2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Benim patron hamile olduğumu bilmiyordu ne kadar zayıflamışsın sen dedi 2,5 aylık hamileyim dedim daha neler niye zayıfladın o zaman dedi sevindim aslında 1 kilo aldım da çaktırmıyorum galiba

Benim patron hamile olduğumu bilmiyordu ne kadar zayıflamışsın sen dedi 2,5 aylık hamileyim dedim daha neler niye zayıfladın o zaman dedi sevindim aslında 1 kilo aldım da çaktırmıyorum galiba
ben de senin haftanda oyleydim. üç hafta sonra goruselim:)

ablt canım onu bilmiyorum ama lierac aldım bende onu kullanıyorum onun yanında bebe yagı ve vazelin markasının kakao yagı kremi var görmüşsünüzdür marketlerde kahverengi bi kutuda suan için en fazla nemli tutan o gibi geldi bana bunun dısında asıl dermatolog bi arkadasım vazelin ve badem yagını önerdi bunlar bitincede lieracın yanında onları kullanıcam bakalım birinden biri işe yarar heralde tek basına lieracı cok övüyolar ama benim cildim cok kuru ona servet dayanmaz cok cabuk bitiyo

KIZLAR BENDE ÇATLAK KREMİ MUSTELA SİPRAİŞ EDECEĞİM 150 ML 1 TANE YETER Mİ YOKSA 2 Mİ ALAYIM ACİLL YARDIM

bende mustela veya lierac almak için gitmiştim..bella b yi çok önerdiler..tamamen organik olduğunu falan söylediler..almadan önce bir araştırayım dedim, fiyatı 105 tl çünkü..bende şimdiye kadar bebe yağı kullanıyordum..

benim korkum enfeksiyon olursak amniyo sivimiz azalirsa. riskli hamileyim. çok isterdim aslında.
Canım benım de 2 düşük bi boş gebeliğim var iğne kullanıyorum hergün o Yüzden Tedirgindim bişi olurdu Allah korusun diye

bende baya arastırdım canım lierac almadan önce beyaz tenliyim doktorum beni her seferinde uyarıyodu en son kızdı hatta basla artık diye ama biraz genetik heralde cünkü musteladanda memnun olmayan var lieractanda söylediğin kremi duymadım ama dogal oldugu için o fiyata olabilir ama hepsi pahalı malesef o yüzden ben dönüşümlü kullanıcam acıkcası bebe yagının simdiye kadar pek iç karna işlediğini anlamadım ama o vazelinin kakao kremi bariz iç karnımı yumusatıyo kasıntım direk azalıyo bakalım işimize yararlar inş :)

KIZLAR BENDE ÇATLAK KREMİ MUSTELA SİPRAİŞ EDECEĞİM 150 ML 1 TANE YETER Mİ YOKSA 2 Mİ ALAYIM ACİLL YARDIM
canım hayatta yetmez ben aldım bi hafta falan oluyo yarısı bitti lieracın bide gün asırı dönüşümlü kullanıyorum ama kuru degilsen senin daha cok gider ama hamilelik boyunca mümkün değil yetmez

canım hayatta yetmez ben aldım bi hafta falan oluyo yarısı bitti lieracın bide gün asırı dönüşümlü kullanıyorum ama kuru degilsen senin daha cok gider ama hamilelik boyunca mümkün değil yetmez

YA KARARSIZ KALDIM ÇOK YAZI OKUDUM MUSTELA MI LİERAC MI BELLA B Mİ YOKSA KAKAO YAĞI VS Mİ OFF SANIRIM HERKESİN GENETİĞİNE GÖRE DEĞİŞİYOR ÇATLAMA .. KARAR VEREMEDİM..

Yazını okumadan yazmışım sende kararsız kalmışsın.. lierac mı kullanıyorsun

bende kaşıntı olmadı hiç..normalde de kullanıyordum bebe yağını..annem hastanede çalışıyor, saf vazelin getirdi kullanmam için..çok kararsız kaldım bende.. dediğin gibi biraz genetik, annemde ve ablamda hiç çatlak yok, ikisi de iki doğum yaptı..inşallah onlara benzemişimdir :)

inşş onlara cekmissindir ama saf vazelinde işe yarar bence artık elimizden geldiği kadar deniycez oldu oldu olmadı napalım biz anniş olucaz varsın catlayalım :)

evet canım ama tek onu kullanmıyorum dediğim gibi cok gidiyo ates pahası malesef ama acıkcası kakao kremi içlerinde en iyi gelen sanki cok rahatlatıyo kasıntı bitiyo hemen ucuz bişey hemde

kakao kremi mi yağı mı kafam durdu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…