2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Arkadaşlar bide Oruç konusunu konustuk Dr la tutmuyorsun suan Bebeğin beyin Gelişimi için cok önemli bi dönem oksijensizde kalabilir falan dedi.sade Ce Kadir gecesi be arefe tutabilirsin dedi.ben cok tutmak istiyorum ama tabi bişi olur diyede çok korkuyorum.sizler napcaksınız???

benim korkum enfeksiyon olursak amniyo sivimiz azalirsa. riskli hamileyim. çok isterdim aslında.

Kızlar SLM. Dün akşam 8 de uyumuşum,Sabah 8 de kalktım....Halen esniyorum Ve çok halsizim, midem hafiften bulanıyor, ateş basıyor...Sizde durumlar nasıl?
ben 4 aydır akşam 8i geçmedim uykucu oldum iyice 7.30da esneme başlıyor 8 de uyku saati misafire gitmek -misafir almak işkence oldu bana

Ben geldim kızlar erkek geliyormuş %100 erkek dedi doktorumuz Buda pipimiz.rabbim herkesin gönlündekini versin sağlıcakla inşallah@zonox arkadasımın tahmini doğru cıktı
hayırlı olsun canım cinsiyetiniz. Sağlık la gelsin kuzucuk:)

arkadaşlar bella b nin çatlak kremini kullanan var mı?Bugün eczanede baya övdüler..kararsız kaldım almak için..

canım agrilarindan bahsettin mi dr ne. rahim agzi uzunluguna bakiyor mu? sertleştirilmiş ne canim acaba kasilma mi dr ne sor bır

canım ben erkek gördüm erkek dedi dr

zayifsin demek. benim göbek çıktı. 2 kilo almışım 59.5 oldum.ama besen ve kalça dan ve gobekyen aldım

benim göbek ezelden beri vardı ztn 1 kilo aldım bende. ama kalçadan basen vs değil.. ztn sadece göbeğim çıkar herkes öyle diyor..Beni gören ztn ay göbeğe bak abartmış diyor..hamile olduğum aklına gelmiyor kimsenin.

kızlar hepiniz ayda bir kere gidiyosanız,bizimkinde bi terslik var demektir.çok şükür sıkıntılı bi durumumuz olmadığına göre, bu durum normal değil.
canım ben oncekinde hastanede yattım nerdeyse her gun bakıldı ultrasonla. icin rahat olsun bence zararlı degil. bunda da iki haftafa bir ilk kez üç hafta olcak bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…