neden yalnzsn cnm?
Kızlar SLM. Dün akşam 8 de uyumuşum,Sabah 8 de kalktım....Halen esniyorum Ve çok halsizim, midem hafiften bulanıyor, ateş basıyor...Sizde durumlar nasıl?
ben de çalışıyorum.akşamları eve gittiğimde sızıp kalıyorum saat dokuzda televizyonun karşısında.yani ben de sürekli uyumak istiyorum anlayacağın..Kızlar SLM. Dün akşam 8 de uyumuşum,Sabah 8 de kalktım....Halen esniyorum Ve çok halsizim, midem hafiften bulanıyor, ateş basıyor...Sizde durumlar nasıl?
arkadaşlar,kaç günde bir kontrole gidiyosunuz.ben 12. haftadayım ve bizimki iki haftada bir çağırıyor.bazen çok sık gibi geliyor bana.
Ayda bir cagriyo doktorum ultrason bebege zararlı olduğu için ayda 1 kere gel dedi banaarkadaşlar,kaç günde bir kontrole gidiyosunuz.ben 12. haftadayım ve bizimki iki haftada bir çağırıyor.bazen çok sık gibi geliyor bana.
evt canım bana da çok sık geldi zaten.sıkıntılı bişiy yok çok şükür.yoluna girdi yani.ilk haftalarda biraz sıkıntı yaşamıştım ama geçti.şimdi iyiyiz4 haftada bir cnm. 2 cok fazla bence sıkıntılı bi durum yoksa tabı.
evet ultrason bebeğe zarar da verebilir.o yüzden de tedirginim.Ayda bir cagriyo doktorum ultrason bebege zararlı olduğu için ayda 1 kere gel dedi bana
evt canım bana da çok sık geldi zaten.sıkıntılı bişiy yok çok şükür.yoluna girdi yani.ilk haftalarda biraz sıkıntı yaşamıştım ama geçti.şimdi iyiyiz
ya valla bilemiyorum ki.gerçekten çok tedirginim bu konudan dolayı.bi dahaki kontrole bi soruyum.sen devlete mi özele mi gidiyosun"Bütün arkadaslarım 4 haftada bır gıdıyorlarmıs kontrole 2 haftada bı gelmek bebege zarar vermesın" diye bı cıtlat bakalım ne dıyecek? Sence para ıcın cagırıyor olabılır mı?
evet ultrason bebeğe zarar da verebilir.o yüzden de tedirginim.
arkadaşlar,kaç günde bir kontrole gidiyosunuz.ben 12. haftadayım ve bizimki iki haftada bir çağırıyor.bazen çok sık gibi geliyor bana.
ya valla bilemiyorum ki.gerçekten çok tedirginim bu konudan dolayı.bi dahaki kontrole bi soruyum.sen devlete mi özele mi gidiyosun
Eve t cnm bende doktora sordum nirmal diyor kanama olmadigi sureceAyni dert bende de var akşam baya kötüydü sanki karnimi yirtiyorlar baya korktum iki gündür var ya cuma doktora gidicem insallah birsey yoktur.Bu haftalarda rahim baglari genisledigi icin olabilir yaziyor nette
hadı gozun aydın canım Bu durumda 50 nin altında old.na gore erkek sanrm Bişey soyledıler mı bu konuda?
valla bende ıkılı tarama testı sonuclarını gostermeye gıttıgımde bır ay sonra senı beklyorum dedı yolladı.3luymus 4luymus falan bahsetmedı hıc.DOKTOR BANA 4LÜ TESTTEN BAHSETMEDİ.
bebişini yerim senin
Ben de ayni dertten muzdaribim karnim çok büyümemesine rağmen yine de çok agrim oluyor yatsam agriyor otursam agriyor ne yapacagimi şaşırdım .. Bebeğim de sertleştirilmiş duruyor kendini napacagimi şaşırdım nasıl geçicekse bilemiyorum ..Eve t cnm bende doktora sordum nirmal diyor kanama olmadigi surece
Birde benim gobek cok buyudu oturdugumdada rahatsiz oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?