2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar SLM. Dün akşam 8 de uyumuşum,Sabah 8 de kalktım....Halen esniyorum Ve çok halsizim, midem hafiften bulanıyor, ateş basıyor...Sizde durumlar nasıl?
ben de çalışıyorum.akşamları eve gittiğimde sızıp kalıyorum saat dokuzda televizyonun karşısında.yani ben de sürekli uyumak istiyorum anlayacağın..

arkadaşlar,kaç günde bir kontrole gidiyosunuz.ben 12. haftadayım ve bizimki iki haftada bir çağırıyor.bazen çok sık gibi geliyor bana.

evt canım bana da çok sık geldi zaten.sıkıntılı bişiy yok çok şükür.yoluna girdi yani.ilk haftalarda biraz sıkıntı yaşamıştım ama geçti.şimdi iyiyiz

"Bütün arkadaslarım 4 haftada bır gıdıyorlarmıs kontrole 2 haftada bı gelmek bebege zarar vermesın" diye bı cıtlat bakalım ne dıyecek? Sence para ıcın cagırıyor olabılır mı?

"Bütün arkadaslarım 4 haftada bır gıdıyorlarmıs kontrole 2 haftada bı gelmek bebege zarar vermesın" diye bı cıtlat bakalım ne dıyecek? Sence para ıcın cagırıyor olabılır mı?
ya valla bilemiyorum ki.gerçekten çok tedirginim bu konudan dolayı.bi dahaki kontrole bi soruyum.sen devlete mi özele mi gidiyosun

arkadaşlar,kaç günde bir kontrole gidiyosunuz.ben 12. haftadayım ve bizimki iki haftada bir çağırıyor.bazen çok sık gibi geliyor bana.

ayda 1 tabi ki normali o.. son aylar değişir tabi.. ama ben 2 farklı doktora gidiyorum özel-sgk o da ayda 2 kez olmuş oluyor..

kızlar hepiniz ayda bir kere gidiyosanız,bizimkinde bi terslik var demektir.çok şükür sıkıntılı bi durumumuz olmadığına göre, bu durum normal değil.

ya valla bilemiyorum ki.gerçekten çok tedirginim bu konudan dolayı.bi dahaki kontrole bi soruyum.sen devlete mi özele mi gidiyosun

Özele gidiyorum canım Ve benm doktorum kesınlıkle paracı degıl 4 haftada bır cagırıyo ve bı gttıgmde odeme yapıyorum bı gttgmde yapmıyorum Bana hem maddı hem manevı o kadar güvem veriyo ki doktorum , "su andan sonra 2 haftada bı gel" dese "demek kı gereklıymıs" deyıp guvenırım cnm Doktor-hasta arasındakı guven cok onemkı bence.

Ayni dert bende de var akşam baya kötüydü sanki karnimi yirtiyorlar baya korktum iki gündür var ya cuma doktora gidicem insallah birsey yoktur.Bu haftalarda rahim baglari genisledigi icin olabilir yaziyor nette
Eve t cnm bende doktora sordum nirmal diyor kanama olmadigi surece
Birde benim gobek cok buyudu oturdugumdada rahatsiz oluyorum

Kizlaaar ruyamda koyu sacli mavi gozlu bi erkek bebegim oluyodu. Gece yatmadan cok dua ettim Allahim cinsiyeti neacaba ruyamda insallah gorurum dedim. Oyle tatliydi kiiiiiiiiii

Eve t cnm bende doktora sordum nirmal diyor kanama olmadigi surece
Birde benim gobek cok buyudu oturdugumdada rahatsiz oluyorum
Ben de ayni dertten muzdaribim karnim çok büyümemesine rağmen yine de çok agrim oluyor yatsam agriyor otursam agriyor ne yapacagimi şaşırdım .. Bebeğim de sertleştirilmiş duruyor kendini napacagimi şaşırdım nasıl geçicekse bilemiyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…