- 24 Mayıs 2015
- 2.246
- 1.665
- 83
İlk zamanlar çok uyuyordum. Zamanla azalmıştı. Şimdi yine uyumaya başladım. Özellikle öğleden sonra uykusu bir türlü yetmiyor. :)Evet cnm bulantı bitti benimde uyukluyorum simdide 3 gündür akşam üstü 5 gibi başlıyo
bende baya arastırdım canım lierac almadan önce beyaz tenliyim doktorum beni her seferinde uyarıyodu en son kızdı hatta basla artık diye ama biraz genetik heralde cünkü musteladanda memnun olmayan var lieractanda söylediğin kremi duymadım ama dogal oldugu için o fiyata olabilir ama hepsi pahalı malesef o yüzden ben dönüşümlü kullanıcam acıkcası bebe yagının simdiye kadar pek iç karna işlediğini anlamadım ama o vazelinin kakao kremi bariz iç karnımı yumusatıyo kasıntım direk azalıyo bakalım işimize yararlar inş :)
Ben de hep ikiz istedim. İkizler bana Çok tatlı ve sevimli gelir. :)canım bende çok uyuyorum ama sen şimdi biraz daha fazla uyursun vücudun daha fazla ve çabuk yorulur nede olsa iki tane bebiş var baş ağrısı bende hiç olmadı onun yerine rapor aldıracak kadar zor ve kötü bel ağrısı var maşallah ya annem benimde ikizlerim olsun istedi ama maalesef olmadı
İnş canm :)Aman olsunnn vallahi saglikli olsunlar yeter . İnsan kendi canindan parcaya bakmaya doyamaz saglikla gelsinler insallah
Canim ilacin ismi nedir. Bu gazdan yiyemiyorum olucem artik. Sinirlerim harap oldu.. senin durumunda cok kotuymusBende de reflü ve gastirit vardı. Ama epeydir hiç bir şikayetim yoktu. Hamile olduğumu öğrendikten sonra 1 hafta gayet iyiydim. 1 hafta sonra şikayetlerim bir başladı, ta ki 14. haftaya kadar çok yoğun bir şekilde. Ağza acı su gelmesi, yediklerimin geri gelmesi, şişkinlik, hazımsızlık, hem mide de hem de bağırsaklar da gaz. Ayrıca bulantı ve kusma. Çok kötüydüm.
Geçen hafta çok şükür bunların hemen hemen hepsi geçti ya da çok hafifledi.
Fakat bu sefer de yemekten sonra midemin sol tarafında tam dalağımın olduğu yerde ağrı başladı. Hani hızlı yürüyünce ya da koşunca dalak şişmesi olur ya aynen öyle. Kadın doğum doktorum az ve sık yememi söyledi ki zaten öyle yapıyorum.
Daha sonra dalağımdaki bu ağrı baya şiddetli bir şekilde sırtıma vurmaya başladı. 3 gün önce dahiliyeye gittim. Muayene etti, ultrasonla baktı. Sonuç: aşırı gaz problemi
İlaç verdi. Kadın doğum doktorunun onayını al dedi. Kadın doğum doktorum da onaylayınca kullanmaya başladım. Şimdi daha iyiyim. Tamamen geçmese de buna da razıyım. :)
valla benim de yüzük testine göre kız çıkıyo ama henüz öğrenmedik cinsiyetini.yüzük testinin yanıldığını kimsede görmedim daha.bakalım bizde tutacak mı?
Benim de ilk oglum tutuyor. Bunada israrla kiz diyor ama anli sanli pipili geliyorcanim yuzuge gore kiz benim ama usg ye gore erkek. hala yuzuge inanmak istiyorum:)
Adacayi gargarasi ile atlatabilirsinArkadaşlar hamilelikte grip ve boğaz enfeksiyonu geçiren oldu mu? Geçmesi için ne yaptınız, ben ıhlamur, tavuk suyu çorba vs içiyorum sürekli ama daha da ilerledi sesim dahi çıkmıyor. İşim gereği de sesime ihtiyacım var sürekli veli arıyorum öğrenci ve personel ile konuşuyorum vs.
