Merhaba,
Hemen hemen herkes guzel haberleri alıyor. Allah hayırlısıyla sağlıklı sıhatli dunyaya getirmeyi nasip etsin inşallah.
Bizde dun doktora gitti Perinatolog dan sonra kendi doktorumda KIZ olduğunu teyid etti :) çok şukur devam eden lekelenmeme ragmen herşey yolunda dikkatli olmaya yatak istirahatine devam dedi.
Bide bana multi vitamin verdi "previt positive" ama kokusu okadar kötüki içer içmez kusturdu beni, zaten mide bulantılarım geçmedi bu ayda 1 kilo vermişim. Toplamda 3 kilo vermiş oldum ve doktorum kızdı bi sonraki kontrole kadar toparla kendini artık kilo almaya başlamalısın dedi.
Acaba siz multivitani kullanmaya başladınız mı? hangi marka kullanıyorsunu? kokusu tadı nasıl? yardımcı olabilir misiniz?
Aynen benim de icime doguyordu :)gulsrht, post: 41427160, member: 682666"]
Senin oğlun olacağı doğuyordu iiçimehayırlı evlat olsun inşallah
Cnm benim eşim gece uyurken çok gicirdatiyo dişlerini cenesini skio alt dişleri kırıldı doktora gittin ceneni skiyosun sen dedi doktor önce bunun tedavisini ol dedi sen ne yaptın peki hangi bölüme gittin bunun için?
canım ben bide geceleri diş gıcırdatıyorum boyun çene kulak omuzalara kadar yayılan bir ağrı yapıyor ben gece diş plağı yaptırdım çok iyi geldi senin de buna benzer bir sorun olmsın ben diş gıırdattımı bile bilmiyordum doktor muayene sırasında kendi anladı eşim bile fark etmemiş sessizce diş gıcırdatıp çenemi sıkıyormuşum uyurken seninde böyle olabilir bana teşhiş konulması bir yıl sürdü
çok ağrıyosa bence içebilirsin.doktorlar izin veriyo dediğim gibi.ağrıyla durmak da çok zor çünkü biliyorum.çok geçmiş olsun
umarım iyileşirsin çok geçmiş olsunolabilir belki de. iyi bir dişçi bulmak lazım
umarım iyileşirsin çok geçmiş olsun
Yok cnm ön görüntüsü :)Canım öncelikle hayırlısı olsun. Bebiş bu ultrason görüntüsünde arkası dönük mü duruyor bana mı öyle geldi? Hiç anlamıyorum ben şu ultrason görüntülerini :))
ay totosunu dönmüşyaramaz! cnm geçen haftaki kontrolde bana da bir çıkıntı var ama klitoris mi pipi mi emin olamıyorum henüz dedi, o zmn söylemeyin sonra bakarız dedim. bugün de büyümüş işte ve klitoris bu kadar uzun olamaz bu düpedüz erkek dedi. senin de o iki arada kalmıştır dr, bence kontrolü bekle sükunetle Allah hayırlısını sağlıklısını ve gönlündekini nasip etsin inşallah
Folik canım sen kaç doğumluydun. Muhtemelen aynı gün doğuracazben de rüyamdaşansal görmüştüm ama teee 2 yıl önce belki. o sayılmaz dimi
Canım benim de diş gıcırdatması değil fakat gece uyurken dişlerimi aşırı sıkma problemim vardı. Sabahları şiddetli baş ağrısı ile uyanıyordum. Sonra ben de plak yaptırdım. İnanılmaz rahatlatan birşey. Hatta şöyle söyliyim; plastik plağı zamanla kırmışım sıkmaktna geceleri :)) Diş doktorlarının anlaşmalı Çene Cerrahı arkadaşları oluyor. Benim o şekilde olmuştu. Bakırköy İncirli'de Hospitadent var. Orada bir profesör varmış, onu övmüştü doktorum bana bir de. Aklında olsun.
Amin canm inşallah bebeim dış konusunda babasına çekmez :)geçmiş olsun diş beter ağrı yapar allah herkesi korusun diş ağrısından
Canim benimde kilom yoktu. Suanda 52 kiloyum. Doktor bebek gelisi cok guzel dedi. Tabi 2 serum yedim. Hala ne yesem cikiyor. İnsallah gecicek diye umut ediyorum.
ne güzel bir görüntü ben haftaya gidecegim. bakalim buyudu mu bir hafta onden gidiyordu
81 cnm. sen?Folik canım sen kaç doğumluydun. Muhtemelen aynı gün doğuracaz
Ben gecen hafta gittigimde bana balik yagi yazmisti canim demek ki bundan sonra kullanilabilir="aycan198 1428838, member:USER=257670]chnb [/USER] yarın kontrole giderken sorar mısın ben unuttum da balık yapı kullanmak lazımmış ama hangi ay başlamalı ben kontrolümde unttum
Bilgisi olan var mı arkadaşlar çok önemliymişgelişimi için
Ben gecen hafta gittigimde bana balik yagi yazmisti canim demek ki bundan sonra kullanilabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?