2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
benim erkek demisti 13. haftada kesin gibiydi. hayirlisiyla gonlundeki olsun senin de.

benim haftaya perşembe canim bulantim var icemem balık hapı

bana da tutmadı cnm hiçbir takvim, hepsi aksini söylüyordu
Aynen bana da hepsi kız diyor ben erkek hissediyordum. Erkek dedi 12. Hafta ama bakalım hayırlısı ile sağlıkla gelsinler de

hayırlı olsun kızın. lekelenme niye oluyor

özellikle bi balık tavsiye etti mi cnm? Bana norveç somonu dedi.
meltem profil resmini değiştirmissin çok tatlı bebe esneyen bebek deme yoksa ağlıyomu
bu arada banada doktor somonu tavsiye etti yasaklı olana deniz ürünleride ton balığı midye bir şey daha demişti ama unuttum

kızlar uclu test yaptırdınzmı sonuclar nasıl cıktı
Ben bugün gittim canm kontrole 2 hafta sonra uclu test icin gun aldim daha erken dendi.Her gidisimde 2-3 gün geriden geliyor cikiyor cihazlarin kalitesizligindenmi anlamadim detayli ultrasonda tam cikio günü hayirlisi bakalim iki hafta sonra görücem

:) Evet tatlım bu fotoğrafa bayılıyorum o yüzden değiştirdim Ağlamıyor teyzesi esniyo:) Çok tatlı di mi tam alıp koynuna bastırmalık :))

Bütün doktorlar tavsiye ettiğine göre vardır bi keramet, biraz ihmal ettm 3 haftadır, hemen bulup yiyeyim. Bu arada ton balığına benm doktorum yasak demedi ama besin değeri cok yüksek değil yesen de pek fayda sağlamaz dedi.

Merhaba hanımlar, 13 haftalık gebeyim ben de.
Size bir sorum olacaktı.D vitamini ölçümü yaptırdınız mı? Yaptırdım ve çok düşük çıktı. Benim gibi olan var mı aranızda

ya o bebeği yemek lazım çokkkkkkk şeker bakalım bizimkiler nasıl olacaklar
ton balığını bana da besin değeri düşük dedi
senin söylediğin yağlardan bir tanesini aldım aktar kayısı olanı kullanınca anlatırım

sgk nın yazdığı balık hapından ne olur ki. bana da vermedi doktor.

yok sgk doktoru değil... ama
özellikle bi balık tavsiye etti mi cnm? Bana norveç somonu dedi.

somon en iyisiymiş evet, bir de sardalya... şu anda da çok var İstanbul'da. hele bir de asma yaprağına sardın mı, kalsiyumdan da bol şahane bir besin oluyor. ben cevizin de çok önemli olduğunu düşünüyorum, ilk oğlumda da her gün yedim. şimdi de ihmal etmiyorum. akıl gelişimi için, gerçi çok akıllı olmaları da fena benimki şimdi beni ayakta yürütüyor :)))

kizlar ben bi hosum bu aralar yeni dogmus bir bebek gordugumde icim bir hos oluyo eziliyo dayanamiyorum eskidende vardi ama simdi cok fazla dayanamiyorummm gormeye

Ben sizlere söyledim kendm alamadım daha :) Hala bebe yağıyla idare ediyorum En kısa zamanda almam lazım özellıkle göğüs uçlarım çok kaşınmaya başladı Kayısı yağı nasıl kokuyo? Bi koku var mı?

Ceviz badem ben de yiyorum canım ama bu aralar balıktan soğudum biraz Ama hemen kendimi disipline sokup yemeye devam edicem :) Akıllı zeki olsunlar da uyutsunlar bizi boşver, söylediklerine boş boş bakmasından kat kat iyi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…