2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
günaydin arkadaslar bu bebek arabasini cok begendim. sizce nasil görünüyor. cok kullanisli imis ve katlayinca minicik bisi kaliyo

Eklentiler

• image.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 108
Merhaba kızlar ikili test sonucuna göre cinsiyet tahmini doğru çıkan var mı bizimkini geçen hafta göremedi dr meraklardayım

arkadaşlar hamileler kesinlikle oruç tutmamalı.çok sakıncalı.bebişler bizden besleniyo.bizim aç ve susuz kalmamız onlara ne kadar zarar verir düşünsenize

Günaydın arkadaşlar, hamileliğimin başında olmayan mide bulantıları 2 haftadır her sabah kalktığımda oluyor mahvetti beni ağrılarım şükür biraz azaldı bakalım bizimki ne zman gösterecek cinsiyetini

Günaydın annişler
Bugün Dr kontrolün var ama misafirim gelecek
gidemicem sanirim
Yarina kalir artik

arkadaşlar hamileler kesinlikle oruç tutmamalı.çok sakıncalı.bebişler bizden besleniyo.bizim aç ve susuz kalmamız onlara ne kadar zarar verir düşünsenize

Kesinlikle katılıyorum canım, bebişler besinsiz susuz kalmasın :) Hem hamılelere farz degıl zaten bıldıgım kadarıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…