- 14 Şubat 2015
- 3.534
- 2.738
- 53
- 41
Gozun aydin canim,darisi hepimizin basinaşaka yaptım!
dün aldım cnm sonucu bugünkü kontrolde de gösterdim, her şey yolunda şükürler olsun, 3lü 4lüye gerek yok dedi, kan değerleriniz bebeğin de senin de iyi ve risk düşük dedi. bugün bnm bayramım
neden bu kadar dert ediyorsun ki bence çoknormal ben de şu ana kadar 4 kilo aldımhanımlar bn yaklaşık 4 kilo vermiştim 1 haziranda doktorum elevit vitamin ve kan ilacı verdi bn yememe dikkat etmeme rağmen 2 kilo almışım çok üzüldüm ilaçların etkisi varmıdır ya bn yine normal yiyorum almamam lazımdı
Kızlar bebeğimin ismini babası atalay koymak istiyor:)Nasıl sizce... Ben pek ısınamadım
85 cnm. Benim erkek demişti eğer tutarsa cin takvimi tutmuyor bana81 cnm. sen?
kızlar bugün 3te randevum var doktor şu ana kadar hiç tahminde bulunmadı inş bugün bebişimin cinsiyetin öğrenirim çok heyecanlıyım
81 cnm. sen?
inş canım daha önce ne demişlerdi sana cinsiyeti için ..insallah bgn belli olur canim... benim de 2.20 de randewum warr... bakalim ankaradaki dr.umla ayni tahmini mi yapcak samsundaki dr:)
@chnb yarın kontrole giderken sorar mısın ben unuttum da balık yapı kullanmak lazımmış ama hangi ay başlamalı ben kontrolümde unttum
Bilgisi olan var mı arkadaşlar çok önemliymişgelişimi için
76 kiloyum çünkü bu gidişle 90 kilo ile doğuma girmek istemiyorum doktor dikkat etmelisin dedineden bu kadar dert ediyorsun ki bence çoknormal ben de şu ana kadar 4 kilo aldım
canım bende boy da yok 72 kiloyum76 kiloyum çünkü bu gidişle 90 kilo ile doğuma girmek istemiyorum doktor dikkat etmelisin dedi
kızlar bugün 3te randevum var doktor şu ana kadar hiç tahminde bulunmadı inş bugün bebişimin cinsiyetin öğrenirim çok heyecanlıyım
olmaz mı hep kız geçiyor içimizden canım adı bile hazır elif ikracanım hayırlısı olsun :) var mı içinden geçen bir tahmin? :)) ben de cmt gideceğim deli heyecanlıyım :))
olmaz mı hep kız geçiyor içimizden canım adı bile hazır elif ikraerkek derse şok oluruz herhalde çünkü hiç düşünmedik erkeği
Canım bu şekilde receteteşekkürler canım sana yazdığı balık yağının adını söyler misin bazıları zararlıymış hangisini alınacağına dikkat edilmeliymiş ve nasıl kullanılıyor
HZ. Muhammed (S.A.V) inen ilk Vahy. Oku Anlamına Geliyor canımçok güzel :) elif ismini çok severim. İkra ne demek canım? Sağlıklı olsun inşallah
sağolasın canım hepimizin bebişi sağlıkla kucağımıza gelsin inşçok güzel :) elif ismini çok severim. İkra ne demek canım? Sağlıklı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?