aynı benHayırlı ramazanlar herkese.çok kötüyüm yine sürekli midem bulanıyor ne zaman geçecek bu durum bilmiyorum birde sizede de var mı benim ağzının tadı hep kötü içi bole acı gibi o da bulandiriyor beni ilaçlarımi da içiyorum((
canım benimde buna benzer bir ağrım vardı hem de iki taraflı ikisi de 20 lik diş yüzündenmiş büstelik biri gömülü diğeri patlamışdı ikisini de aldırdım ağrı tamamen geçti
dr bişey demedi mi, cnm ultrason fotosu yok mu daha yakın, şimdi ne desem yalan olacakSence erkekmi peki
bi de bu kaçıncı hafta görüntüsü? bir de doktorun iyi mi, cihaz falan iyi gibi ama?Sence erkekmi peki
Canım 7 kilo normal mi benim kilom yoktu o yüzden kilo vermedim beslenmene dikkat et bari
Halil efe güzel ya ben mehmet efe koyucam eşimin kendi adı mehmet daha hamile kalmadan sözünü almıştı zaten iki tane digerinede bn koyarımBen.ruyamda gormustum.oglusum olacagini
Isim olarak halil efe koymak.istiyordum
Ruyamda bana.cinar koymalisin diyorlar
Cinar efe
Bende hayir halil babamin ismi onu.koymaliyim
Ozaman halil cinar koy diyorlar
Oyle uyandim
Simdi.kafam.karistibisim konusunda
Efeyi cok istiyordum
Cinarda.guzel ppofff
canım ben bide geceleri diş gıcırdatıyorum boyun çene kulak omuzalara kadar yayılan bir ağrı yapıyor ben gece diş plağı yaptırdım çok iyi geldi senin de buna benzer bir sorun olmsın ben diş gıırdattımı bile bilmiyordum doktor muayene sırasında kendi anladı eşim bile fark etmemiş sessizce diş gıcırdatıp çenemi sıkıyormuşum uyurken seninde böyle olabilir bana teşhiş konulması bir yıl sürdüah keşke öyle olsa..çektirmediğim diş filmi beyin tomografisi omur ilik vs tüm filimler çekildi..fizik tedavi ye gittim .kbb kaç doktora gittim.. nodül guatr testleri yaptırdım.. algoloji bölümüne gittim.. 20 tane iğne yedim boyundan ...vs vs ama sonuçlar hep temiz birşey çıkmadı. en son psikologa git dediler ona da gitmedim.
dr bişey demedi mi, cnm ultrason fotosu yok mu daha yakın, şimdi ne desem yalan olacak
13+0 daki görüntü cnm diğer fotosu da bubi de bu kaçıncı hafta görüntüsü? bir de doktorun iyi mi, cihaz falan iyi gibi ama?
canım ben bide geceleri diş gıcırdatıyorum boyun çene kulak omuzalara kadar yayılan bir ağrı yapıyor ben gece diş plağı yaptırdım çok iyi geldi senin de buna benzer bir sorun olmsın ben diş gıırdattımı bile bilmiyordum doktor muayene sırasında kendi anladı eşim bile fark etmemiş sessizce diş gıcırdatıp çenemi sıkıyormuşum uyurken seninde böyle olabilir bana teşhiş konulması bir yıl sürdü
ay totosunu dönmüşErkek görünüyo dedi emin olamıyorum en iyisi bi sonraki kontrolu beklemek
13+0 daki görüntü cnm diğer fotosu da bu
ay totosunu dönmüşyaramaz! cnm geçen haftaki kontrolde bana da bir çıkıntı var ama klitoris mi pipi mi emin olamıyorum henüz dedi, o zmn söylemeyin sonra bakarız dedim. bugün de büyümüş işte ve klitoris bu kadar uzun olamaz bu düpedüz erkek dedi. senin de o iki arada kalmıştır dr, bence kontrolü bekle sükunetle Allah hayırlısını sağlıklısını ve gönlündekini nasip etsin inşallah
hayırlı olsun cnm senin de prensesin, multi için decavit kullanıyorum ben, genelde de bunu veriyor doktorlar duyduğuma göre. sadece büyük bir ilaç, yutma zorluğu dışında başka bi sıkıntı olmuyor bende.Merhaba,
Hemen hemen herkes guzel haberleri alıyor. Allah hayırlısıyla sağlıklı sıhatli dunyaya getirmeyi nasip etsin inşallah.
Bizde dun doktora gitti Perinatolog dan sonra kendi doktorumda KIZ olduğunu teyid etti :) çok şukur devam eden lekelenmeme ragmen herşey yolunda dikkatli olmaya yatak istirahatine devam dedi.
Bide bana multi vitamin verdi "previt positive" ama kokusu okadar kötüki içer içmez kusturdu beni, zaten mide bulantılarım geçmedi bu ayda 1 kilo vermişim. Toplamda 3 kilo vermiş oldum ve doktorum kızdı bi sonraki kontrole kadar toparla kendini artık kilo almaya başlamalısın dedi.
Acaba siz multivitani kullanmaya başladınız mı? hangi marka kullanıyorsunu? kokusu tadı nasıl? yardımcı olabilir misiniz?
Ayy maşalllah size.. Ben halen hiçbirşey hissetmiyorum ya..slm kızlar herkese hayırlı ramazanlar :) ben bişe sorucam yaaaaa bebeğimin hareketlerini karnımın alt kısmında hissediyodum ama bu 3-4 gundur hiç hissetmiyorum acaba bi sıkıntı mı var doktor kontrolumede 8 gun var
ben de rüyamda şansal görmüştüm ama teee 2 yıl önce belki. o sayılmaz dimiBen.ruyamda gormustum.oglusum olacagini
Isim olarak halil efe koymak.istiyordum
Ruyamda bana.cinar koymalisin diyorlar
Cinar efe
Bende hayir halil babamin ismi onu.koymaliyim
Ozaman halil cinar koy diyorlar
Oyle uyandim
Simdi.kafam.karistibisim konusunda
Efeyi cok istiyordum
Cinarda.guzel ppofff
benim en yakın arkakadaşım diş hekimi izmire geldiği gün ben yemek yerken çiğneme hareketlerimden anlamış tı onun sayesinde kurtuldum ama hangi bölüme gidiliyor dersen tam bilgim yok çene cerrahisine gidilebilir diye tahmin ediyorumCnm benim eşim gece uyurken çok gicirdatiyo dişlerini cenesini skio alt dişleri kırıldı doktora gittin ceneni skiyosun sen dedi doktor önce bunun tedavisini ol dedi sen ne yaptın peki hangi bölüme gittin bunun için?
benim en yakın arkakadaşım diş hekimi izmire geldiği gün ben yemek yerken çiğneme hareketlerimden anlamış tı onun sayesinde kurtuldum ama hangi bölüme gidiliyor dersen tam bilgim yok çene cerrahisine gidilebilir diye tahmin ediyorum
diş plağımıda özel de yaptırdım yumuşak plakla başladım şimdi en sert olanını kullanıyorum çok rahatım şimdi hiç sıkmıyorum ama korkudan hala kullanıyorum
geçmiş olsun diş beter ağrı yapar allah herkesi korusun diş ağrısındanAnladım cnm sevindim senin adına esimin dişleri çok kötü oldu yaa ozaman çene cerrahisine gitsin teşekkür ederim buarada cnm
Erkek görünüyo dedi emin olamıyorum en iyisi bi sonraki kontrolu beklemek
13+0 daki görüntü cnm diğer fotosu da bu
Canım bariz pipi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?