2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

bebe yağı hangi marka kullanıyorsunuz .

Ben de aynı şeyi düşünüyorum. Park yatak ve dolap yeterli geliyor.

Evet tesadüf arkadaşıma söyledim meğer oda orda yaptirmis kesinlikle oraya git dedi oda 30 dk boyunca ilgili bakiyomus herseyıne bakalım 20 haftalik olalım da artık yoluda yarilayalimm:))
Merhaba arkadaslar hedef 2016
Ayrıntılı ultrasona radyoloji uzmanı bakıyordur fiyatlara böyle ucuz olamaz,önemli olan ayrıntılı ultrasona bakan doktorun perinatolog olması bebeği ayrıntılı muayene eden doktorlar bunlardır,radyologlar değil,vereceğiniz parayla 4'lüye girmiş olyrsunuz sadece,adam akıllı bakılsın îstiyorsanız perinatologa gidin derim sadece tavsiye siz daha iyi bilirsiniz..perinatologlar biraz daha pahalı ama insanın içi rahat ediyor,benim kendi doktorumu önerebilirim diğer perinatologlara göre daha uygun..gatanın kadın doğum koordinatorü perinatolog doç murat muhçu kadıköyde özel muayenesi 250 lira,ben çok çok memnunum

Ben de çikolatayı çok severim. Hamile kalmadan önce hergün mutlaka çikolata yerdim. Şimdi tatlı herşey midemi bulandırıyor. 3 aydır çikolata yiyemedim.
Bnm de aynı normalde çok severdim hamilelikten beri cnm tatlı çikolata fln çekmiyo huyumuz değişti gerçi iyi oldu kilo yapardı çok

Allahim korusun bebislerimizi

Ewet canm kesinlkle haklisin sonradan değişmesindense hç öğrenmemeyi tercih ettm Doktoruma da hc ısrar etmedim bi bakn die Belli mi dedim kesin değil dedi Peki dedim :)

Canım çok geçmiş olsun. Ben reglimin geciktiği hafta yani 5. haftamda baya ağır bir grip geçirdim. Hamile olduğumu bilmiyordum. Ne olur ne olmaz diye ilaç kullanmadım. Öksürük, boğaz ağrısı, burun akıntısı, burun tıkanıklığı, en son sesim de gitti. Çok zor bir dönemdi. Bol bol ıhlamur içtim. Normalde grip olunca iştahım hep gider ama bu sefer aşırı açıktı. :) Çok iyi beslendim. Henüz hiç bulantım yoktu. Çorbalar çok iyi geldi. Bol bol uyuyup dinlendim. ( iş dışında) 6. hafta hamile olduğumu öğrendim. 6 ve 7. haftalar biraz iyileştim derken 8. hafta bulantılarım ve kusmalarım sebebiyle bünyem zayıf düştü. Grip tekrarladı. Bu sefer çok daha kötü bir şekilde. 5 gün rapor alıp evde sürekli yatarak geçirdim. Yemek de yiyemiyordum. Sürekli bulantı ve kusmalar da beni baya sarstı. Neyse ki çok şükür şimdi iyiyim.

Tavsiyem, imkanın varsa istirahat et. İhlamur iç. Çok sıcak ve çok soğuk yiyeceklerden uzak dur. İlık tüketmeye çalış. Tavuk suyuna çorba iyi fikir. Çok geçmiş olsun.

Ben de çikolatayı çok severim. Hamile kalmadan önce hergün mutlaka çikolata yerdim. Şimdi tatlı herşey midemi bulandırıyor. 3 aydır çikolata yiyemedim.

Ne güzel canm midem almiyomus yiyemiyomussun :) keske benm de midem almasa da yiyemesem Masallah her seyi yiyorum :) en azından tatli yiyemesem ne guzel olur :)

Yok canim ogrenemedim daha 27 sinde 4lu randevum var ins o zaman ogreniriz bagdas kuruyo bizim yaramaz sen ogrendin mi bu arada benim karnim cok cikti ya normak mi bu
yok öğrenmedim cnm, doktor söylemedi ben de sormadım. karnım da hiç çıkmadı cnm dümdüz görsen bi hiç hamile demezsin hafiftn bile çıkmadı...

Kızlar genelde kaç saat uyuyorsunuz ya ben baş agrisindan ölüyorum cildiricam yaa diyorum çok mu uyuyorum beynim cikicak yerinden bulantim bitti bu başladi allahım sabır ver bana
benim de bulantı geçti uyku başladı. hem de aşırı uyuyorum cnm. direndim bi kaç gün 8 de uyandm uyumaym dedm 1 saat sonra devrildim geri =)

Benim patron hamile olduğumu bilmiyordu ne kadar zayıflamışsın sen dedi 2,5 aylık hamileyim dedim daha neler niye zayıfladın o zaman dedi sevindim aslında 1 kilo aldım da çaktırmıyorum galiba

Ben 7 kilo verdim gorenler hamile gibi degilsin diyo 3.5 aylik oldu boylesi daha guzel bence. Gobegim hic cikmadi hala bebeklerimiz beslensin yeter

Ben hıcbi gün tutmiycam canm Allah bebeğimzin hatrina bzden oyle bişey istemiyo zaten bence :)

yok öğrenmedim cnm, doktor söylemedi ben de sormadım. karnım da hiç çıkmadı cnm dümdüz görsen bi hiç hamile demezsin hafiftn bile çıkmadı...
Hadi ya ne guzel benim aldı başını gidiyor gobek bende diyorum 4. Ayda boyleysem son aylarda nasıl olurum dusunmek bile istemiyorum

Ben geldim kızlar erkek geliyormuş %100 erkek dedi doktorumuz Buda pipimiz.rabbim herkesin gönlündekini versin sağlıcakla inşallah@zonox arkadasımın tahmini doğru cıktı

Canim bu hamilelikle ilgili yapilan tahminlerden hangisi tuttu? Yuzuk ? Cin takvimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…