- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Benimde 30 cikti bakalim tutucakMii :) bagdas kurdu goremedi doktor
ınş. senın bır tahmının bıle yokya.aslında bılıpte sonradan degısıncede ınsan hayal kırıklıgına ugruyor bakalım benım daha 3 haftam var bakalım %80 kız dedı ama ne olur bılınmez.zaten ılk cocoukta pekte cınsıyet muhım degl sankı sanıırım ıkıncıler sıkıntı :) bende erkek ıstıyordum ama kız deyıncede hosuma gıttı.kız cocuklarını suslemek daha kolaybenm de 62.5 cıktı Gonlumdekı erkektı ama saglıkla doğsunda ıkısı de kabulum :) Haftaya cmt kesınlesır ıns :)
yok canim her sekle giriyor dur sitenin linkini atiym bak fotolara http://m.mytoys.de/mutsy-Kombi-Kind...n/Kinderwagen/KID/de-mt.ba.ca02.07.04/4034942Çok şirin gözüküyo bence :) Ama acaba sadece bebek minikken mı kullanılıyor? 2-3 yasında pek kullanılamaz gbı geldı bana???
Bana ikisi de korkunç geliyor.İnşallah cnm o günleri görürüz, hamile kalıncaya kadar normal doğum diye artizlik yapıyodum, hamile kalınca normal doğum videoları izledim ve gözüm korktu sezeryan yaptırıveririm demeye başladım. Sonra geçenlerde sezeryan videoları izledim ki aklım çıktıkabus gibiydi, resmen kan vahşet. Daha da sezeryan demiyorum. Normal doğum candır. Ama seçim şansımız olacak mı bakalım... İnşallah Allah kolay doğum nasip etsin cümlemize.
ayni ruyayi bende gordum resmine bakiyorum fotograf gibi anneme gosteriyorumm resimi bak agzida buyukmus diyorumm tuaftiKızlar bu gun cokk mutlu uyandimm:)) rüyamda ultrasonda bebegimi gordum çok tatliydi annesinin kuzusuu:*
4 lu degil 3lu test canim daha 4luye bir ay varDOKTOR BANA 4LÜ TESTTEN BAHSETMEDİ.
benm de 62.5 cıktı Gonlumdekı erkektı ama saglıkla doğsunda ıkısı de kabulum :) Haftaya cmt kesınlesır ıns :)
Ben de çikolatayı çok severim. Hamile kalmadan önce hergün mutlaka çikolata yerdim. Şimdi tatlı herşey midemi bulandırıyor. 3 aydır çikolata yiyemedim.Ben normalde cıkolatayı cok sevıyodum Hernekadar kılo korkusundan cok yemesem de azara azar yıyodum Ama ıcınde kafeın var dıe korktum, bebegın kalbıne zararı olabılırmıs dıe duydum Nerseyse hıc yemıyorum
epidural sezeryanla normal sezeryan arasındaki fark ne
4 lu degil 3lu test canim daha 4luye bir ay var
ayni ruyayi bende gordum resmine bakiyorum fotograf gibi anneme gosteriyorumm resimi bak agzida buyukmus diyorumm tuafti
valla bende ıkılı tarama testı sonuclarını gostermeye gıttıgımde bır ay sonra senı beklyorum dedı yolladı.3luymus 4luymus falan bahsetmedı hıc.
Evet ben dün detaylı usg için bi kaç yer arastirmistim sanırım onun etkisinde kaldım o rüyayı gördüm doktor bana erkek dedi cinsiyeti için ruyamdaki bebekde erkek di tersi çıkar diyolar şimdi meraklaniyorum
DETAYTLI USG FİYAT ALDIYSAN YAZABİLİRMİSİN...MERSİ
Canım umraniyede rad istanbul goruntuleme merkezi var orda yaptircam 200 tl iki kez de ücretsiz doğuma kadar 4 boyutlu usg hakkın oluyo 1 hafta öncesinden randevumu alıp gidicem kısmet olursa
tamam canım bizim hastaneye bakayım olmadı bende orada yaptırırım.fiyatı uygunmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?