- 29 Mayıs 2014
- 791
- 482
- 123
evet canim ama ilk bebek olunca insan en iyisini güzelini almak istiyor. diger bebek arabalari da bana cok kaba geliyor bu cok sade ve kibar geldi bana o yüzden hosuma gittigünaydınlar siyah papatya cnm güzel ama bence pahalı
oyle deme kız benımkıde bu sekılde gorunuyodu ıkılıde sımdı bombos bacak arası bıse anlamadım cocugumun cınsıyetınden emın deılımayın 30 unda ınsallah netlesır
arkadaşlar hamileler kesinlikle oruç tutmamalı.çok sakıncalı.bebişler bizden besleniyo.bizim aç ve susuz kalmamız onlara ne kadar zarar verir düşünsenizeYok canm ben tutmıycam oruc Zaten bence hamileler kesinlikle tutmamali Ben ewde esiniz annenz büyük çocugunuz falan tutuyosa sahura kalkmak, iftara hazırlık falan bizi yoracak ondan enerjiye ihtiyacm war dedim :) benm sadece eşim war ewde, o tutacak, sahurda falan yalnz brakmıycam onunla sofra hazrlıycam ondan bahsettim :)
Benimde iki gün sürdü geçti şükür. İkili testlerimde iyi çıktı çok şükürCanim bacagimla alakasi yok ama sag bikini bolgemde agri bende de oldu 2 gun surdu bugun gecti cok sukur
Günaydın annişler
Bugün Dr kontrolün var ama misafirim gelecek
gidemicem sanirim
Yarina kalir artik
Bir ara ekmeye calisicam randevu saat 3ten sonra çünküaa git canım beklesin misafir
biz de çok istedik cnm ama kısmet, maşallah sana
Bir ara ekmeye calisicam randevu saat 3ten sonra çünkü
günaydin arkadaslar bu bebek arabasini cok begendim. sizce nasil görünüyor. cok kullanisli imis ve katlayinca minicik bisi kaliyo
bebişini yerim seninBunu biz test ettik onayladik cumartesi günü.Bebis bir türlü hareket etmedi poposunu döndü dr bu böyle olmayacak sen bi çikolata ye su ic tekrar gel dedi bebisim kıpır kıpır oldu
arkadaşlar hamileler kesinlikle oruç tutmamalı.çok sakıncalı.bebişler bizden besleniyo.bizim aç ve susuz kalmamız onlara ne kadar zarar verir düşünsenize
hayır, aşılama. ikizimiz olsun istedik doğal yolla da olabilirdi, ailede çok ikiz var bnm.Senin tüp bebek mi canım?
hayır, aşılama. ikizimiz olsun istedik doğal yolla da olabilirdi, ailede çok ikiz var bnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?