HZ. Muhammed (S.A.V) inen ilk Vahy. Oku Anlamına Geliyor canım
inş canımÇok güzelmiş, tekrar hayırlısı olsun canım. Haberlerini bekliyoruz
ilk gebeliğin mi canım? ilk gebeliğinse eger biraz gec hissedilebiliyo :) benim ikinci bebeğim oldugu için hissedebiliyorum :)Ayy maşalllah size.. Ben halen hiçbirşey hissetmiyorum ya..
inşallah sağlıklıdır gidip bi görseydim miniğimii :)Hayırlı Ramazan'lar canım.endişelenme her an yada hergün hissedilmiyor zaten suan küçük oldukları için. sağlıklıdır Allah'ın izniyle.
Rica ederim canımcanım çok teşekkür ederim
Kızıltoprakta canımkaracaahmeti geçince çiçekçi'de mi yeri?
@chnb yarın kontrole giderken sorar mısın ben unuttum da balık yapı kullanmak lazımmış ama hangi ay başlamalı ben kontrolümde unttum
Bilgisi olan var mı arkadaşlar çok önemliymişgelişimi için
kızlar bugün 3te randevum var doktor şu ana kadar hiç tahminde bulunmadı inş bugün bebişimin cinsiyetin öğrenirim çok heyecanlıyım
olmaz mı hep kız geçiyor içimizden canım adı bile hazır elif ikraerkek derse şok oluruz herhalde çünkü hiç düşünmedik erkeği
HZ. Muhammed (S.A.V) inen ilk Vahy. Oku Anlamına Geliyor canım
ilk gebeliğin mi canım? ilk gebeliğinse eger biraz gec hissedilebiliyo :) benim ikinci bebeğim oldugu için hissedebiliyorum :)
Cnm bende onu kullanmaya başladım çatlak için. Arada da lierac sürüyorum.Kızlar yeni doğum yapmış bir kaç arkadaşımın önerisini sizlerle paylaşayım.
Ev yapımı kantaron yağı göbek çatlamasına ve bebek pişiğine birebirmiş. Hatta bazı cilt yanıklarında da kullanılıyormuş. Ben bulursam alıcam. Sizde bir araştırın isterseniz..
teşekkür ederim canım ilgin için..peki orada detaylı ultrason yapılıyor dimi?[/QUOTE
Evet yapılıyor,çok îlgili güven veren bir doktor,gördüğü herseyi açıklıyarak anlatıyor,çok tatmin oluyorsun..benim 3.doktorum çok içime sindî,gidersen inşallah anlarsın çok bilgili mütevazi çok ilgili..
hayırlı olsun, çok rahatlamışsındır.darısı benim başıma,ben de verdim iki gün önce,şimdi sonuç bekliyorumKızlar hastaneden aradılar. Drumun yanındaki hemşire ile konuştuk. Şükür ikili testim iyiymiş hiçbir sorun yok dedi. Çok mutluyumArtık gönül rahatlığıyla 13 temmuzdaki kontrolümü bekleyebilirim.
Ayy Allah korusun, çok geçmiş olsun. Bol su tüket canım.Kızlar benden kan geldi baya bi hastaneye gittik bebişten gelmemiş allahtan idrar yollarından gelmişş içim rahatladııı
Hem de nasıl. Bir de yaş 34 olunca daha da merak ediyordum sonucu. Darısı başınıza. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi.hayırlı olsun, çok rahatlamışsındır.darısı benim başıma,ben de verdim iki gün önce,şimdi sonuç bekliyorum
gözün aydın hadi bakalım artık bir dahaki randevuya kadar gün saymaca başladıKızlar hastaneden aradılar. Drumun yanındaki hemşire ile konuştuk. Şükür ikili testim iyiymiş hiçbir sorun yok dedi. Çok mutluyumArtık gönül rahatlığıyla 13 temmuzdaki kontrolümü bekleyebilirim.
Doktorum minoset plus içebilirsin demiştiparol içebili yor muyuz acaba hamilelikte
Teşekkürler canım, evet şimdi rahatça gün sayabilirim =)gözün aydın hadi bakalım artık bir dahaki randevuya kadar gün saymaca başladı
Evet ilk gebelik benim ondan heralde:)inş biranönce hissederim yavrumuilk gebeliğin mi canım? ilk gebeliğinse eger biraz gec hissedilebiliyo :) benim ikinci bebeğim oldugu için hissedebiliyorum :)
Kızlar hastaneden aradılar. Drumun yanındaki hemşire ile konuştuk. Şükür ikili testim iyiymiş hiçbir sorun yok dedi. Çok mutluyumArtık gönül rahatlığıyla 13 temmuzdaki kontrolümü bekleyebilirim.
hayırlı olsun :) çok belli tabiki
tatlım ya bizim İzmirli gruptan ovtum vardı sesi soluğu çıkmıyor en son cenazeleri vardı ama sonra hiç yazmadı ya da yazdı da ben mi görmedim,Ayy Allah korusun, çok geçmiş olsun. Bol su tüket canım.
Hem de nasıl. Bir de yaş 34 olunca daha da merak ediyordum sonucu. Darısı başınıza. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?