2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
benm de 62.5 cıktı Gonlumdekı erkektı ama saglıkla doğsunda ıkısı de kabulum :) Haftaya cmt kesınlesır ıns :)
ınş. senın bır tahmının bıle yokya.aslında bılıpte sonradan degısıncede ınsan hayal kırıklıgına ugruyor bakalım benım daha 3 haftam var bakalım %80 kız dedı ama ne olur bılınmez.zaten ılk cocoukta pekte cınsıyet muhım degl sankı sanıırım ıkıncıler sıkıntı :) bende erkek ıstıyordum ama kız deyıncede hosuma gıttı.kız cocuklarını suslemek daha kolay

1 haziranda gittiğimde tam 13 haftalıktı kıza benzetti doktor

ikili falan yaptırmadığım için sizin gibi tahminde edemiyorum şimdi randevum 1 temmuz çok meraklıyım bende

ilk hamile oldğmu öğrendiiğimde rüyamda erkek görmüştüm doktora gitmeden 2 gün önce kız gördüm hayırlısı olsun bakalım bn hep erkek hissetmiştim doktor kız diyince şaşırmıştım hatta :):)

Ben geldim kızlar erkek geliyormuş %100 erkek dedi doktorumuz Buda pipimiz.rabbim herkesin gönlündekini versin sağlıcakla inşallah@zonox arkadasımın tahmini doğru cıktı

Eklentiler

• image.webp
    46,8 KB · Görüntüleme: 115
Bana ikisi de korkunç geliyor.
Ben de hamile kalmadan önce kesin sezaryan diyordum. Hamile kaldıktan sonra normal doğum ağır basmaya başladı. :) Canım çok tatlıdır ve acı eşiğim çok düşüktür. Ne yapacağımı bilmiyorum. Normal doğum videosu izlemedim ve izlemeyi düşünmüyorum. Hepimiz hakkında hayırlısı olsun. Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin. Hamilelerin duası tutarmış, bol bol dua edelim. :)

Ben de çikolatayı çok severim. Hamile kalmadan önce hergün mutlaka çikolata yerdim. Şimdi tatlı herşey midemi bulandırıyor. 3 aydır çikolata yiyemedim.

ayni ruyayi bende gordum resmine bakiyorum fotograf gibi anneme gosteriyorumm resimi bak agzida buyukmus diyorumm tuafti

Evet ben dün detaylı usg için bi kaç yer arastirmistim sanırım onun etkisinde kaldım o rüyayı gördüm doktor bana erkek dedi cinsiyeti için ruyamdaki bebekde erkek di tersi çıkar diyolar şimdi meraklaniyorum

DETAYTLI USG FİYAT ALDIYSAN YAZABİLİRMİSİN...MERSİ

Canım umraniyede rad istanbul goruntuleme merkezi var orda yaptircam 200 tl iki kez de ücretsiz doğuma kadar 4 boyutlu usg hakkın oluyo 1 hafta öncesinden randevumu alıp gidicem kısmet olursa

tamam canım bizim hastaneye bakayım olmadı bende orada yaptırırım.fiyatı uygunmuş

ayrıntılı usg dedıgınız.3lu test yada 4lu test degılmı.sonucta ordaada ayrıntılı bakıldıgı soylenıyor. ayrıntılı baska bırseymı eger aynı seyse 3lu yada 4lu test apmaın manası ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…