arkadaşlar ense kalınlığı, ölçümleri olması gerektiği gibi iken yine de harmony testi yaptıran var mı? doktor kararı bana bıraktı, yaşım ileri olduğu için yaptırsam mı diyorum ama bilemedim... tavsiyesi olan?
ne güzel bir görüntü ben haftaya gidecegim. bakalim buyudu mu bir hafta onden gidiyordudün bebeğimi gördüm ikinci defa koşar gibi ayaklarını hareket ettirip parmağını emiyordu nasılda güzel birşey ikili testim bir haftaya çıkacakmış inşalah hepimiz sağlıklıdır hepimizin ki
erkek mi bu minnos:)
hoş geldiniz. kızınız hayırlı olsun.
Teşekkürler =) Hepimize rahat hamilelikler, kolay doğumlar, sağlıklı minikler inşallah.Hoşgeldin aramıza hayırlı olsun
Rabbim bebişlerimizi saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin
Oh çok şükür senin bebişin cinsiyet belli oldu muDoktordan çıktık kızlar 3lü ve 4lü yapmaya gerek bir durum yok dedi Şükürler olsun Ramazan yine bereketiyle hayrıyla geldi
Baya baya pipiş bu
Doktordan çıktık kızlar 3lü ve 4lü yapmaya gerek bir durum yok dedi Şükürler olsun Ramazan yine bereketiyle hayrıyla geldi
benim tutmadı işte. Sağlıklı olsunlar da ne yapalim:)Canim, benim beta hcg tuttu. Ilk oglumda 41 bu oglumda 21. Ama o sunla alakali.. benim down riskim 1/10000 cikti yani cok dusuk ihtimal. Buna gore hcg de dusuyor. Teoriye gore kiz cocuklarda down gorulme riski daha fazla ve beta daha yuksek cikiyor. Bence bu teoriler yalan.
Aslinda doktor ingilizce bilmiyorgenital nub demek cinsiyet tahmini demek. Yani genital bolgeye bakilarak tahmin yapiliyor. Bir teori degil. Ilahi doktor
benim de iki oglan var 3. oglan gelecek. benimkiler erkek istiyordu.
Senin oğlun olacağı doğuyordu iiçime
sence?erkek mi bu minnos:)
evet kuzumBaya baya pipiş buSağlıkla gelsin küçük paşa
sağol meltemim civilimGözün aydn canm :)
Oh çok şükür senin bebişin cinsiyet belli oldu mu
evet cnm sen söylemiştin, sağol, amiiinnn
Senin oğlun olacağı doğuyordu iiçimehayırlı evlat olsun inşallah
sağol shadow, evet değişmez inşallah, doktor da klitoris bu kadar uzun olamaz teziyle erkek diye geçti sisteme.Gözün aydın canım.Bence de net gibi ama bakalım değişmez inşallah :)
evet parola izin verdi benim doktorum.günde 3 taneye kadar parol içebilirsin dedi başın ağrıdığında. ama ben direnebildiğim kadar direnmeye çalışıyorum.bugüne kadar hiç içmedim.başım çok ağrıyınca açık havaya çıkıp biraz yürüyüş yapıyoruz eşimle,iyi geliyoparol içebili yor muyuz acaba hamilelikte
evet parola izin verdi benim doktorum.günde 3 taneye kadar parol içebilirsin dedi başın ağrıdığında. ama ben direnebildiğim kadar direnmeye çalışıyorum.bugüne kadar hiç içmedim.başım çok ağrıyınca açık havaya çıkıp biraz yürüyüş yapıyoruz eşimle,iyi geliyo
folik bu çok net ya senin de oğlun olacak çok tatlı maşallah
Pahali ne yazikki atasehir acibademde murat bey sigorta karsilamis haliyle 400 civariydi diye hatirliyorum bu arada erkek bebegin hayirli olsun canim :)hastanenin hangi şubesinde çalışıyor murat yayla? ve acıbademde muayene ücretleri yüksek diye duydum, doğru mu? ne kadar?
Ayyy maşallah canim ben hic anlamam bu isten ama o ortadaki pipi mii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?