Benim de atesim varKızlar SLM. Dün akşam 8 de uyumuşum,Sabah 8 de kalktım....Halen esniyorum Ve çok halsizim, midem hafiften bulanıyor, ateş basıyor...Sizde durumlar nasıl?
cok sevindim. Allah gonlune gire vermis. Ne mutluuBen geldim kızlar erkek geliyormuş %100 erkek dedi doktorumuz Buda pipimiz.rabbim herkesin gönlündekini versin sağlıcakla inşallah@zonox arkadasımın tahmini doğru cıktı
En güzeli :)ben bolca tayt aldım
uzerıne de salas bluzler :=) o sekılde takılmayı dusunuyorum
Canim ilacin ismi nedir. Bu gazdan yiyemiyorum olucem artik. Sinirlerim harap oldu.. senin durumunda cok kotuymusayni ben
benimde ilk kızım oldu.simdi 9 yasında bir ihtimal bebegin kız olursa cok şanslısın kızım simdi bana arkadasınş. senın bır tahmının bıle yokya.aslında bılıpte sonradan degısıncede ınsan hayal kırıklıgına ugruyor bakalım benım daha 3 haftam var bakalım %80 kız dedı ama ne olur bılınmez.zaten ılk cocoukta pekte cınsıyet muhım degl sankı sanıırım ıkıncıler sıkıntı :) bende erkek ıstıyordum ama kız deyıncede hosuma gıttı.kız cocuklarını suslemek daha kolay
İçini ferah tut. Birşey olmamıştır.Sagolun kızlar ya valla kizacak diye esimede söyleyemedim dunden beri kendimi yiyorum
Bnde çok uyuyorum yaa gece geç yatıyorum 1de yatiyom Sabh yedi sekiz uyaniyom gün içinde tekrar uyuyom ve başım agrimaya başlıyor anlayamadım gittibenim de bulantı geçti uyku başladı. hem de aşırı uyuyorum cnm. direndim bi kaç gün 8 de uyandm uyumaym dedm 1 saat sonra devrildim geri =)
canim bende lierac aldim ama daha baslamadim suan icin markasini eve gidince yazarim bisey yine catlak icin yag gibi ama lierac in da gel olanini aldim bir iki hafta sonra birgün yag birgün lierac seklinde devam etmeyi düsünüyorum. ama yag daha hosuma gitti sürmesi falan. gel i göbegime döktügümde cok soguk geliyor birdenYazını okumadan yazmışım sende kararsız kalmışsın.. lierac mı kullanıyorsun
Benim doktorum ayda bir gelmemi söyledi. 8. haftada ve 12. haftada gittim. 16. haftada gideceğim. Yani 4 haftada bir.arkadaşlar,kaç günde bir kontrole gidiyosunuz.ben 12. haftadayım ve bizimki iki haftada bir çağırıyor.bazen çok sık gibi geliyor bana.
ne yazik ki bilmiyorumBende de iki gündür şişkinlik ve malesef gaz oluyor. Sabah işe karnım dümdüz gidiyorum akşam eve geldikten 1 saat sonra karnım 5 aylık hamile gibi oluyor.
Var mı bir çaresi?
Canım bana da yaptırabilirsin dedi. Agrı yapmıyorsa biraz bekle 14. Haftadan sonra dedi. Ben de henüz gitmedim erken daha bana. 4. Ayın sonu gibi gitmeyi düşünüyorum.kıslarr bende 14+1 günlük oldum ama dişim çürüdü bu konuda çok kararsız kaldım şuan ağrım yok ama doktorum keşke hiç çüremeseydi ama yaptırabilirsin dedi aranızda böyle bi durum yaşayan bilen var mı iğne ve kurşun yelekte olsa röntgenden korkuyorum bebeğime zarar verir mi acaba bu arada doktora gittiğimde 13 hafta 6 günlüktü ama cinsiyeti daha belli olmaz bi sonraki aya dedi ama ben merak ediyorum yinede söylemedi
74 ya da 79 tl ydi canım şimdilik iyi bakalım ilerde görcezMemnunmusun canim bende onu almayi dusunuyorum birde ne kadara aldin acaba
Nie geçmiyor ki bizim ki ya benim de hafifledi ama devam ediyor anlamıyorum artık fenalık geldidün gece kustumtamamen bitsin artik bu bulanti.
panoromik film yerine küçük film çeken bir yere git bence foto makinesi gibi bişeyle çekiyolar sadece çürük dişi görüyolar ve panoromik gibi değil radyasyonuCa
Canım bana da yaptırabilirsin dedi. Agrı yapmıyorsa biraz bekle 14. Haftadan sonra dedi. Ben de henüz gitmedim erken daha bana. 4. Ayın sonu gibi gitmeyi düşünüyorum.
şans işte bende isterdim bir kız bir erkek olmasını babamın da ikizi var ama benim olmadı kısmet işte ama çok şeker oluyorlarBen de hep ikiz istedim. İkizler bana Çok tatlı ve sevimli gelir. :)
12. haftamda kontrole gittiğimde bebeğin poposu ile başını iki ayrı bebek sandım. :)))))
Hemen ikiz mi diye sordum. Doktorum onu da nerden çıkardın diyor. :)))))
benim 20 lerde geciuor gerci yiyorum biraz biraz artıkNie geçmiyor ki bizim ki ya benim de hafifledi ama devam ediyor anlamıyorum artık fenalık geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?