zayifsin demek. benim göbek çıktı. 2 kilo almışım 59.5 oldum.ama besen ve kalça dan ve gobekyen aldımanladım canım haklısın... benim kıyafetler hala oluyor sanırım 2 ayım daha var
bebis uyutmaz ki saat gibi kalkarsin o zamanSenin ki gene iyiymiş canım yaben 5 te uyuyunca 8 de uyanamıyorum bebiş ten önce 2 saat uyusam yine uyanırdım şimdi uyanamıyorum
benim korkum enfeksiyon olursak amniyo sivimiz azalirsa. riskli hamileyim. çok isterdim aslında.Arkadaşlar bide Oruç konusunu konustuk Dr la tutmuyorsun suan Bebeğin beyin Gelişimi için cok önemli bi dönem oksijensizde kalabilir falan dedi.sade Ce Kadir gecesi be arefe tutabilirsin dedi.ben cok tutmak istiyorum ama tabi bişi olur diyede çok korkuyorum.sizler napcaksınız???
Gecen gun degistirmekten bahsediyordunkorkutmadımda nıe bole oldu bılmıombakalım 15 gun sonra kesınlesır ınsallah canım saglıklı olsunda kız olmasını cok ısterım
ben 4 aydır akşam 8i geçmedim uykucu oldum iyice 7.30da esneme başlıyor 8 de uyku saatiKızlar SLM. Dün akşam 8 de uyumuşum,Sabah 8 de kalktım....Halen esniyorum Ve çok halsizim, midem hafiften bulanıyor, ateş basıyor...Sizde durumlar nasıl?
Gözün aydin canim:)Kızlar ikili çıkmış freebhcg 40, risk negatif
Benim gibi ya bende bebişimi bekliyorum ailem 6 saat uzaklıktaHiç tanıdık yok çevremde Cnm oyuzden annemlerde uzagimda ay da 1 gidiyorum anca. Oyuzden bebis gelince dünyalar benim olcak :)
4'lü testi yaptırmak zorunda değilmişim zaten.O hafta hem kontrol haftamıza denk geliyor hem de yaptırmak istersen diye bilgilendirdi sadece.Daha detaylı bir testmiş sadece.DOKTOR BANA 4LÜ TESTTEN BAHSETMEDİ.
İki kilo ne güzel ben şimdiden 3.5 aldımzayifsin demek. benim göbek çıktı. 2 kilo almışım 59.5 oldum.ama besen ve kalça dan ve gobekyen aldım
Benim gibi ya bende bebişimi bekliyorum ailem 6 saat uzaklıkta
hayırlı olsun canım cinsiyetiniz. Sağlık la gelsin kuzucuk:)Ben geldim kızlar erkek geliyormuş %100 erkek dedi doktorumuz Buda pipimiz.rabbim herkesin gönlündekini versin sağlıcakla inşallah@zonox arkadasımın tahmini doğru cıktı
canım agrilarindan bahsettin mi dr ne. rahim agzi uzunluguna bakiyor mu? sertleştirilmiş ne canim acaba kasilma mi dr ne sor bırBen de ayni dertten muzdaribim karnim çok büyümemesine rağmen yine de çok agrim oluyor yatsam agriyor otursam agriyor ne yapacagimi şaşırdım .. Bebeğim de sertleştirilmiş duruyor kendini napacagimi şaşırdım nasıl geçicekse bilemiyorum ..
hayırlı olsun bakalım kiz mi erkek mi benim üç oglum da 50 üstü.benm de 62.5 cıktı Gonlumdekı erkektı ama saglıkla doğsunda ıkısı de kabulum :) Haftaya cmt kesınlesır ıns :)
canim pazartesi yaptirdim 3lu ayrintili utrasonda 21 temmuza verdiYOK ARKADAŞ 4 LÜ DEMİŞTE.
canım ben erkek gördüm erkek dedi dr1 haziranda gittiğimde tam 13 haftalıktı kıza benzetti doktor
ikili falan yaptırmadığım için sizin gibi tahminde edemiyorum şimdi randevum 1 temmuz çok meraklıyım bende
ilk hamile oldğmu öğrendiiğimde rüyamda erkek görmüştüm doktora gitmeden 2 gün önce kız gördüm hayırlısı olsun bakalım bn hep erkek hissetmiştim doktor kız diyince şaşırmıştım hatta :):)
zayifsin demek. benim göbek çıktı. 2 kilo almışım 59.5 oldum.ama besen ve kalça dan ve gobekyen aldım
canım ben oncekinde hastanede yattım nerdeyse her gun bakıldı ultrasonla. icin rahat olsun bence zararlı degil. bunda da iki haftafa bir ilk kez üç hafta olcak bu seferkızlar hepiniz ayda bir kere gidiyosanız,bizimkinde bi terslik var demektir.çok şükür sıkıntılı bi durumumuz olmadığına göre, bu durum normal değil.
Ben mustela kullanıyorum canımarkadaşlar bella b nin çatlak kremini kullanan var mı?Bugün eczanede baya övdüler..kararsız kaldım almak için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?