2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
çok ağrıyosa bence içebilirsin.doktorlar izin veriyo dediğim gibi.ağrıyla durmak da çok zor çünkü biliyorum.çok geçmiş olsun

folik bu çok net ya senin de oğlun olacak çok tatlı maşallah
inşallah cnm amin ne çok tatlı kız

Pahali ne yazikki atasehir acibademde murat bey sigorta karsilamis haliyle 400 civariydi diye hatirliyorum bu arada erkek bebegin hayirli olsun canim :)
evet bilgi verdi arkadaşlar çok yüksekmiş cnm, sağol yanıtladığın için. ve teşekkürler hepimizinki hayırlı olur inşallah.

Ayyy maşallah canim ben hic anlamam bu isten ama o ortadaki pipi mii
evet

canım benimde buna benzer bir ağrım vardı hem de iki taraflı ikisi de 20 lik diş yüzündenmiş büstelik biri gömülü diğeri patlamışdı ikisini de aldırdım ağrı tamamen geçti

inşallah cnm amin ne çok tatlı kız

evet bilgi verdi arkadaşlar çok yüksekmiş cnm, sağol yanıtladığın için. ve teşekkürler hepimizinki hayırlı olur inşallah.

evet
çılgın şey tabiki de bebişin çok tatlı
ikilinin sonucu çıktımı

Kizlar son kontrolumun ustunden 1 ay gecti. Simdi 17. Haftanin icindeyim.birazdan kontrole gidicem ve bu sefer cinsiyeti netlestirip hemen alisverise cikmak niyetindeyim. 11 ve 13. Haftalarda erkek demişti bakalim simdi de istikrar surecek mi
Hayirli haberlerini bekliyoruz canim

yaa kızlar bana dr.hiçbir tahminde bulunmadı resim koysam 13.ve14.hfatada siz yorumlayabilirmisinz

çılgın şey tabiki de bebişin çok tatlı
ikilinin sonucu çıktımı
şaka yaptım!
dün aldım cnm sonucu bugünkü kontrolde de gösterdim, her şey yolunda şükürler olsun, 3lü 4lüye gerek yok dedi, kan değerleriniz bebeğin de senin de iyi ve risk düşük dedi. bugün bnm bayramım

dün aldım cnm sonucu bugünkü kontrolde de gösterdim, her şey yolunda şükürler olsun, 3lü 4lüye gerek yok dedi, kan değerleriniz bebeğin de senin de iyi ve risk düşük dedi. bugün bnm bayramım
hadi gözün aydın maşallah sana da bebişine de

hanımlar bn yaklaşık 4 kilo vermiştim 1 haziranda doktorum elevit vitamin ve kan ilacı verdi bn yememe dikkat etmeme rağmen 2 kilo almışım çok üzüldüm ilaçların etkisi varmıdır ya bn yine normal yiyorum almamam lazımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…