korkutmadımda nıe bole oldu bılmıomYa seninki nie ole oldu :)) çocuğu korkuttunmu naptinn:))) buarada ins kizdir cnm:))))
Hayırlı olsun canım..Pipisi nerede ki resimde göremedim..Ben geldim kızlar erkek geliyormuş %100 erkek dedi doktorumuz Buda pipimiz.rabbim herkesin gönlündekini versin sağlıcakla inşallah@zonox arkadasımın tahmini doğru cıktı
Evet inşallah sağlıkla gelsin Bebişlerimiz :)korkutmadımda nıe bole oldu bılmıombakalım 15 gun sonra kesınlesır ınsallah canım saglıklı olsunda kız olmasını cok ısterım
bende aynı durumdayım canım bıde bugun halı yıkandı esımle bı kardesım var ıkı erkek evın butun halılarını yıkattımMerhaba annişler ya benim gecem gündüzüm karıştı nabıcam bilmiyorum sabaha karşı uyuyup çok geç uyanıyorum bildiğiniz gececi oldumgecen erken kalktım dedim geceye yorulurum yok gece yine oturdum nabıcam ben ya
ben de hep sabah 5. de uyaniyorum. ne olcak halimiz bacim:)Merhaba annişler ya benim gecem gündüzüm karıştı nabıcam bilmiyorum sabaha karşı uyuyup çok geç uyanıyorum bildiğiniz gececi oldumgecen erken kalktım dedim geceye yorulurum yok gece yine oturdum nabıcam ben ya
ben de hep sabah 5. de uyaniyorum. ne olcak halimiz bacim:)
Evet tesadüf arkadaşıma söyledim meğer oda orda yaptirmis kesinlikle oraya git dedi oda 30 dk boyunca ilgili bakiyomus herseyıne bakalım 20 haftalik olalım da artık yoluda yarilayalimm:))
İnşallah cnm..aynen oyle inşallah hayırlısıyla doğar kucağımıza alırız evladımızı
o zaman da bebeği dinlemekten uyunmuyor. bir de yaza gelcek hiç uyunmazVallahi hergün aynı saatte uyaniyoruz seninleee:)) vücut doğumdan sonra uykusuzluga alistiriyomus kendini
ben de bugun defacto ve lc den ust kiyafet bir alt esofman aldim. bizim mahalledeki sosyete pazarindan da iki tisort iki pijama aldım. habire kiyafet alıyorum:)
Evet cnm Allah yardimcimiz olsun inso zaman da bebeği dinlemekten uyunmuyor. bir de yaza gelcek hiç uyunmaz
kendime canım ben 25 haftalık kayıp yasadim diye 7 aydan once almam. o zaman aldıydim. bebegim 5 gun yasamisti. dsgitmak zoruma gitti. simdi 7 olmadan almam. normalde de giyilcek bol seyler aldım. sen de alirsin yakindaoh ne güzel biz belirsiz diye birşey alamıyoruz.bugün de maaşımı aldım.. para cep te kaldı yine.. kendine almadın dimi bebişe yanlış anlamadım umarım : D
kendime canım ben 25 haftalık kayıp yasadim diye 7 aydan once almam. o zaman aldıydim. bebegim 5 gun yasamisti. dsgitmak zoruma gitti. simdi 7 olmadan almam. normalde de giyilcek bol seyler aldım. sen de alirsin yakinda
Canım V gibi bacak arası ortadaki çıkıntı PipisiHayırlı olsun canım..Pipisi nerede ki resimde göremedim..
oh oh. bu sehirde herkes yazin hali kaldirir. yerler nos olur ben kaldirmadim daha yikamaya ver em cunlu tuzgardan halilar uciyor hep. ellerine saglik sizinlilerin de.bende aynı durumdayım canım bıde bugun halı yıkandı esımle bı kardesım var ıkı erkek evın butun halılarını yıkattımben bıse yapmadım ama yorulmusum dunden berı anca uyucam
Senin ki gene iyiymiş canım yaben de hep sabah 5. de uyaniyorum. ne olcak halimiz bacim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?