şaka mı yapıyosun, yemişim misafiri, hemen misafiri ekiyosun ve doooğru doktora!Günaydın annişler
Bugün Dr kontrolün var ama misafirim gelecek
gidemicem sanirim
Yarina kalir artik
Bu modeller şirin ve nostaljik evet ama ben her zamanki faydacı tutumumla alışveriş yaptığım için bu tarz bişey almam kesinlikle. kısa süreli kullanılacak bir ürün ve gereksiz pahalı bence. Ama durumum var, hevesim var diyosan neden olmasıngünaydin arkadaslar bu bebek arabasini cok begendim. sizce nasil görünüyor. cok kullanisli imis ve katlayinca minicik bisi kaliyo
Evet baktım da karışık olmuş yazım. Uykudan yeni kalktım mazur gör :) Doğal yolla gebe kalamıyordum hayır. Ama bir sorun da görünmüyordu ikimizde de çok şükür. Ailemde ikiz hikayesi olduğu için doğal yolla gebe kalabilsem de ikiz olma ihtimali vardı diye düşünüyorum. Ama gebelik gerçekleşmeyince aşılama denemeye başladık ve daha çok folikül elde edince daha çok ümitlendik ikiz konusunda. Ama olmadı. Şükür bugünümüzeTam anlamadım canm, doğal yolla hamıle kalabılıyordun ama ikiz olsun diye mi aşılama yaptrdınız?
Evet baktım da karışık olmuş yazım. Uykudan yeni kalktım mazur gör :) Doğal yolla gebe kalamıyordum hayır. Ama bir sorun da görünmüyordu ikimizde de çok şükür. Ailemde ikiz hikayesi olduğu için doğal yolla gebe kalabilsem de ikiz olma ihtimali vardı diye düşünüyorum. Ama gebelik gerçekleşmeyince aşılama denemeye başladık ve daha çok folikül elde edince daha çok ümitlendik ikiz konusunda. Ama olmadı. Şükür bugünümüze
ayyy ağlatma beniŞimdi anladım canım :) İkiz olmamiş ama hayrlısı olsun inş :) Bu arada benm cok tanıdıgım var tup bebek denemesi veya aşılamadan sonra doğal yolla hamıle kalan Belkı senn de ikinci bebeğin doğal yolla olur, hatta belkı doğal yolla ikiz :)
aaa hiç duymadım o siteyi, ilk fırsatta incelerimGünaydın kızlar civilim sitesini kullanan var mı alışverişte gerçi eylül gibi alışverişe başlayacağım ama şimdiden listeler hazırlıyorum hem gereksiz şeyler almayayım hem de gereklileri gözden kaçırmayayım off o kdr tatlı ki bebek eşyaları
ayyy ağlatma beniçok duygusalım iki gündür çok ağlıyorum her şeye. inşallah olur cnm, inşallah! çok çocuk seviyoruz biz.
Şimdi nasılsın canm nasıl devam ediyorbenimde ilk tüp bebek denemesiydi Allahıma şükürler olsun ilkinde ikiside tuttu.Fakat bir tanesinin kalbi durduÇok zor süreçlerden geçtik hem maddi hem manevi ikimiz birbirimizi iyi anlarız :) Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah..
evet bnm de yakınımda oldu öyle örnekler. arka arkaya çat çat doğum yaptılar, inanamadım. inşallah bizim de olur. sağolAğlama ya cidden söylüyorum şaka değil. Bu gördüğünüz tedaviler anne vücudunu hamileliğe uygun hale getirıyormus, tedavıden sonra doğal yolla kolay hamıle kalınıyormus Çok ıstıyorsan inş olur cnm :)
benim küçük oglum ahmet arda büyük cihan Buğra bu oglana isim kalmadıselam hamişler... 12.haftada dr.um bebise erkek gibi demisti.. Yarin baska bi sehirde baska bi dr.a randevu aldim. Bakalim bu dr ne dicek :)) herkes cinsiyet soruo... ben de Lina mi yoksa Yigit Yagiz Arda Alen mi (erkek ismi konusunda karisigiz kararsiziz)bi ögrenmek istiyorum... bi de hic kipirdarken goremedim... insallah yarin gorurum ( cikolataya gömülüp gitcem)
ben canim 3 metpamid. dun gece kustum yine ilaca ragmenIyi akşamlar kızlar. Bulantılarım hala geçmiyor. Cok sıkıntı çekiyorum. Bu haftalarda hala ilaç kullanan var mı?
Ben de burda gördüm reklamlarda güZel şeyler var aslında hevesle bakıyorum her yere zor ttuyorum kendimiaaa hiç duymadım o siteyi, ilk fırsatta incelerim
Kizlar selam bayadir giremiyorum annemler geldi hic vaktim olmuyor ama size danışmam gereken bir konu var nolur beni rahatlatin dun araba kullanırken salak bi hareket yaptım emniyet kemeri takiliyken yan taraftaki dikiz aynasina uzandım karnimda o an agri hissettim ve cok korktum aksama birdada hic bisey olmadi ne bir agri nede kan faln ama aklima takildi 10 gun var daha dr. Kontrolune bisey olmamistir degil mi bebegime
yok cnm korkma hiç bişi olmaz allahın izniyle.ama uzanmamaya dikkat et ve o ağrılar 15 16 haftalar ve sonrasında açok oluyormus aman zaman kasılma falan bendede durduk yere kıramp girmiş gibi ağrıyoKizlar selam bayadir giremiyorum annemler geldi hic vaktim olmuyor ama size danışmam gereken bir konu var nolur beni rahatlatin dun araba kullanırken salak bi hareket yaptım emniyet kemeri takiliyken yan taraftaki dikiz aynasina uzandım karnimda o an agri hissettim ve cok korktum aksama birdada hic bisey olmadi ne bir agri nede kan faln ama aklima takildi 10 gun var daha dr. Kontrolune bisey olmamistir degil mi bebegime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?