyursun vücudun daha fazla ve çabuk yorulur nede olsa iki tane bebiş var baş ağrısı bende hiç olmadı onun yerine rapor aldıracak kadar zor ve kötü bel ağrısı var maşallah ya annem benimde ikizlerim olsun istedi ama maalesef olmadı
ben de cnm aynen, sonbaharı bekliyorum.vallahi cimrilikle alakası yok daha doğuma çok var sağlık için gerekebilir başımıza geleceklerin garantisi yok daha alışveriş içinde benim açımdan erken sonbahar gibi yapmayı düşünüyorum
biz de çok istedik cnm ama kısmet, maşallah sanacanm bnm saol teşekkür ederim bizde dört sene bekledik ilk tüp bebek denemesiydi ve hiç umudum yoktu açıkçası herhalde kaynanamin duaları kabul oldu kadın dr tüple olur dediginden beri her şeyi çift ördu hep ikiz ikiz diye diye bnm betahcgde düşüktü ikiz gibi deildi dedim bitanesi tuttu bide baktık anamm kese iki tane rabbime şükürler olsun kardeşsiz kalmicaklar hayırlısı nasip böyleymiş hem endişeli hemde sevinçliyim allah isteyen herkese nasip etsin insallah
kaktılıyoreeMüsrif olmayalim da cimri olalim bence :))
canm bnm saol teşekkür ederim bizde dört sene bekledik ilk tüp bebek denemesiydi ve hiç umudum yoktu açıkçası herhalde kaynanamin duaları kabul oldu kadın dr tüple olur dediginden beri her şeyi çift ördu hep ikiz ikiz diye diye bnm betahcgde düşüktü ikiz gibi deildi dedim bitanesi tuttu bide baktık anamm kese iki tane rabbime şükürler olsun kardeşsiz kalmicaklar hayırlısı nasip böyleymiş hem endişeli hemde sevinçliyim allah isteyen herkese nasip etsin insallah
baş agrısı sıkıntısı bendede var canım sankı once beynımı sıkıyolar butun beyın damarlarım atmaya baslıyo sonrada baş agrısıKızlar genelde kaç saat uyuyorsunuz ya ben baş agrisindan ölüyorum cildiricam yaa diyorum çok mu uyuyorum beynim cikicak yerinden bulantim bitti bu başladi allahım sabır ver bana
amin canım allah bütün bebekleri annelerine sağlıkla kavuştursun bu arada maşallah sizecanm bnm saol teşekkür ederim bizde dört sene bekledik ilk tüp bebek denemesiydi ve hiç umudum yoktu açıkçası herhalde kaynanamin duaları kabul oldu kadın dr tüple olur dediginden beri her şeyi çift ördu hep ikiz ikiz diye diye bnm betahcgde düşüktü ikiz gibi deildi dedim bitanesi tuttu bide baktık anamm kese iki tane rabbime şükürler olsun kardeşsiz kalmicaklar hayırlısı nasip böyleymiş hem endişeli hemde sevinçliyim allah isteyen herkese nasip etsin insallah
Aynen kafamın arkası zonkluyoo gece hafifliyor ikindi civarı kudurtuyo bakalım ne zamana kadrbaş agrısı sıkıntısı bendede var canım sankı once beynımı sıkıyolar butun beyın damarlarım atmaya baslıyo sonrada baş agrısı
Iyi akşamlar kızlar. Bulantılarım hala geçmiyor. Cok sıkıntı çekiyorum. Bu haftalarda hala ilaç kullanan var mı?
benim de bitmedi cnm, dün bütün gün bulandım ve iki kere çıkardım. bugün iyiyim şükür. zaten böyle, iki gün iyi, üçüncü gün kötü.Iyi akşamlar kızlar. Bulantılarım hala geçmiyor. Cok sıkıntı çekiyorum. Bu haftalarda hala ilaç kullanan var mı?
Süpersin bende çok örmek isterim rengarenk yelek hırka kahretsin ki el becerisi Sıfır.. Gül'e Gül'e kullan canımGölcük bu konuda çok ucuz canımhastane çıkış setini 12 tl verdim, 15 tl ye güzel bir battaniye tarzı bir şey aldım, diğer takımlara 5 tl verdim iç atletler 1.5 tl ydi birde havlu aldım yeni doğan banyo için kesesiyle 10 tl idi çok tatlılar şimdiden bi poşet dolusu olduuu elimdede örgüm var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?