pipililer yolda yine:) yüzük testi tutmadi bacim bende su betada 3 oglumda da 50 üzeriCanim ilacin ismi nedir. Bu gazdan yiyemiyorum olucem artik. Sinirlerim harap oldu.. senin durumunda cok kotuymusayni ben
Benim de ilk oglum tutuyor. Bunada israrla kiz diyor ama anli sanli pipili geliyor
Adacayi gargarasi ile atlatabilirsin
Benim de atesim varidrar yolu enf ve mantar olmusum. Cok uzgunum. Umarim aenin munferit birseydir
cok sevindim. Allah gonlune gire vermis. Ne mutluu
saolasın canım ıkısıde erkek ya resmen kazıdılar halılarıoh oh. bu sehirde herkes yazin hali kaldirir. yerler nos olur ben kaldirmadim daha yikamaya ver em cunlu tuzgardan halilar uciyor hep. ellerine saglik sizinlilerin de.
haha aynen canım dogunca pıpısını koparcam dıyodum doktor kız deyınce esıme dedım bak kopardım pıpısını kız oldu dıeGecen gun degistirmekten bahsediyordun
Kremi canim vazeline cacao glow diye geciyo marketlerde varkakao kremi mi yağı mı kafam durdu..
Marka canim vazeline cacao glow diye yaziyor uzerindeCanm
Canm vazelin bi marka mi? Yoksa vazelinle kakao yağini kariştiriyo msn anlamadm???
sağol gülaycımGözün aydin canim:)
ne yazik ki bilmiyorumkelin ilaci olsa derlrr ya.. benimde sabah gobek yok. Aksam 5 aylik. Herkesin birbirini tanidigi bir sitede oturuyirum. Kimse hamile oldugumu bilmiyor. Dun ogleden sonra asagi indim. Millet sok.. 15 haftaligim deyince inanamadilar nasil sakladin bu karni dediler hep sabah inerdinm yanlarina o yuzden kimse anlamamisti
16. Haftaya kadar geçmesi lazımmış. Benim içtiğim düşük hapından oluyor bulantım. Devam ettiğim sürece de gecmiyecek.Nie geçmiyor ki bizim ki ya benim de hafifledi ama devam ediyor anlamıyorum artık fenalık geldi
Hiç öyle deme :)Ne güzel canm midem almiyomus yiyemiyomussun :) keske benm de midem almasa da yiyemesem Masallah her seyi yiyorum :) en azından tatli yiyemesem ne guzel olur :)
Tesekkurler cnm:)Marka canim vazeline cacao glow diye yaziyor uzerinde
ne için bu çatlak kremi mi?Tesekkurler cnm:)
Hiç öyle deme :)
Keşke midem alsa da çok çok yesem. Birşey yiyememek çok kötü. Zaten hiçbir zaman kilo problemim olmadı. 49 kiloyum :)
3 ayın sonunda da hiç kilo almadım. Doğru düzgün birşey yiyemedim. Yediklerimi çıkardım. Çok şükür artık daha iyiyim. Birkaç gündür 1-1,5 kilo almış gibiyim.
Kesinlikle katılıyorum keske yiyebilsem de kilolu olsam. O günleri görmeyi cok istiyorum.Hiç öyle deme :)
Keşke midem alsa da çok çok yesem. Birşey yiyememek çok kötü. Zaten hiçbir zaman kilo problemim olmadı. 49 kiloyum :)
3 ayın sonunda da hiç kilo almadım. Doğru düzgün birşey yiyemedim. Yediklerimi çıkardım. Çok şükür artık daha iyiyim. Birkaç gündür 1-1,5 kilo almış gibiyim.
Ewet canm çatlağa iyi gelen bi kremmiş :)ne için bu çatlak kremi mi?
1) "Rabelis" mide koruyucu (Daha önceden mide sorunum varken kullanmıştım. Ama şimdi hamile iken kullanmadım.)Canim ilacin ismi nedir. Bu gazdan yiyemiyorum olucem artik. Sinirlerim harap oldu.. senin durumunda cok kotuymusayni ben
Allah Razı olsun canım.cümlemizin evladıyla.Canm Allah analı babalı buyutsun inşallah
En iyisi canım :)Ben hıcbi gün tutmiycam canm Allah bebeğimzin hatrina bzden oyle bişey istemiyo zaten bence :)
Canım genital nub teorisi tuttu.Canim bu hamilelikle ilgili yapilan tahminlerden hangisi tuttu? Yuzuk ? Cin takvimi?
Cok tşk ederim canım.hatta doktora böle bi teori varmiş ona göre erkek çıkmıştı falan dedim yok öle bişi inanma onlara falan dedi :)Canim ilacin ismi nedir. Bu gazdan yiyemiyorum olucem artik. Sinirlerim harap oldu.. senin durumunda cok kotuymusayni ben
Benim de ilk oglum tutuyor. Bunada israrla kiz diyor ama anli sanli pipili geliyor
Benim de atesim varidrar yolu enf ve mantar olmusum. Cok uzgunum. Umarim aenin munferit birseydir
Allah Razı olsun canım.cümlemizin evladıyla.Canm Allah analı babalı buyutsun inşallah
En iyisi canım :)Ben hıcbi gün tutmiycam canm Allah bebeğimzin hatrina bzden oyle bişey istemiyo zaten bence :)
Canım genital nub teorisi tuttu.Canim bu hamilelikle ilgili yapilan tahminlerden hangisi tuttu? Yuzuk ? Cin takvimi?
Cok tşk ederim canım.hatta doktora böle bi teori varmiş ona göre erkek çıkmıştı falan dedim yok öle bişi inanma onlara falan dedi :)Canim ilacin ismi nedir. Bu gazdan yiyemiyorum olucem artik. Sinirlerim harap oldu.. senin durumunda cok kotuymusayni ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?