Bebeğiniz hayırlı olsun, sağlıkla doğsun inşallah. Ya insan o kıpır kıpır elleri kolları tutup mıncıklamak istiyor ama bekleyeceğiz mecbur.dün bebeğimi gördüm ikinci defa koşar gibi ayaklarını hareket ettirip parmağını emiyordu nasılda güzel birşey ikili testim bir haftaya çıkacakmış inşalah hepimiz sağlıklıdır hepimizin ki
Canim, benim beta hcg tuttu. Ilk oglumda 41 bu oglumda 21. Ama o sunla alakali.. benim down riskim 1/10000 cikti yani cok dusuk ihtimal. Buna gore hcg de dusuyor. Teoriye gore kiz cocuklarda down gorulme riski daha fazla ve beta daha yuksek cikiyor. Bence bu teoriler yalan.pipililer yolda yine:) yüzük testi tutmadi bacim bende su betada 3 oglumda da 50 üzeri
biri tutmaz yaw)
Allah Razı olsun canım.cümlemizin evladıyla.
En iyisi canım :)
Canım genital nub teorisi tuttu.
Cok tşk ederim canım.hatta doktora böle bi teori varmiş ona göre erkek çıkmıştı falan dedim yok öle bişi inanma onlara falan dedi :)
Hayirli ramazanlar kizlar
Vay minnoş vay, kız kardeş istemiyor muymuş? =) Kaç yaşında kızınız? Kardeşi bir doğsun, şöyle eli eline bir değsin görürüm ben onu, nasıl ağzı kulaklarına varacak.
Hayırlı ramazanlar cnm. o mide bulantısı bende de henüz geçmedi. 14. haftaya girdik ama yok hala devam ediyor. mecburen bulantı hapı kullanıyorum yoksa yiyemeyince kendimi kötü hissediyorum bebeğim beslenemiyor diye. Hapı içince o gün rahat ediyorum.Hayırlı ramazanlar herkese.çok kötüyüm yine sürekli midem bulanıyor ne zaman geçecek bu durum bilmiyorum birde sizede de var mı benim ağzının tadı hep kötü içi bole acı gibi o da bulandiriyor beni ilaçlarımi da içiyorumb((
Mümkün değil tutamam. Çok sık acıkıyorum. Aç kalınca midem bulanıyor ve öğürmeye başlıyorum. Zaten fazla yiyemiyorum. Az ve sık yiyerek idare ediyorum.
ruyamda ulteasonda erkekmis gorduydum.
Günaydınlar. Bebeğin kesesi oldukça esnek ve şuan zarar göremeyecek kadar küçük, bir şey olmamıştır korkmayın. Ben de de oluyor biraz yüzüstü dönmeye kalktığımda. Sonra geçiyor. Sizinki de geçtiyse bir sıkıntı yoktur kesinlikle.
Bu arada başlıkta yeniyim. Herkese merhaba. Aralıkta kız annesi olacağım inşallah. =) Allah hepimizi miniklerimize sağ salim kavuştursun. Beklemek çok zormuş. Alışveriş yapmamak için kendimi zor tutuyorum diyenleri şimdi çok iyi anlıyorum.
hoş geldiniz. kızınız hayırlı olsun.Günaydınlar. Bebeğin kesesi oldukça esnek ve şuan zarar göremeyecek kadar küçük, bir şey olmamıştır korkmayın. Ben de de oluyor biraz yüzüstü dönmeye kalktığımda. Sonra geçiyor. Sizinki de geçtiyse bir sıkıntı yoktur kesinlikle.
Bu arada başlıkta yeniyim. Herkese merhaba. Aralıkta kız annesi olacağım inşallah. =) Allah hepimizi miniklerimize sağ salim kavuştursun. Beklemek çok zormuş. Alışveriş yapmamak için kendimi zor tutuyorum diyenleri şimdi çok iyi anlıyorum.
Allah I'm ya sabah sabh cok güldümCanim, benim beta hcg tuttu. Ilk oglumda 41 bu oglumda 21. Ama o sunla alakali.. benim down riskim 1/10000 cikti yani cok dusuk ihtimal. Buna gore hcg de dusuyor. Teoriye gore kiz cocuklarda down gorulme riski daha fazla ve beta daha yuksek cikiyor. Bence bu teoriler yalan.
Aslinda doktor ingilizce bilmiyorgenital nub demek cinsiyet tahmini demek. Yani genital bolgeye bakilarak tahmin yapiliyor. Bir teori degil. Ilahi doktor
benim de iki oglan var 3. oglan gelecek. benimkiler erkek istiyordu.2 haftacık kaldı ay sonu inşallah inat etmez gösterirse :) Aslında benim için hiç fark etmez yeter ki sağlıklı olsun ama kızım biraz aceleci hiç kız kardeş istemiyor sırf o yüzden bir an önce öğrensemde kız ise hazırlasam diye düşünüyorum
Hayırlı Ramazan'lar canım.endişelenme her an yada hergün hissedilmiyor zaten suan küçük oldukları için. sağlıklıdır Allah'ın izniyle.slm kızlar herkese hayırlı ramazanlar :) ben bişe sorucam yaaaaa bebeğimin hareketlerini karnımın alt kısmında hissediyodum ama bu 3-4 gundur hiç hissetmiyorum acaba bi sıkıntı mı var doktor kontrolumede 8 gun var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?