2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Ben de previt positive kullanıyorum. Bana da biraz kokulu geliyor. O yüzden sabah kahvaltıdan sonra hapı bekletmeden 1 kupa su ile birlikte mideye indiriyorum. Arkasından da tadı ağzımda kalmasın diye tatlı birşeyler yiyiyorum.

Canım benim de diş gıcırdatması değil fakat gece uyurken dişlerimi aşırı sıkma problemim vardı. Sabahları şiddetli baş ağrısı ile uyanıyordum. Sonra ben de plak yaptırdım. İnanılmaz rahatlatan birşey. Hatta şöyle söyliyim; plastik plağı zamanla kırmışım sıkmaktna geceleri :)) Diş doktorlarının anlaşmalı Çene Cerrahı arkadaşları oluyor. Benim o şekilde olmuştu. Bakırköy İncirli'de Hospitadent var. Orada bir profesör varmış, onu övmüştü doktorum bana bir de. Aklında olsun.

olabilir belki de. iyi bir dişçi bulmak lazım

bende yarın sgk da ki doktoruma ikili test sonucunu göstereceğim umarım o cinsiyeti söyler.SGk da kaçıncı ayda söylüyorlar cinsiyeti

Çok saol cnm ben notu aldım 5 devlet hastanesine gittik hiç biri bi işlem yapmadı mecbur özele gidicez :) onunda sabahları başı çok agriyo muhtemelen dediğin gibi çok sktigi için dir..

Canim benimde kilom yoktu. Suanda 52 kiloyum. Doktor bebek gelisi cok guzel dedi. Tabi 2 serum yedim. Hala ne yesem cikiyor. İnsallah gecicek diye umut ediyorum.

Bebek iyiye bu kilo düşüsü de iyi senin uzun sürmüş bulantın

ne güzel bir görüntü ben haftaya gidecegim. bakalim buyudu mu bir hafta onden gidiyordu

Evet çok güzel ben 7 haftalıkken görmüştüm sadece keseyi şimdi inanamadım omurgası eli ayağı karnımda nasıl bir mucize...

senin cinsiyette belli olmuştur ben o günleri de bekliyorum her geçen gün nasıl bir heyecan

chnb yarın kontrole giderken sorar mısın ben unuttum da balık yapı kullanmak lazımmış ama hangi ay başlamalı ben kontrolümde unttum

Bilgisi olan var mı arkadaşlar çok önemliymiş gelişimi için

Ben gecen hafta gittigimde bana balik yagi yazmisti canim demek ki bundan sonra kullanilabilir

Ben gecen hafta gittigimde bana balik yagi yazmisti canim demek ki bundan sonra kullanilabilir

teşekkürler canım sana yazdığı balık yağının adını söyler misin bazıları zararlıymış hangisini alınacağına dikkat edilmeliymiş ve nasıl kullanılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…