Benimde sabah mide bulantım oluyor. Aç kalma yoksa artıyor. Kalkar kalkmaz ye bişeyler iyi geliyor. Benim bide arabada çok midem bulaniyorGünaydın arkadaşlar, hamileliğimin başında olmayan mide bulantıları 2 haftadır her sabah kalktığımda oluyor mahvetti beniağrılarım şükür biraz azaldı bakalım bizimki ne zman gösterecek cinsiyetini
Yok canim ogrenemedim daha 27 sinde 4lu randevum var ins o zaman ogreniriz bagdas kuruyo bizim yaramaz sen ogrendin mi bu arada benim karnim cok cikti ya normak mi bucnm nasılsın senle aynı gidiyoruz, cinsiyeti öğrenebildin mi :)
Kızlar bu gun cokk mutlu uyandimm:)) rüyamda ultrasonda bebegimi gordum çok tatliydi annesinin kuzusuu:*
Benimde sabah mide bulantım oluyor. Aç kalma yoksa artıyor. Kalkar kalkmaz ye bişeyler iyi geliyor. Benim bide arabada çok midem bulaniyor
Kızlar ikili çıkmış freebhcg 40, risk negatif
Hadi gözün aydın canımKızlar ikili çıkmış freebhcg 40, risk negatif
Evet yaaa okadar yalnizim ki bi gelse onla uğraş Samm :)))ben de bi kere rüyamda canlısını görmüştüm Çok tatlı oluyo sıpalar :)) Gelseler de hemen sevsek :)
sen ultrasonda gormussun ben dogurmusumda ogul yuzunu gordum.Kızlar bu gun cokk mutlu uyandimm:)) rüyamda ultrasonda bebegimi gordum çok tatliydi annesinin kuzusuu:*
sen ultrasonda gormussun ben dogurmusumda ogul yuzunu gordum.
çok şükür ikili testimiz temiz çıktı. 16. haftada 4'lü test yapılacakmış. karnınızın alt bölgesinde hafif seyirmeler oluyor mu.. kelebek kanat çırpması gibi. bebek hareketleri mi acaba:)
benim bebiş senden birazcık daha büyük ama hala sabah bulantılarm var ve yanımda sürekli poşet taşıyorumHemen hazırlanıp işe geçtiğim için bir şey atıştırma şansım olmuyor ama işe gelince yiyorum. En ufak kokudan hoşuma gitmeyen görüntüden midem ağzımda ne zaman geçicek merak ediyorum
Evet yaaa okadar yalnizim ki bi gelse onla uğraş Samm :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?