2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Cnm çok doğru söylüyorsun perinatologun alani aslinda ama benim gidecegim yeri bi kaç kişi önerdi bana bende ona gitmeyi düşünüyorum açıkçası

karacaahmeti geçince çiçekçi'de mi yeri?

o nerede? ve ne kadar?
Umraniyede 200 tl detaylı usg ve renkli dopler cekiyo radyoloji uzmanı. Doğuma kadarda 2 kez ücretsiz 4 boyutlu usg ye giriyosun istediğin tarihte bende tavsiye uzerine görüştüm açıkçası aklıma yattı çünkü yeğeni min ciğerin de kist vardı bunu ilk gören de radyoloji uzmanı detaylı usg de görmüştü yani tmm perinatologun alani ama radyoloji uzmanı ve kadın doğum uzmanları da detaylı usg bakabiliyo

Aynen bir.cozum.bulamiyorum

Cnm ruyada gordunmu erkek olduğunu?
Ben.ruyamda gormustum.oglusum olacagini
Isim olarak halil efe koymak.istiyordum
Ruyamda bana.cinar koymalisin diyorlar
Cinar efe
Bende hayir halil babamin ismi onu.koymaliyim
Ozaman halil cinar koy diyorlar
Oyle uyandim
Simdi.kafam.karistibisim konusunda
Efeyi cok istiyordum
Cinarda.guzel ppofff

Göğsümdeki kaşinti ve catlaklar icin ekstra bu urunu kullaniyorum yeni basladim.Dogumdan sonrada kullaniliyormus bebegi emzirirken silmeye gerek yokmus dogal bir urun kullanici yorumlari gayet olumlu insallah ise yarar

Eklentiler

• 20150618_005851.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 122

Çınar efe çok guzelmis cnm bende oğlum olcagni gördüm normalde de erkek dedi ama korkuyorum degisicek die :)

canım agrilarindan bahsettin mi dr ne. rahim agzi uzunluguna bakiyor mu? sertleştirilmiş ne canim acaba kasilma mi dr ne sor bır
Yanlis Yazmisim canım bebek kendini sertlestiriyor .. Kız çocuklarinda genelde böyleh hissediliyormus Teyzem söyledi ağrılarından bahsettim doktoruma normal dedi eğer çok olursa minoset icebilirisn dedi.rahim ağzı uzunluğuna bakmadı nasıl bakılıyor doktorun baktı mi ?

[QUOTE=''Sycorox, post:41424601, member: 592820"]Aynen bir.cozum.bulamiyorum [/QUOTE]
Bebişler İYİ OLSUN da raziyim agrilara cinsiyet belli mi sizin benim kızçem olacakmis nedense hep erkek hissediyordum yeni yeni alışmaya çalışıyorum kıza parmağını emiyor yavrum ggirenler erkeğe benziyor diyor ben daha cinsiyeti söylemedim kimseye geç gelmiş bir bebek çok uzduler beni o yüzden söylemek istemiyorum

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1559612 [QUOTE=''Sycorox, post:41424601, member: 592820"]Aynen bir.cozum.bulamiyorum
Bebişler İYİ OLSUN da raziyim agrilara cinsiyet belli mi sizin benim kızçem olacakmis nedense hep erkek hissediyordum yeni yeni alışmaya çalışıyorum kıza parmağını emiyor yavrum ggirenler erkeğe benziyor diyor ben daha cinsiyeti söylemedim kimseye geç gelmiş bir bebek çok uzduler beni o yüzden söylemek istemiyorum [/QUOTE]

Ay maşallah ne tatli Parmağini da emiyo kereta :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…