2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Me

Merrhaba, ben de 32 yasındayım. İlk bebeğimde de, şimdi ikincide de bu testleri yaptırdım. İlk bebeğimde burun kemiği küçük demişlerdi. Bu yüzden prenatest yaptırmıştım. Çok şükür şimdi iki yaşında minnak burunlu, sağlıklı bi kızım var.
Şimdi ikinci hamilelikte burun kemiği de normal ama sırf kendim istediğim için temel panaroma test yaptırdım. Bakalım 10 gün sonra sonucu gelecek...

ne güzel bir görüntü ben haftaya gidecegim. bakalim buyudu mu bir hafta onden gidiyordu

benim tutmadı işte. Sağlıklı olsunlar da ne yapalim:)

erkek mi bu minnos:)
sence?
Baya baya pipiş bu Sağlıkla gelsin küçük paşa
evet kuzum sağol amin cümlemizinki sağlıkla gelsin inşallah

Gözün aydn canm :)
sağol meltemim civilim

Oh çok şükür senin bebişin cinsiyet belli oldu mu

Senin oğlun olacağı doğuyordu iiçime hayırlı evlat olsun inşallah
evet cnm sen söylemiştin, sağol, amiiinnn

herkese çok teşekkürler kızlar, Allah utandırmasın inşallah

parol içebili yor muyuz acaba hamilelikte
evet parola izin verdi benim doktorum.günde 3 taneye kadar parol içebilirsin dedi başın ağrıdığında. ama ben direnebildiğim kadar direnmeye çalışıyorum.bugüne kadar hiç içmedim.başım çok ağrıyınca açık havaya çıkıp biraz yürüyüş yapıyoruz eşimle,iyi geliyo

bende

kronik kulak agrısı var 1 yıl gitmediğim doktor kalmadı.. sonuç bulunamadı.. boğazdan dişe dişten kulağa kulaktan başa vuran ağrım var 2 yıldır..

hamile kalmadan öncede içmemeeye çalışıyordum ama dünden beri çok agrıyor zor direniyorum.

hastanenin hangi şubesinde çalışıyor murat yayla? ve acıbademde muayene ücretleri yüksek diye duydum, doğru mu? ne kadar?
Pahali ne yazikki atasehir acibademde murat bey sigorta karsilamis haliyle 400 civariydi diye hatirliyorum bu arada erkek bebegin hayirli olsun canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…