2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
benimde ilk tüp bebek denemesiydi Allahıma şükürler olsun ilkinde ikiside tuttu.Fakat bir tanesinin kalbi durdu Çok zor süreçlerden geçtik hem maddi hem manevi ikimiz birbirimizi iyi anlarız :) Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah..

günaydin arkadaslar bu bebek arabasini cok begendim. sizce nasil görünüyor. cok kullanisli imis ve katlayinca minicik bisi kaliyo
Bu modeller şirin ve nostaljik evet ama ben her zamanki faydacı tutumumla alışveriş yaptığım için bu tarz bişey almam kesinlikle. kısa süreli kullanılacak bir ürün ve gereksiz pahalı bence. Ama durumum var, hevesim var diyosan neden olmasın

Son düzenleme:
Tam anlamadım canm, doğal yolla hamıle kalabılıyordun ama ikiz olsun diye mi aşılama yaptrdınız?
Evet baktım da karışık olmuş yazım. Uykudan yeni kalktım mazur gör :) Doğal yolla gebe kalamıyordum hayır. Ama bir sorun da görünmüyordu ikimizde de çok şükür. Ailemde ikiz hikayesi olduğu için doğal yolla gebe kalabilsem de ikiz olma ihtimali vardı diye düşünüyorum. Ama gebelik gerçekleşmeyince aşılama denemeye başladık ve daha çok folikül elde edince daha çok ümitlendik ikiz konusunda. Ama olmadı. Şükür bugünümüze

Kızlar günaydın.. Dün akşam 8 de uyumuşum,Sabah 8 de kalktım....Halen esniyorum Ve çok halsizim, midem hafiften bulanıyor, ateş basıyor...Sizde durumlar nasıl?

Şimdi anladım canım :) İkiz olmamiş ama hayrlısı olsun inş :) Bu arada benm cok tanıdıgım var tup bebek denemesi veya aşılamadan sonra doğal yolla hamıle kalan Belkı senn de ikinci bebeğin doğal yolla olur, hatta belkı doğal yolla ikiz :)

ayyy ağlatma beni çok duygusalım iki gündür çok ağlıyorum her şeye. inşallah olur cnm, inşallah! çok çocuk seviyoruz biz.

Günaydın kızlar civilim sitesini kullanan var mı alışverişte gerçi eylül gibi alışverişe başlayacağım ama şimdiden listeler hazırlıyorum hem gereksiz şeyler almayayım hem de gereklileri gözden kaçırmayayım off o kdr tatlı ki bebek eşyaları

aaa hiç duymadım o siteyi, ilk fırsatta incelerim

ayyy ağlatma beni çok duygusalım iki gündür çok ağlıyorum her şeye. inşallah olur cnm, inşallah! çok çocuk seviyoruz biz.

Ağlama ya cidden söylüyorum şaka değil. Bu gördüğünüz tedaviler anne vücudunu hamileliğe uygun hale getirıyormus, tedavıden sonra doğal yolla kolay hamıle kalınıyormus Çok ıstıyorsan inş olur cnm :)

Şimdi nasılsın canm nasıl devam ediyor

evet bnm de yakınımda oldu öyle örnekler. arka arkaya çat çat doğum yaptılar, inanamadım. inşallah bizim de olur. sağol

Aralık annişleri nasılsınız bakalım
Ben bi arkadastan hamile iken içilen rezene çayının dogumdan sonra bebeğe gaz sıkıntısı yaşatmadıgını duydum hamilelikte bazı bitki çayları zararlı oldugu için Doktoruma sordum içebilirmiyim diye bir bardak içebilirsin dedi.

Kizlar selam bayadir giremiyorum annemler geldi hic vaktim olmuyor ama size danışmam gereken bir konu var nolur beni rahatlatin dun araba kullanırken salak bi hareket yaptım emniyet kemeri takiliyken yan taraftaki dikiz aynasina uzandım karnimda o an agri hissettim ve cok korktum aksama birdada hic bisey olmadi ne bir agri nede kan faln ama aklima takildi 10 gun var daha dr. Kontrolune bisey olmamistir degil mi bebegime

benim küçük oglum ahmet arda büyük cihan Buğra bu oglana isim kalmadı

Canım korkma ya, bebeği koruyan bi kese var. Ayrıca sıddetlı agrın ya da kanaman da olmamıs zatn Allah hepmzın bebeklerını korusun :))

yok cnm korkma hiç bişi olmaz allahın izniyle.ama uzanmamaya dikkat et ve o ağrılar 15 16 haftalar ve sonrasında açok oluyormus aman zaman kasılma falan bendede durduk yere kıramp girmiş gibi ağrıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…