- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Amin canm :)Herkese hayırlı ramazanlar Allah yapılan ibadetleri kabul etsin
Göğsümdeki kaşinti ve catlaklar icin ekstra bu urunu kullaniyorum yeni basladim.Dogumdan sonrada kullaniliyormus bebegi emzirirken silmeye gerek yokmus dogal bir urun kullanici yorumlari gayet olumlu insallah ise yarar
Bebişler İYİ OLSUN da raziyim agrilaracinsiyet belli mi sizin benim kızçem olacakmis nedense hep erkek hissediyordum yeni yeni alışmaya çalışıyorum kıza parmağını emiyor yavrum ggirenler erkeğe benziyor diyor ben daha cinsiyeti söylemedim kimseye geç gelmiş bir bebek çok uzduler beni o yüzden söylemek istemiyorum
ruyamda ulteasonda erkekmis gorduydum.Cnm ruyada gordunmu erkek olduğunu?
Mümkün değil tutamam. Çok sık acıkıyorum. Aç kalınca midem bulanıyor ve öğürmeye başlıyorum. Zaten fazla yiyemiyorum. Az ve sık yiyerek idare ediyorum.Evett aynen oruç tutabilcekmisin cnm?
Canım çok geçmiş olsun. Ben reglimin geciktiği hafta yani 5. haftamda baya ağır bir grip geçirdim. Hamile olduğumu bilmiyordum. Ne olur ne olmaz diye ilaç kullanmadım. Öksürük, boğaz ağrısı, burun akıntısı, burun tıkanıklığı, en son sesim de gitti. Çok zor bir dönemdi. Bol bol ıhlamur içtim. Normalde grip olunca iştahım hep gider ama bu sefer aşırı açıktı. :) Çok iyi beslendim. Henüz hiç bulantım yoktu. Çorbalar çok iyi geldi. Bol bol uyuyup dinlendim. ( iş dışında) 6. hafta hamile olduğumu öğrendim. 6 ve 7. haftalar biraz iyileştim derken 8. hafta bulantılarım ve kusmalarım sebebiyle bünyem zayıf düştü. Grip tekrarladı. Bu sefer çok daha kötü bir şekilde. 5 gün rapor alıp evde sürekli yatarak geçirdim. Yemek de yiyemiyordum. Sürekli bulantı ve kusmalar da beni baya sarstı. Neyse ki çok şükür şimdi iyiyim.
Tavsiyem, imkanın varsa istirahat et. İhlamur iç. Çok sıcak ve çok soğuk yiyeceklerden uzak dur. İlık tüketmeye çalış. Tavuk suyuna çorba iyi fikir. Çok geçmiş olsun.
Merhaba arkadaslarhedef 2016
Ayrıntılı ultrasona radyoloji uzmanı bakıyordur fiyatlara böyle ucuz olamaz,önemli olan ayrıntılı ultrasona bakan doktorun perinatolog olması bebeği ayrıntılı muayene eden doktorlar bunlardır,radyologlar değil,vereceğiniz parayla 4'lüye girmiş olyrsunuz sadece,adam akıllı bakılsın îstiyorsanız perinatologa gidin derim sadece tavsiye siz daha iyi bilirsiniz..perinatologlar biraz daha pahalı ama insanın içi rahat ediyor,benim kendi doktorumu önerebilirim diğer perinatologlara göre daha uygun..gatanın kadın doğum koordinatorü perinatolog doç murat muhçu kadıköyde özel muayenesi 250 lira,ben çok çok memnunum
Marka canim vazeline cacao glow diye yaziyor uzerinde
canim bende lierac aldim ama daha baslamadim suan icin markasini eve gidince yazarim bisey yine catlak icin yag gibi ama lierac in da gel olanini aldim bir iki hafta sonra birgün yag birgün lierac seklinde devam etmeyi düsünüyorum. ama yag daha hosuma gitti sürmesi falan. gel i göbegime döktügümde cok soguk geliyor birden
Günaydınlar. Bebeğin kesesi oldukça esnek ve şuan zarar göremeyecek kadar küçük, bir şey olmamıştır korkmayın. Ben de de oluyor biraz yüzüstü dönmeye kalktığımda. Sonra geçiyor. Sizinki de geçtiyse bir sıkıntı yoktur kesinlikle.günaydın kızlar,
gece göbeğimin üzerine yatmışım nasıl canım acıdı uyanınca bebişe birşey olmaz dimi
Günaydınlar. Bebeğin kesesi oldukça esnek ve şuan zarar göremeyecek kadar küçük, bir şey olmamıştır korkmayın. Ben de de oluyor biraz yüzüstü dönmeye kalktığımda. Sonra geçiyor. Sizinki de geçtiyse bir sıkıntı yoktur kesinlikle.
