Makroda carfourda migrosta var canimkartopi peki bu vazelinkakao kremini nerelerden alabilirz? Aktar, büyük market, migros, watsons???
Valla cuma günü 17 ya giriyorum geçmiyor artık sürekli yaşamaktan sinirlerim yıprandı16. Haftaya kadar geçmesi lazımmış. Benim içtiğim düşük hapından oluyor bulantım. Devam ettiğim sürece de gecmiyecek.
İlk zamanlar çok uyuyordum. Zamanla azalmıştı. Şimdi yine uyumaya başladım. Özellikle öğleden sonra uykusu bir türlü yetmiyor. :)
Merhaba arkadaslar @istanbulunsultani
Ayrıntılı ultrasona radyoloji uzmanı bakıyordur fiyatlara böyle ucuz olamaz,önemli olan ayrıntılı ultrasona bakan doktorun perinatolog olması bebeği ayrıntılı muayene eden doktorlar bunlardır,radyologlar değil,vereceğiniz parayla 4'lüye girmiş olyrsunuz sadece,adam akıllı bakılsın îstiyorsanız perinatologa gidin derim sadece tavsiye siz daha iyi bilirsiniz..perinatologlar biraz daha pahalı ama insanın içi rahat ediyor,benim kendi doktorumu önerebilirim diğer perinatologlara göre daha uygun..gatanın kadın doğum koordinatorü perinatolog doç murat muhçu kadıköyde özel muayenesi 250 lira,ben çok çok memnunum
senin gideceğin yer neresi?Cnm çok doğru söylüyorsun perinatologun alani aslinda ama benim gidecegim yeri bi kaç kişi önerdi bana bende ona gitmeyi düşünüyorum açıkçası
karacaahmeti geçince çiçekçi'de mi yeri?Merhaba arkadaslar @istanbulunsultani
Ayrıntılı ultrasona radyoloji uzmanı bakıyordur fiyatlara böyle ucuz olamaz,önemli olan ayrıntılı ultrasona bakan doktorun perinatolog olması bebeği ayrıntılı muayene eden doktorlar bunlardır,radyologlar değil,vereceğiniz parayla 4'lüye girmiş olyrsunuz sadece,adam akıllı bakılsın îstiyorsanız perinatologa gidin derim sadece tavsiye siz daha iyi bilirsiniz..perinatologlar biraz daha pahalı ama insanın içi rahat ediyor,benim kendi doktorumu önerebilirim diğer perinatologlara göre daha uygun..gatanın kadın doğum koordinatorü perinatolog doç murat muhçu kadıköyde özel muayenesi 250 lira,ben çok çok memnunum
Rad istanbul görüntüleme merkezi cnmsenin gideceğin yer neresi?
o nerede?Rad istanbul görüntüleme merkezi cnm
Umraniyede 200 tl detaylı usg ve renkli dopler cekiyo radyoloji uzmanı. Doğuma kadarda 2 kez ücretsiz 4 boyutlu usg ye giriyosun istediğin tarihte bende tavsiye uzerine görüştüm açıkçası aklıma yattı çünkü yeğeni min ciğerin de kist vardı bunu ilk gören de radyoloji uzmanı detaylı usg de görmüştü yani tmm perinatologun alani ama radyoloji uzmanı ve kadın doğum uzmanları da detaylı usg bakabiliyoo nerede?ve ne kadar?
bakalim erkek mi olcak ben de erkek gordum erkek mis
Aynen bir.cozum.bulamiyorumBen de ayni dertten muzdaribim karnim çok büyümemesine rağmen yine de çok agrim oluyor yatsam agriyor otursam agriyor ne yapacagimi şaşırdım .. Bebeğim de sertleştirilmiş duruyor kendini napacagimi şaşırdım nasıl geçicekse bilemiyorum ..
Ben.ruyamda gormustum.oglusum olacaginiCnm ruyada gordunmu erkek olduğunu?
Ben.ruyamda gormustum.oglusum olacagini
Isim olarak halil efe koymak.istiyordum
Ruyamda bana.cinar koymalisin diyorlar
Cinar efe
Bende hayir halil babamin ismi onu.koymaliyim
Ozaman halil cinar koy diyorlar
Oyle uyandim
Simdi.kafam.karistibisim konusunda
Efeyi cok istiyordum
Cinarda.guzel ppofff
Yanlis Yazmisim canım bebek kendini sertlestiriyor .. Kız çocuklarinda genelde böyleh hissediliyormus Teyzem söyledi ağrılarından bahsettim doktoruma normal dedi eğer çok olursa minoset icebilirisn dedi.rahim ağzı uzunluğuna bakmadı nasıl bakılıyor doktorun baktı mi ?canım agrilarindan bahsettin mi dr ne. rahim agzi uzunluguna bakiyor mu? sertleştirilmiş ne canim acaba kasilma mi dr ne sor bır
Yukarida cevap yazdim :)Aynen bir.cozum.bulamiyorum
Tamam tatlm Cok sağolasn :)Makroda carfourda migrosta var canim
Bebişler İYİ OLSUN da raziyim agrilaraEki Görüntüle 1559612 [QUOTE=''Sycorox, post:41424601, member: 592820"]Aynen bir.cozum.bulamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?