çok ağrıyosa bence içebilirsin.doktorlar izin veriyo dediğim gibi.ağrıyla durmak da çok zor çünkü biliyorum.çok geçmiş olsunbende
kronik kulak agrısı var 1 yıl gitmediğim doktor kalmadı.. sonuç bulunamadı.. boğazdan dişe dişten kulağa kulaktan başa vuran ağrım var 2 yıldır..
hamile kalmadan öncede içmemeeye çalışıyordum ama dünden beri çok agrıyor zor direniyorum.
inşallah cnm aminfolik bu çok net ya senin de oğlun olacak çok tatlı maşallah
evet bilgi verdi arkadaşlar çok yüksekmiş cnm, sağol yanıtladığın için. ve teşekkürler hepimizinki hayırlı olur inşallah.Pahali ne yazikki atasehir acibademde murat bey sigorta karsilamis haliyle 400 civariydi diye hatirliyorum bu arada erkek bebegin hayirli olsun canim :)
Ayyy maşallah canim ben hic anlamam bu isten ama o ortadaki pipi mii
teşekkürler fani, ALlah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hepimizeGözün aydın folikcim :)
canım benimde buna benzer bir ağrım vardı hem de iki taraflı ikisi de 20 lik diş yüzündenmiş büstelik biri gömülü diğeri patlamışdı ikisini de aldırdım ağrı tamamen geçtibende
kronik kulak agrısı var 1 yıl gitmediğim doktor kalmadı.. sonuç bulunamadı.. boğazdan dişe dişten kulağa kulaktan başa vuran ağrım var 2 yıldır..
hamile kalmadan öncede içmemeeye çalışıyordum ama dünden beri çok agrıyor zor direniyorum.
teşekkürler fani, ALlah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hepimize
çılgın şey tabiki de bebişin çok tatlıinşallah cnm aminne çok tatlı kız
evet bilgi verdi arkadaşlar çok yüksekmiş cnm, sağol yanıtladığın için. ve teşekkürler hepimizinki hayırlı olur inşallah.
evet
Hayirli haberlerini bekliyoruz canimKizlar son kontrolumun ustunden 1 ay gecti. Simdi 17. Haftanin icindeyim.birazdan kontrole gidicem ve bu sefer cinsiyeti netlestirip hemen alisverise cikmak niyetindeyim. 11 ve 13. Haftalarda erkek demişti bakalim simdi de istikrar surecek mi
çok uzak kalmış anlayamadım aynı pozisyon mu ?Net canimm :))) benimki gibi benimkinede bi bakarmisin:)
Evet aynıçok uzak kalmış anlayamadım aynı pozisyon mu ?
çılgın şey tabiki de bebişin çok tatlı
ikilinin sonucu çıktımı
demek anlamışım evet görünüyorEvet aynı
hadi gözün aydın maşallah sana da bebişine dedün aldım cnm sonucu bugünkü kontrolde de gösterdim, her şey yolunda şükürler olsun, 3lü 4lüye gerek yok dedi, kan değerleriniz bebeğin de senin de iyi ve risk düşük dedi. bugün bnm bayramım
demek anlamışım evet görünüyorkeşke daha yakın alsaydın cnm
koy bakalım cnm ben anlamam ama belki tahmin yapan arkadaşlar oluryaa kızlar bana dr.hiçbir tahminde bulunmadı resim koysam 13.ve14.hfatada siz yorumlayabilirmisinz
Allah razı olsun kuzummm, Allah utandırmasın, geri sayım başlasın, hepimize sağlıklı huzurlu günler nasip etsin Rabbim.hadi gözün aydın maşallah sana da bebişine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?