yarın mı cnm kontrolün? güzel haberlerini bekliyor olacağım.Tamam canim insallah iyi haberler veririm
Hayır canım pazartesi günü kontrolüm.az kaldı, güzel haberlerle gelicem inşallah, içimde hiç kötü his yokyarın mı cnm kontrolün? güzel haberlerini bekliyor olacağım.
selam hamişler... 12.haftada dr.um bebise erkek gibi demisti.. Yarin baska bi sehirde baska bi dr.a randevu aldim. Bakalim bu dr ne dicek :)) herkes cinsiyet soruo... ben de Lina mi yoksa Yigit Yagiz Arda Alen mi (erkek ismi konusunda karisigiz kararsiziz)bi ögrenmek istiyorum... bi de hic kipirdarken goremedim... insallah yarin gorurum ( cikolataya gömülüp gitcem)
çikolataya gömülünce ne oluyor ki?selam hamişler... 12.haftada dr.um bebise erkek gibi demisti.. Yarin baska bi sehirde baska bi dr.a randevu aldim. Bakalim bu dr ne dicek :)) herkes cinsiyet soruo... ben de Lina mi yoksa Yigit Yagiz Arda Alen mi (erkek ismi konusunda karisigiz kararsiziz)bi ögrenmek istiyorum... bi de hic kipirdarken goremedim... insallah yarin gorurum ( cikolataya gömülüp gitcem)
çikolataya gömülünce ne oluyor ki?
Canim pastil yasak degil gunde sekiz taneye kadar kullanabilirsin demisti doktorum bana kadin dogum uzmani ve kbb ci birlikte görüştüm benim soguk alginligi degildi sinuzitti ama feciiydi antibiyotik bile kullanmak zorunda kaldim malesef ama onun disinda sadece ot olarak ihlamur icebilirsin demisti doktor birde adacayi ama icilmiycek suyu gargara yapilacak demisti ama dikkat et ilerkemesin daha feci oluyo ilac kullanmak zorunda kaldim ben vicdan azabi agla agla bi hal oldumSağol canım ama hamileilikte hepsi yasak işte gerçekten çok kötü oldum... Acile gitsem diyorum Allah korusun yanlış bir şey falan verirler kaldım böyle
Canim 13. Haftada ben hala ilac kullaniyodum kotuydu midem 15. Haftanin ortssinda ilaci biraktim hala bulantim var ama cok sukur eskisinin yaninda cok az yavas yavas bitecek heraldeIyi akşamlar kızlar. Bulantılarım hala geçmiyor. Cok sıkıntı çekiyorum. Bu haftalarda hala ilaç kullanan var mı?
çok enteresanmıs :=)kipirdiyormus hatta oynayip zipliomuş canim... burdaki hamişlerin tecrubesi
ben bolca tayt aldımha bi de bgn lcw.den hamile tayti ve pantolonu aldim... tayti m beden, pantolonu 38 beden olarak... elim hic bol biseye gitmio... 26 27 bedendim ust bacagim kalinlasmis... normal jeanlerim ustten sikio artik ... bi tek goguslerim mutlu edio beni , her zmn yaptrmak istedgm silikonlu gorunume kavustular... ayrica hamile kiyafetleri cok cirkin hic biri yakismio bana... hic tarz diiller
valla bılmıyom ne kadar surcek ama benıde baya zorlamaya basladı artık aşırı sınırlıyım sureklı hasta olmaktan cok agrım varAynen kafamın arkası zonkluyoo gece hafifliyor ikindi civarı kudurtuyo bakalım ne zamana kadr
hadi bakalım iyi yolculuklar ve güzel haberler getir bize drajemselam hamişler... 12.haftada dr.um bebise erkek gibi demisti.. Yarin baska bi sehirde baska bi dr.a randevu aldim. Bakalim bu dr ne dicek :)) herkes cinsiyet soruo... ben de Lina mi yoksa Yigit Yagiz Arda Alen mi (erkek ismi konusunda karisigiz kararsiziz)bi ögrenmek istiyorum... bi de hic kipirdarken goremedim... insallah yarin gorurum ( cikolataya gömülüp gitcem)
kulağa hoş gelse de anlamı itibariyle bana da soğuk geliyo, içimi ürpertiyo Ayaz. hem kız hem erkekte 3 ya da 4 harflilere takığım ben dekayinvalidem de Ayaz olsun diyo... diziden esinlenip:)) ben soguk bi cocuk olmasin diye pek sicak bakamiyorum.. kocise de erkek olursa sen koyarsin ismi demistim... Yigit olsun diyo ben de hep 4 harfli isimleri begenirim...artik hayirlisi :))))
ben lcw'den şortlu tulum pijama aldım sadece, bişey beğenemedim, tarz bişey yok mağazalarda dediğin gibi. kendi tarzımızı yaratıcaz artıkha bi de bgn lcw.den hamile tayti ve pantolonu aldim... tayti m beden, pantolonu 38 beden olarak... elim hic bol biseye gitmio... 26 27 bedendim ust bacagim kalinlasmis... normal jeanlerim ustten sikio artik ... bi tek goguslerim mutlu edio beni , her zmn yaptrmak istedgm silikonlu gorunume kavustular... ayrica hamile kiyafetleri cok cirkin hic biri yakismio bana... hic tarz diiller
tayta benzer esnek ve beli lastikli pantolonlardan aldım ben de pek çok renginden, işte de giyebiliyorum böylece. ve aynen üstüne salaş bluzlerben bolca tayt aldım
uzerıne de salas bluzler :=) o sekılde takılmayı dusunuyorum
olmasın zaten, her şey güzel olacak!Hayır canım pazartesi günü kontrolüm.az kaldı, güzel haberlerle gelicem inşallah, içimde hiç kötü his yok
tabisi cnm çoğu biliyor söylüyordu bunu, nihayet doktoruma sordum ve o da onayladı, sen de sor istersen kendi doktoruna. yiyen kişiye nasıl mutluluk hormonu veriyorsa bu bebeğe de geçiyor, hareketlenmesini sağlıyor dedi bnmki. muayeneden 1 saat kadar önce yenmeliymiş.çok enteresanmıs :=)
1,5 hafta sonra gıdıcem denerımtabisi cnm çoğu biliyor söylüyordu bunu, nihayet doktoruma sordum ve o da onayladı, sen de sor istersen kendi doktoruna. yiyen kişiye nasıl mutluluk hormonu veriyorsa bu bebeğe de geçiyor, hareketlenmesini sağlıyor dedi bnmki. muayeneden 1 saat kadar önce yenmeliymiş.
Kizlar bugun doktora gittim 12+3 uz doktor erkege benziyi dedi ama anlayan varmi bende benzettim cikintisi var ama anlayan varsa cevaplayabilir mi :)
Bunu biz test ettik onayladik cumartesi günü.Bebis bir türlü hareket etmedi poposunu döndü dr bu böyle olmayacak sen bi çikolata ye su ic tekrar gel dedi bebisim kıpır kıpır oldutabisi cnm çoğu biliyor söylüyordu bunu, nihayet doktoruma sordum ve o da onayladı, sen de sor istersen kendi doktoruna. yiyen kişiye nasıl mutluluk hormonu veriyorsa bu bebeğe de geçiyor, hareketlenmesini sağlıyor dedi bnmki. muayeneden 1 saat kadar önce yenmeliymiş.
oyle deme kız benımkıde bu sekılde gorunuyodu ıkılıde sımdı bombos bacak arası bıse anlamadım cocugumun cınsıyetınden emın deılımEvet cnm erkek baya belli yani bir sonraki gidisinde kesinlesir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?