Bu arada başlıkta yeniyim. Herkese merhaba. Aralıkta kız annesi olacağım inşallah. =) Allah hepimizi miniklerimize sağ salim kavuştursun. Beklemek çok zormuş. Alışveriş yapmamak için kendimi zor tutuyorum diyenleri şimdi çok iyi anlıyorum.
Günaydınlar. Bebeğin kesesi oldukça esnek ve şuan zarar göremeyecek kadar küçük, bir şey olmamıştır korkmayın. Ben de de oluyor biraz yüzüstü dönmeye kalktığımda. Sonra geçiyor. Sizinki de geçtiyse bir sıkıntı yoktur kesinlikle.
Bu arada başlıkta yeniyim. Herkese merhaba. Aralıkta kız annesi olacağım inşallah. =) Allah hepimizi miniklerimize sağ salim kavuştursun. Beklemek çok zormuş. Alışveriş yapmamak için kendimi zor tutuyorum diyenleri şimdi çok iyi anlıyorum.
Hafif ağrı oradaki kaslarınızı zorladığınız içindir diye düşünüyorum. Keseye şu dönem bir zarar gelmesi çok düşük bir ihtimal ama her küçük ihtimalde soluğu hastanede alan evhamlı biri olarak, bir doktora görünüp, içinizi rahatlatmanızı tavsiye derim. =)teşekkür ederim hoşgeldin aramıza :) hafif ağrı var sadece. Cinsiyeti belli olmuş ne güzel..bana da kıza benziyor dedi ama net birşey demedi..
Günaydın, hoşbuldum. =) Çok da bir şey kalmamış, dayan annesi. Sağlıklı büyüsünler de cinsiyet için beklemek dert değil.Günaydın hoşgeldin aramıza, kızında hayırlı olsun sağlıkla gelir inşallah. Darısı bizlere inşallah cinsiyet için biraz daha vaktimiz var :)
Hafif ağrı oradaki kaslarınızı zorladığınız içindir diye düşünüyorum. Keseye şu dönem bir zarar gelmesi çok düşük bir ihtimal ama her küçük ihtimalde soluğu hastanede alan evhamlı biri olarak, bir doktora görünüp, içinizi rahatlatmanızı tavsiye derim. =)
Evet cinsiyeti geçen hafta belli oldu. Doktorum yanılma payı yok dedi, ayan beyan göstermiş minnoşum sağ olsun. =))
Günaydın, hoşbuldum. =) Çok da bir şey kalmamış, dayan annesi. Sağlıklı büyüsünler de cinsiyet için beklemek dert değil.
Vay minnoş vay, kız kardeş istemiyor muymuş? =) Kaç yaşında kızınız? Kardeşi bir doğsun, şöyle eli eline bir değsin görürüm ben onu, nasıl ağzı kulaklarına varacak.2 haftacık kaldı ay sonu inşallah inat etmez gösterirse :) Aslında benim için hiç fark etmez yeter ki sağlıklı olsun ama kızım biraz aceleci hiç kız kardeş istemiyor sırf o yüzden bir an önce öğrensemde kız ise hazırlasam diye düşünüyorum
Ben 7 kilo verdimgorenler hamile gibi degilsin diyo 3.5 aylik oldu boylesi daha guzel bence. Gobegim hic cikmadi hala bebeklerimiz beslensin yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?