- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.035
- 248
selam, bana doktorum haftada bir balık yiyorsan balık yağı hapına ihtiyaç yok dedi. ben yiyorum dediğim için yazmadı.
benim erkek demisti 13. haftada kesin gibiydi. hayirlisiyla gonlundeki olsun senin de.Evet çok güzel ben 7 haftalıkken görmüştüm sadece keseyi şimdi inanamadım omurgası eli ayağı karnımda nasıl bir mucize...
senin cinsiyette belli olmuştur ben o günleri de bekliyorum her geçen gün nasıl bir heyecan
selam, bana doktorum haftada bir balık yiyorsan balık yağı hapına ihtiyaç yok dedi. ben yiyorum dediğim için yazmadı.
benim haftaya perşembe canim bulantim var icemem balık hapıchnb yarın kontrole giderken sorar mısın ben unuttum da balık yapı kullanmak lazımmış ama hangi ay başlamalı ben kontrolümde unttum
Bilgisi olan var mı arkadaşlar çok önemliymişgelişimi için
Kızlar hastaneden aradılar. Drumun yanındaki hemşire ile konuştuk. Şükür ikili testim iyiymiş hiçbir sorun yok dedi. Çok mutluyumArtık gönül rahatlığıyla 13 temmuzdaki kontrolümü bekleyebilirim.
Aynen bana da hepsi kız diyor ben erkek hissediyordum. Erkek dedi 12. Hafta ama bakalım hayırlısı ile sağlıkla gelsinler debana da tutmadı cnm hiçbir takvim, hepsi aksini söylüyordu
hayırlı olsun kızın. lekelenme niye oluyorMerhaba,
Hemen hemen herkes guzel haberleri alıyor. Allah hayırlısıyla sağlıklı sıhatli dunyaya getirmeyi nasip etsin inşallah.
Bizde dun doktora gitti Perinatolog dan sonra kendi doktorumda KIZ olduğunu teyid etti :) çok şukur devam eden lekelenmeme ragmen herşey yolunda dikkatli olmaya yatak istirahatine devam dedi.
Bide bana multi vitamin verdi "previt positive" ama kokusu okadar kötüki içer içmez kusturdu beni, zaten mide bulantılarım geçmedi bu ayda 1 kilo vermişim. Toplamda 3 kilo vermiş oldum ve doktorum kızdı bi sonraki kontrole kadar toparla kendini artık kilo almaya başlamalısın dedi.
Acaba siz multivitani kullanmaya başladınız mı? hangi marka kullanıyorsunu? kokusu tadı nasıl? yardımcı olabilir misiniz?
Sağlıkla gelsin kuzucukarımızohh şükür. benim 38.5 test mest yaptirmiycam daha
meltem profil resmini değiştirmissin çok tatlı bebe esneyen bebek deme yoksa ağlıyomuözellikle bi balık tavsiye etti mi cnm? Bana norveç somonu dedi.
Ben bugün gittim canm kontrole 2 hafta sonra uclu test icin gun aldim daha erken dendi.Her gidisimde 2-3 gün geriden geliyor cikiyor cihazlarin kalitesizligindenmi anlamadim detayli ultrasonda tam cikio günü hayirlisi bakalim iki hafta sonra görücemkızlar uclu test yaptırdınzmı sonuclar nasıl cıktı
meltem profil resmini değiştirmissin çok tatlı bebe esneyen bebek deme yoksa ağlıyomu
bu arada banada doktor somonu tavsiye etti yasaklı olana deniz ürünleride ton balığı midye bir şey daha demişti ama unuttum
Bir tüp kan veriliyor canm birde ultrasondan bakiliyor o kadar.Ben daha yaptırmadım canım. O da rutin testlerden mi? Yani her gebeye yapılanlardan mı? Şimdi internette okudum. İkili test ile benzermiş.
ya o bebeği yemek lazım çokkkkkkk şeker bakalım bizimkiler nasıl olacaklar:) Evet tatlım bu fotoğrafa bayılıyorum o yüzden değiştirdim Ağlamıyor teyzesi esniyo:) Çok tatlı di mi tam alıp koynuna bastırmalık :))
Bütün doktorlar tavsiye ettiğine göre vardır bi keramet, biraz ihmal ettm 3 haftadır, hemen bulup yiyeyim. Bu arada ton balığına benm doktorum yasak demedi ama besin değeri cok yüksek değil yesen de pek fayda sağlamaz dedi.
sgk nın yazdığı balık hapından ne olur ki. bana da vermedi doktor.
özellikle bi balık tavsiye etti mi cnm? Bana norveç somonu dedi.
Benmde biraz dusuk cikti canm iki haftadir damla kullaniyorum agizdan.Merhaba hanımlar, 13 haftalık gebeyim ben de.
Size bir sorum olacaktı.D vitamini ölçümü yaptırdınız mı? Yaptırdım ve çok düşük çıktı. Benim gibi olan var mı aranızda
Çok teşekkür ederim cevabınız için. Fazla riskli bir durum yok öyleyse.Benmde biraz dusuk cikti canm iki haftadir damla kullaniyorum agizdan.
ya o bebeği yemek lazım çokkkkkkk şeker bakalım bizimkiler nasıl olacaklar
ton balığını bana da besin değeri düşük dedi
senin söylediğin yağlardan bir tanesini aldım aktar kayısı olanı kullanınca anlatırım
yok sgk doktoru değil... ama
somon en iyisiymiş evet, bir de sardalya... şu anda da çok var İstanbul'da. hele bir de asma yaprağına sardın mı, kalsiyumdan da bol şahane bir besin oluyor. ben cevizin de çok önemli olduğunu düşünüyorum, ilk oğlumda da her gün yedim. şimdi de ihmal etmiyorum. akıl gelişimi için, gerçi çok akıllı olmaları da fena benimki şimdi beni ayakta yürütüyor :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?