- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.035
- 248
bende kaşıntı olmadı hiç..normalde de kullanıyordum bebe yağını..annem hastanede çalışıyor, saf vazelin getirdi kullanmam için..çok kararsız kaldım bende.. dediğin gibi biraz genetik, annemde ve ablamda hiç çatlak yok, ikisi de iki doğum yaptı..inşallah onlara benzemişimdir :)
dalin in bebe yağını kullanıyorum..normalde de her duştan sonra kullanırdım..fakat son 1 haftada göbeğim baya büyüdü, krem kullanacağım ama hangisini kullanacağıma karar veremedim daha..bebe yağı hangi marka kullanıyorsunuz .
Ben de aynı şeyi düşünüyorum. Park yatak ve dolap yeterli geliyor.cocuk takımında gereksiz parcalar da oldugunu düşünüyorum şahsen ben park yatak alıcam bir de dolap o kadar. ikeada dolap ve sifonyerler cok uygun bakmanı tavsiye ederim. hem oda yapmak için erken diyorlar yanında yatıyor ya, 1 yasında falan yaparsın.
Merhaba arkadaslarEvet tesadüf arkadaşıma söyledim meğer oda orda yaptirmis kesinlikle oraya git dedi oda 30 dk boyunca ilgili bakiyomus herseyıne bakalım 20 haftalik olalım da artık yoluda yarilayalimm:))
Benimde 30 cikti bakalim tutucakMii :) bagdas kurdu goremedi doktor
Bnm de aynı normalde çok severdim hamilelikten beri cnm tatlı çikolata fln çekmiyo huyumuz değişti gerçi iyi oldu kilo yapardı çokBen de çikolatayı çok severim. Hamile kalmadan önce hergün mutlaka çikolata yerdim. Şimdi tatlı herşey midemi bulandırıyor. 3 aydır çikolata yiyemedim.
Allahim korusun bebislerimizikorkma pazar günüde benim üstüme gardrop kapağı düştü baya ağırdı karnıma gelmesin diye dizlerimi kaldılrdım baya baskı yaptı göbeğime hemen doktoru aradık korkmayın çok büyük tranvalar olmadığı sürece bir şey olmaz koruyan kese var onu dedi.Ama kanaman olursa acil gel dedi şükür hiç bir şey olmadı.
ınş. senın bır tahmının bıle yokya.aslında bılıpte sonradan degısıncede ınsan hayal kırıklıgına ugruyor bakalım benım daha 3 haftam var bakalım %80 kız dedı ama ne olur bılınmez.zaten ılk cocoukta pekte cınsıyet muhım degl sankı sanıırım ıkıncıler sıkıntı :) bende erkek ıstıyordum ama kız deyıncede hosuma gıttı.kız cocuklarını suslemek daha kolay
Canım çok geçmiş olsun. Ben reglimin geciktiği hafta yani 5. haftamda baya ağır bir grip geçirdim. Hamile olduğumu bilmiyordum. Ne olur ne olmaz diye ilaç kullanmadım. Öksürük, boğaz ağrısı, burun akıntısı, burun tıkanıklığı, en son sesim de gitti. Çok zor bir dönemdi. Bol bol ıhlamur içtim. Normalde grip olunca iştahım hep gider ama bu sefer aşırı açıktı. :) Çok iyi beslendim. Henüz hiç bulantım yoktu. Çorbalar çok iyi geldi. Bol bol uyuyup dinlendim. ( iş dışında) 6. hafta hamile olduğumu öğrendim. 6 ve 7. haftalar biraz iyileştim derken 8. hafta bulantılarım ve kusmalarım sebebiyle bünyem zayıf düştü. Grip tekrarladı. Bu sefer çok daha kötü bir şekilde. 5 gün rapor alıp evde sürekli yatarak geçirdim. Yemek de yiyemiyordum. Sürekli bulantı ve kusmalar da beni baya sarstı. Neyse ki çok şükür şimdi iyiyim.Arkadaşlar hamilelikte grip ve boğaz enfeksiyonu geçiren oldu mu? Geçmesi için ne yaptınız, ben ıhlamur, tavuk suyu çorba vs içiyorum sürekli ama daha da ilerledi sesim dahi çıkmıyor. İşim gereği de sesime ihtiyacım var sürekli veli arıyorum öğrenci ve personel ile konuşuyorum vs.
Ben de çikolatayı çok severim. Hamile kalmadan önce hergün mutlaka çikolata yerdim. Şimdi tatlı herşey midemi bulandırıyor. 3 aydır çikolata yiyemedim.
yok öğrenmedim cnm, doktor söylemedi ben de sormadım. karnım da hiç çıkmadı cnm dümdüz görsen bi hiç hamile demezsin hafiftn bile çıkmadı...Yok canim ogrenemedim daha 27 sinde 4lu randevum var ins o zaman ogreniriz bagdas kuruyo bizim yaramaz sen ogrendin mi bu arada benim karnim cok cikti ya normak mi bu
Memnunmusun canim bende onu almayi dusunuyorum birde ne kadara aldin acabaBen mustela kullanıyorum canım
Canm Allah analı babalı buyutsun inşallahBen geldim kızlar erkek geliyormuş %100 erkek dedi doktorumuz Buda pipimiz.rabbim herkesin gönlündekini versin sağlıcakla inşallah@zonox arkadasımın tahmini doğru cıktı
Tutsa da tutmaza da hepsi bebiş hepsini sevicez :) ama burda tecrübeli annelern söylediğine göre bazen tutuyomus baZen tutmuyomus :)
benim de bulantı geçti uyku başladı. hem de aşırı uyuyorum cnm. direndim bi kaç gün 8 de uyandm uyumaym dedm 1 saat sonra devrildim geri =)Kızlar genelde kaç saat uyuyorsunuz ya ben baş agrisindan ölüyorum cildiricam yaa diyorum çok mu uyuyorum beynim cikicak yerinden bulantim bitti bu başladi allahım sabır ver bana
Benim patron hamile olduğumu bilmiyordu ne kadar zayıflamışsın sen dedi2,5 aylık hamileyim dedim daha neler niye zayıfladın o zaman dedi sevindim aslında 1 kilo aldım da çaktırmıyorum galiba
Ben hıcbi gün tutmiycam canm Allah bebeğimzin hatrina bzden oyle bişey istemiyo zaten bence :)Arkadaşlar bide Oruç konusunu konustuk Dr la tutmuyorsun suan Bebeğin beyin Gelişimi için cok önemli bi dönem oksijensizde kalabilir falan dedi.sade Ce Kadir gecesi be arefe tutabilirsin dedi.ben cok tutmak istiyorum ama tabi bişi olur diyede çok korkuyorum.sizler napcaksınız???
Hadi ya ne guzel benim aldı başını gidiyor gobek bende diyorum 4. Ayda boyleysem son aylarda nasıl olurum dusunmek bile istemiyorumyok öğrenmedim cnm, doktor söylemedi ben de sormadım. karnım da hiç çıkmadı cnm dümdüz görsen bi hiç hamile demezsin hafiftn bile çıkmadı...
Ben geldim kızlar erkek geliyormuş %100 erkek dedi doktorumuz Buda pipimiz.rabbim herkesin gönlündekini versin sağlıcakla inşallah@zonox arkadasımın tahmini doğru cıktı
hayırlı olsun bakalım kiz mi erkek mi benim üç oglum da 50 üstü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?