Kızlar hastaneden aradılar. Drumun yanındaki hemşire ile konuştuk. Şükür ikili testim iyiymiş hiçbir sorun yok dedi. Çok mutluyumArtık gönül rahatlığıyla 13 temmuzdaki kontrolümü bekleyebilirim.
Kızlar benden kan geldi baya bi hastaneye gittik bebişten gelmemiş allahtan idrar yollarından gelmişş içim rahatladııı
Gözün aydin canim
Çok teşekkürler kızlarsüper, tebrik ederim canım
Evet canım epeydir yok, üyelerden bakayım en son ne zaman giriş yapmıştatlım ya bizim İzmirli gruptan ovtum vardı sesi soluğu çıkmıyor en son cenazeleri vardı ama sonra hiç yazmadı ya da yazdı da ben mi görmedim,
11 haziranda girmiş en son, yazışmışım hatta. İkilisi iyi çıkmıştatlım ya bizim İzmirli gruptan ovtum vardı sesi soluğu çıkmıyor en son cenazeleri vardı ama sonra hiç yazmadı ya da yazdı da ben mi görmedim,
çok sevindim onunda iyi olmasına giriş yapınca konuşuruz onunla da bakalım hala üzgünler dir umarım biran önce toparlanırlar11 haziranda girmiş en son, yazışmışım hatta. İkilisi iyi çıkmış
çok geçmiş olsun suyunu içmeyi unutmaKızlar benden kan geldi baya bi hastaneye gittik bebişten gelmemiş allahtan idrar yollarından gelmişş içim rahatladııı
İnşallah canım, kolay değil tabii.çok sevindim onunda iyi olmasına giriş yapınca konuşuruz onunla da bakalım hala üzgünler dir umarım biran önce toparlanırlar
geçmiş olsun. enfeksiyon icin tedavi verdiler miKızlar benden kan geldi baya bi hastaneye gittik bebişten gelmemiş allahtan idrar yollarından gelmişş içim rahatladııı
süper bir haber bu testler cok telaşa sokuyor biziKızlar hastaneden aradılar. Drumun yanındaki hemşire ile konuştuk. Şükür ikili testim iyiymiş hiçbir sorun yok dedi. Çok mutluyumArtık gönül rahatlığıyla 13 temmuzdaki kontrolümü bekleyebilirim.
takvimlerimiz ayni merak ediyorum seni ben hepkızlar bugün 3te randevum var doktor şu ana kadar hiç tahminde bulunmadı inş bugün bebişimin cinsiyetin öğrenirim çok heyecanlıyım
Sorma canım yaşta 34 olunca risk çıkabilir diye korkmuştum. Şükür atlattık bu testisüper bir haber bu testler cok telaşa sokuyor bizi
o zaman sana folik ablamı desek81 cnm. sen?
kızlar uclu test yaptırdınzmı sonuclar nasıl cıktı
kızlar uclu test yaptırdınzmı sonuclar nasıl cıktı
bana da tutmadı cnm hiçbir takvim, hepsi aksini söylüyordu85 cnm. Benim erkek demişti eğer tutarsa cin takvimi tutmuyor bana
ohh şükür. benim 38.5 test mest yaptirmiycam dahaSorma sukurcanım yaşta 34 olunca risk çıkabilir diye korkmuştum. Şükür atlattık bu testi
chnb yarın kontrole giderken sorar mısın ben unuttum da balık yapı kullanmak lazımmış ama hangi ay başlamalı ben kontrolümde unttum
Bilgisi olan var mı arkadaşlar çok önemliymişgelişimi için
benim çin tuttu ama tesadüf olduğunu düşünüyorum inanmıyorumbana da tutmadı cnm hiçbir takvim, hepsi aksini söylüyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?