2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Göğsümdeki kaşinti ve catlaklar icin ekstra bu urunu kullaniyorum yeni basladim.Dogumdan sonrada kullaniliyormus bebegi emzirirken silmeye gerek yokmus dogal bir urun kullanici yorumlari gayet olumlu insallah ise yarar

Evet canm bu ürün baya iyiymiş. İngilterede de baya yaygnmş, ablam da kullanmiş bunu İnş bzlere de fayda saglar :)

Ay maşallah ne tatli Parmağini da emiyo kereta :)[/QUOTE]

Sorma gelmeden daha cok sevdirdi bize kendini

Sorma gelmeden daha cok sevdirdi bize kendini[/QUOTE]

Allah'ım nazarlardan sakınsın canım İnşallah geldiğinde de sağlığıyla huzuruyla huyuyla hiç üzmez sizi :)

Canım çok teşekkür ederim sana da çok geçmiş olsun umarım bir daha olmaz. Benim düşük tehlikem olduğu için 4 gün raporum vardı o sırada grip oldum ve dinlendim aslında ama nedense atamıyor bünyem. İlk grip olarak başladı tam geçti derken sonra boğaz enfeksiyonu, bir öksürüyorum sanki kara yatmışım ses falan hep gitti. Her şeyi yapıyorum bakalım ama ne zaman geçecek. Şu hamilelik dönemimizi hayırlısı ile atlatsak inşallah

teşekkür ederim canım ilgin için..peki orada detaylı ultrason yapılıyor dimi?

anladım canım bende lierac alayım bari kararsız kaldım iyice.günde 2 litre su içiyorum umarım hiç çatlamam

günaydın kızlar,

gece göbeğimin üzerine yatmışım nasıl canım acıdı uyanınca bebişe birşey olmaz dimi

günaydın kızlar,
gece göbeğimin üzerine yatmışım nasıl canım acıdı uyanınca bebişe birşey olmaz dimi
Günaydınlar. Bebeğin kesesi oldukça esnek ve şuan zarar göremeyecek kadar küçük, bir şey olmamıştır korkmayın. Ben de de oluyor biraz yüzüstü dönmeye kalktığımda. Sonra geçiyor. Sizinki de geçtiyse bir sıkıntı yoktur kesinlikle.

Bu arada başlıkta yeniyim. Herkese merhaba. Aralıkta kız annesi olacağım inşallah. =) Allah hepimizi miniklerimize sağ salim kavuştursun. Beklemek çok zormuş. Alışveriş yapmamak için kendimi zor tutuyorum diyenleri şimdi çok iyi anlıyorum.

teşekkür ederim hoşgeldin aramıza :) hafif ağrı var sadece. Cinsiyeti belli olmuş ne güzel..bana da kıza benziyor dedi ama net birşey demedi..

Günaydın arkadaşlar, İstanbulda olanlara çok iyi bir peritanolog önerebilirim. Murat Yayla http://muratyayla.com/default.asp?CatId=3 İlk bebeğimde ileri derece anamoli (spina bfida) olduğunun teşhisini koyan doktorlardan biridir. Kızımda da 2.düzey ultrason(detaylı ultrasonda) bu doktora görünmüştüm. Kendisi Erdem Hastanesine dışarıdan geliyordu 4.5 yıl önce 275 tl vermiştim şimdi ücreti ne kadar bilemem ama işinde çok ama çok uzman ayrıca ilgili bir doktor ortalama 40-45 dk inceliyor ve anlatıyor. Ben İstanbulda olmadığım için sanırım bu sefer kendisine gidemiyeceğim ama fırsatı olanlar şimdiden radevu alsınlar...

Günaydın hoşgeldin aramıza, kızında hayırlı olsun sağlıkla gelir inşallah. Darısı bizlere inşallah cinsiyet için biraz daha vaktimiz var :)

teşekkür ederim hoşgeldin aramıza :) hafif ağrı var sadece. Cinsiyeti belli olmuş ne güzel..bana da kıza benziyor dedi ama net birşey demedi..
Hafif ağrı oradaki kaslarınızı zorladığınız içindir diye düşünüyorum. Keseye şu dönem bir zarar gelmesi çok düşük bir ihtimal ama her küçük ihtimalde soluğu hastanede alan evhamlı biri olarak, bir doktora görünüp, içinizi rahatlatmanızı tavsiye derim. =)
Evet cinsiyeti geçen hafta belli oldu. Doktorum yanılma payı yok dedi, ayan beyan göstermiş minnoşum sağ olsun. =))
Günaydın hoşgeldin aramıza, kızında hayırlı olsun sağlıkla gelir inşallah. Darısı bizlere inşallah cinsiyet için biraz daha vaktimiz var :)
Günaydın, hoşbuldum. =) Çok da bir şey kalmamış, dayan annesi. Sağlıklı büyüsünler de cinsiyet için beklemek dert değil.

2 haftacık kaldı ay sonu inşallah inat etmez gösterirse :) Aslında benim için hiç fark etmez yeter ki sağlıklı olsun ama kızım biraz aceleci hiç kız kardeş istemiyor sırf o yüzden bir an önce öğrensemde kız ise hazırlasam diye düşünüyorum

Vay minnoş vay, kız kardeş istemiyor muymuş? =) Kaç yaşında kızınız? Kardeşi bir doğsun, şöyle eli eline bir değsin görürüm ben onu, nasıl ağzı kulaklarına varacak.

Ben 7 kilo verdim gorenler hamile gibi degilsin diyo 3.5 aylik oldu boylesi daha guzel bence. Gobegim hic cikmadi hala bebeklerimiz beslensin yeter

Canım 7 kilo normal mi benim kilom yoktu o yüzden kilo vermedim beslenmene dikkat et bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…