2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Gozun aydin canim,darisi hepimizin basina

neden bu kadar dert ediyorsun ki bence çoknormal ben de şu ana kadar 4 kilo aldım

Kızlar bebeğimin ismini babası atalay koymak istiyor:)Nasıl sizce... Ben pek ısınamadım

İsim anlamı çok güzel zaten isim insanın kişiliğini belirler sözüne inanırım ben

atalay
  • Algılama gücü ve mantık yürütme kabiliyeti yüksek kişilik özelliği gösterir. Olayları çok çabuk algılarlar ve hemen çözüm üretmeye çalışırlar.
  • Sanatsal yönleri olan kabiliyetli biridir.
  • Duygularını ifade etmekte oldukça zorlanan biridir. Konuşmayı pek sevmez.
  • Hayatında yaşadığı üzüntüler ve sevinçleri unutmaz ve gelecek yaşantılarına da yansıtır. Güçlü bir kişidir.

bulduğunuz isimlere

http://www.isimanalizi.gen.tr/atalay-isminin-analizi/

bakın derim

kızlar bugün 3te randevum var doktor şu ana kadar hiç tahminde bulunmadı inş bugün bebişimin cinsiyetin öğrenirim çok heyecanlıyım

insallah bgn belli olur canim... benim de 2.20 de randewum warr... bakalim ankaradaki dr.umla ayni tahmini mi yapcak samsundaki dr:)

@chnb yarın kontrole giderken sorar mısın ben unuttum da balık yapı kullanmak lazımmış ama hangi ay başlamalı ben kontrolümde unttum

Bilgisi olan var mı arkadaşlar çok önemliymiş gelişimi için

Benim doktorum multivitamin dışında hiç hap vermiyor bana canım. Bitkisel de olsa ilaç kullanımına karşı. O yüzden hep yiyecek/içeceklerden almamı öneriyor.

kızlar bugün 3te randevum var doktor şu ana kadar hiç tahminde bulunmadı inş bugün bebişimin cinsiyetin öğrenirim çok heyecanlıyım

canım hayırlısı olsun :) var mı içinden geçen bir tahmin? :)) ben de cmt gideceğim deli heyecanlıyım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…