2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
pipililer yolda yine:) yüzük testi tutmadi bacim bende su betada 3 oglumda da 50 üzeri
biri tutmaz yaw)

Kızlar yeni doğum yapmış bir kaç arkadaşımın önerisini sizlerle paylaşayım.
Ev yapımı kantaron yağı göbek çatlamasına ve bebek pişiğine birebirmiş. Hatta bazı cilt yanıklarında da kullanılıyormuş. Ben bulursam alıcam. Sizde bir araştırın isterseniz..

oh oh. bu sehirde herkes yazin hali kaldirir. yerler nos olur ben kaldirmadim daha yikamaya ver em cunlu tuzgardan halilar uciyor hep. ellerine saglik sizinlilerin de.
saolasın canım ıkısıde erkek ya resmen kazıdılar halıları ben su tutmayla yoruldum gunesın altında

Son 1 haftada göbeğim çıktı iyice..öne doğru eğilince kasiklarimin ustunde baski oluyor..kafaya taktim iyice, normal degil mi? Daha 1 hafta var kontrole..

Benim de iş yerinde bir arkadaşım var. Her gördüğünde sen nasıl hamilesin diyor.

Haberi olmayanlarda var. Onlar da ilerleyen zamanlarda şok olacaklar.

Ne güzel canm midem almiyomus yiyemiyomussun :) keske benm de midem almasa da yiyemesem Masallah her seyi yiyorum :) en azından tatli yiyemesem ne guzel olur :)
Hiç öyle deme :)
Keşke midem alsa da çok çok yesem. Birşey yiyememek çok kötü. Zaten hiçbir zaman kilo problemim olmadı. 49 kiloyum :)
3 ayın sonunda da hiç kilo almadım. Doğru düzgün birşey yiyemedim. Yediklerimi çıkardım. Çok şükür artık daha iyiyim. Birkaç gündür 1-1,5 kilo almış gibiyim.

Tatlinin besin anlamnda kişiye ve bebeğe bi faydası yokkı :) diğerlerini yesek tatliyi canmz istemese güzel olur :)

Kesinlikle katılıyorum keske yiyebilsem de kilolu olsam. O günleri görmeyi cok istiyorum.

Canim ilacin ismi nedir. Bu gazdan yiyemiyorum olucem artik. Sinirlerim harap oldu.. senin durumunda cok kotuymus ayni ben
1) "Rabelis" mide koruyucu (Daha önceden mide sorunum varken kullanmıştım. Ama şimdi hamile iken kullanmadım.)
2) "Meteospasmyl" spazm çözücü ve gaz giderici ( Doktor hafif bir ilaç olduğunu söyledi. Yine de çok içmek istemiyorum. Günde 3 tane dedi. 1 haftada 9 tane içmişim.)
3) "Rennie" çiğneme tableti ( Zaten çok bilinen bir ilaç. Hamilelikte hiçbir sakıncası yok. Yemeklerden sonra hazım problemi yaşarsam içiyorum.)
4) "Gaviscon" şurup ( Bu benim kurtarıcım oldu. 7 ile 14. haftalar arası sürekli kullandım. Hamileler için zaten. Şimdi kendimi kötü hissedince içiyorum. Tadı berbat, midemi bulandırıyor. Zor içiyorum.)

Yürüyüş yapmak iyi geliyor. Hemen hergün yürümeye başladım. İlaç içmekten çok daha iyi. :)

Canm Allah analı babalı buyutsun inşallah
Allah Razı olsun canım.cümlemizin evladıyla.
Ben hıcbi gün tutmiycam canm Allah bebeğimzin hatrina bzden oyle bişey istemiyo zaten bence :)
En iyisi canım :)
Canim bu hamilelikle ilgili yapilan tahminlerden hangisi tuttu? Yuzuk ? Cin takvimi?
Canım genital nub teorisi tuttu.
Cok tşk ederim canım.hatta doktora böle bi teori varmiş ona göre erkek çıkmıştı falan dedim yok öle bişi inanma onlara falan dedi :)

Canm Allah analı babalı buyutsun inşallah
Allah Razı olsun canım.cümlemizin evladıyla.
Ben hıcbi gün tutmiycam canm Allah bebeğimzin hatrina bzden oyle bişey istemiyo zaten bence :)
En iyisi canım :)
Canim bu hamilelikle ilgili yapilan tahminlerden hangisi tuttu? Yuzuk ? Cin takvimi?
Canım genital nub teorisi tuttu.
Cok tşk ederim canım.hatta doktora böle bi teori varmiş ona göre erkek çıkmıştı falan dedim yok öle bişi inanma onlara falan dedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…