2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Canm

Canm vazelin bi marka mi? Yoksa vazelinle kakao yağini kariştiriyo msn anlamadm???

Ben de hep ikiz istedim. İkizler bana Çok tatlı ve sevimli gelir. :)
12. haftamda kontrole gittiğimde bebeğin poposu ile başını iki ayrı bebek sandım. :)))))
Hemen ikiz mi diye sordum. Doktorum onu da nerden çıkardın diyor. :)))))

Canim ilacin ismi nedir. Bu gazdan yiyemiyorum olucem artik. Sinirlerim harap oldu.. senin durumunda cok kotuymus ayni ben
valla benim de yüzük testine göre kız çıkıyo ama henüz öğrenmedik cinsiyetini.yüzük testinin yanıldığını kimsede görmedim daha.bakalım bizde tutacak mı?

canim yuzuge gore kiz benim ama usg ye gore erkek. hala yuzuge inanmak istiyorum:)
Benim de ilk oglum tutuyor. Bunada israrla kiz diyor ama anli sanli pipili geliyor
Adacayi gargarasi ile atlatabilirsin
Kızlar SLM. Dün akşam 8 de uyumuşum,Sabah 8 de kalktım....Halen esniyorum Ve çok halsizim, midem hafiften bulanıyor, ateş basıyor...Sizde durumlar nasıl?
Benim de atesim var idrar yolu enf ve mantar olmusum. Cok uzgunum. Umarim aenin munferit birseydir

Ben geldim kızlar erkek geliyormuş %100 erkek dedi doktorumuz Buda pipimiz.rabbim herkesin gönlündekini versin sağlıcakla inşallah@zonox arkadasımın tahmini doğru cıktı
cok sevindim. Allah gonlune gire vermis. Ne mutluu

Canim ilacin ismi nedir. Bu gazdan yiyemiyorum olucem artik. Sinirlerim harap oldu.. senin durumunda cok kotuymus ayni ben

Bende de iki gündür şişkinlik ve malesef gaz oluyor. Sabah işe karnım dümdüz gidiyorum akşam eve geldikten 1 saat sonra karnım 5 aylık hamile gibi oluyor.

Var mı bir çaresi?

kıslarr bende 14+1 günlük oldum ama dişim çürüdü bu konuda çok kararsız kaldım şuan ağrım yok ama doktorum keşke hiç çüremeseydi ama yaptırabilirsin dedi aranızda böyle bi durum yaşayan bilen var mı iğne ve kurşun yelekte olsa röntgenden korkuyorum bebeğime zarar verir mi acaba bu arada doktora gittiğimde 13 hafta 6 günlüktü ama cinsiyeti daha belli olmaz bi sonraki aya dedi ama ben merak ediyorum yinede söylemedi

benimde ilk kızım oldu.simdi 9 yasında bir ihtimal bebegin kız olursa cok şanslısın kızım simdi bana arkadas

benim de bulantı geçti uyku başladı. hem de aşırı uyuyorum cnm. direndim bi kaç gün 8 de uyandm uyumaym dedm 1 saat sonra devrildim geri =)
Bnde çok uyuyorum yaa gece geç yatıyorum 1de yatiyom Sabh yedi sekiz uyaniyom gün içinde tekrar uyuyom ve başım agrimaya başlıyor anlayamadım gitti

Yazını okumadan yazmışım sende kararsız kalmışsın.. lierac mı kullanıyorsun
canim bende lierac aldim ama daha baslamadim suan icin markasini eve gidince yazarim bisey yine catlak icin yag gibi ama lierac in da gel olanini aldim bir iki hafta sonra birgün yag birgün lierac seklinde devam etmeyi düsünüyorum. ama yag daha hosuma gitti sürmesi falan. gel i göbegime döktügümde cok soguk geliyor birden

Bende de iki gündür şişkinlik ve malesef gaz oluyor. Sabah işe karnım dümdüz gidiyorum akşam eve geldikten 1 saat sonra karnım 5 aylık hamile gibi oluyor.

Var mı bir çaresi?
ne yazik ki bilmiyorum kelin ilaci olsa derlrr ya.. benimde sabah gobek yok. Aksam 5 aylik. Herkesin birbirini tanidigi bir sitede oturuyirum. Kimse hamile oldugumu bilmiyor. Dun ogleden sonra asagi indim. Millet sok.. 15 haftaligim deyince inanamadilar nasil sakladin bu karni dediler hep sabah inerdinm yanlarina o yuzden kimse anlamamisti

Ca
Canım bana da yaptırabilirsin dedi. Agrı yapmıyorsa biraz bekle 14. Haftadan sonra dedi. Ben de henüz gitmedim erken daha bana. 4. Ayın sonu gibi gitmeyi düşünüyorum.

Ca

Canım bana da yaptırabilirsin dedi. Agrı yapmıyorsa biraz bekle 14. Haftadan sonra dedi. Ben de henüz gitmedim erken daha bana. 4. Ayın sonu gibi gitmeyi düşünüyorum.
panoromik film yerine küçük film çeken bir yere git bence foto makinesi gibi bişeyle çekiyolar sadece çürük dişi görüyolar ve panoromik gibi değil radyasyonu

şans işte bende isterdim bir kız bir erkek olmasını babamın da ikizi var ama benim olmadı kısmet işte ama çok şeker oluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…