2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Bebeğiniz hayırlı olsun, sağlıkla doğsun inşallah. Ya insan o kıpır kıpır elleri kolları tutup mıncıklamak istiyor ama bekleyeceğiz mecbur. Ben de ultrasonda ilk gördüğümde şaşırmıştım o kadar hareketli olmasına. İnsanın için eriyor cidden.

pipililer yolda yine:) yüzük testi tutmadi bacim bende su betada 3 oglumda da 50 üzeri
biri tutmaz yaw)
Canim, benim beta hcg tuttu. Ilk oglumda 41 bu oglumda 21. Ama o sunla alakali.. benim down riskim 1/10000 cikti yani cok dusuk ihtimal. Buna gore hcg de dusuyor. Teoriye gore kiz cocuklarda down gorulme riski daha fazla ve beta daha yuksek cikiyor. Bence bu teoriler yalan.

Aslinda doktor ingilizce bilmiyor genital nub demek cinsiyet tahmini demek. Yani genital bolgeye bakilarak tahmin yapiliyor. Bir teori degil. Ilahi doktor

Hayırlı ramazanlar herkese.çok kötüyüm yine sürekli midem bulanıyor ne zaman geçecek bu durum bilmiyorum birde sizede de var mı benim ağzının tadı hep kötü içi bole acı gibi o da bulandiriyor beni ilaçlarımi da içiyorum ((

Vay minnoş vay, kız kardeş istemiyor muymuş? =) Kaç yaşında kızınız? Kardeşi bir doğsun, şöyle eli eline bir değsin görürüm ben onu, nasıl ağzı kulaklarına varacak.

Temmuzda 4 yaş olacak, kardeş yapmamızda ki en büyük etken kızım zaten çok istiyordu ama erkek kardeş istiyor neden bilmiyoruz ama sanırım erkek çocuklarla daha iyi anlaştığı için. Arada soruyorum ya kız olursa diye gelmesin o zaman erkek olsun diyor bakalım ne zaman değişecek bu düşüncesi

Hayırlı ramazanlar cnm. o mide bulantısı bende de henüz geçmedi. 14. haftaya girdik ama yok hala devam ediyor. mecburen bulantı hapı kullanıyorum yoksa yiyemeyince kendimi kötü hissediyorum bebeğim beslenemiyor diye. Hapı içince o gün rahat ediyorum.

Hoşgeldin aramıza hayırlı olsun
Rabbim bebişlerimizi saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin

slm kızlar herkese hayırlı ramazanlar :) ben bişe sorucam yaaaaa bebeğimin hareketlerini karnımın alt kısmında hissediyodum ama bu 3-4 gundur hiç hissetmiyorum acaba bi sıkıntı mı var doktor kontrolumede 8 gun var

hoş geldiniz. kızınız hayırlı olsun.

Allah I'm ya sabah sabh cok güldüm o neymiş dedi bende genital boşluğa göre tahmin yapılıyormuş dedim yok yok bosver sen onları dedi biz bile bazen gördüğümüz halde yanılıyoruz diyo

benim de iki oglan var 3. oglan gelecek. benimkiler erkek istiyordu.

Hayırlı Ramazan'lar canım.endişelenme her an yada hergün hissedilmiyor zaten suan küçük oldukları için. sağlıklıdır Allah'ın izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…