- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
gogusunuzde az az akintilar oluyormu
Istikrar bozulmadi :) inatla bacaklarini acmadi ama aralardan derelerden pipiyi bizde gördük arkadaslar :) bir de afp testi icin kan verdim. Bu da ikili test gibi birseymisHayirli haberlerini bekliyoruz canim
yok sgk doktoru değil... ama
somon en iyisiymiş evet, bir de sardalya... şu anda da çok var İstanbul'da. hele bir de asma yaprağına sardın mı, kalsiyumdan da bol şahane bir besin oluyor. ben cevizin de çok önemli olduğunu düşünüyorum, ilk oğlumda da her gün yedim. şimdi de ihmal etmiyorum. akıl gelişimi için, gerçi çok akıllı olmaları da fena benimki şimdi beni ayakta yürütüyor :)))
beyaz damla gibi ve cok kasiniyoNasl bi akıntı? Bende hiç oyle bişey yok...
Slm kızlar 2 gündür acayip bir ayak ağrısı var tam kalçadan oturup kalkamiyorum bugün doktora gittim dayanamadım ilaç verdi bunlarda gecirmezse yapcak bisey yok dedi ise gitmedim bugün böyle olan varmi çok kötüyum bu arada cinsiyetini belli oldu Erkek dedi 3 test icine kan verdim
vallah ben de bebek ağı kullanıyorum bide mustelanın kremini aldım ama onu kullanmıycam belki sonra kullanırım daha hemen kokluyorum yani öyle parfüm gibi değil yağ yani fena değil kullanılabilir bir kokusu var kötü değil yaniBen sizlere söyledim kendm alamadım daha :) Hala bebe yağıyla idare ediyorum En kısa zamanda almam lazım özellıkle göğüs uçlarım çok kaşınmaya başladı Kayısı yağı nasıl kokuyo? Bi koku var mı?
beyaz damla gibi ve cok kasiniyo
vallah ben de bebek ağı kullanıyorum bide mustelanın kremini aldım ama onu kullanmıycam belki sonra kullanırım daha hemen kokluyorum yani öyle parfüm gibi değil yağ yani fena değil kullanılabilir bir kokusu var kötü değil yani
süt mü ki o gelenbeyaz damla gibi ve cok kasiniyo
bilmiyorum ki gorumcem bazilarinda sut daha erken olabiliyosüt mü ki o gelen
yani bana öyle geldi ahım şahım bir koku değil ama kötü de değil yalnız biraz pahalıymış ama değermiş aktar öyle söylediStandart yağ kokusu diyosun yani :) Peki cnm Ben de en gec cmt ye alayım bari.
ay süttür o ya vücut hazırlanıyo kıyamam ya bizim ne zaman gelecek çok heyecanlıbilmiyorum ki gorumcem bazilarinda sut daha erken olabiliyo
Kızlar mide yanması başladı bendede 3 gündürlü mafediyor benii
Merhaba bana doktorum ilk hamile olduğumu öğrendiğimde decavit verdi. 6 haftalıktım. Başka hiçbirşey vermedi. ( ne demir ilacı ne de folikasit) Kan değerlerimi çok iyi buldu. 12 gün sonra tekrar kontrole çağırdı. 12 gün boyunca aşırı mide bulantısı yaşayınca decavitten olabilir dedi ve başka bir multivitamin verdi.Merhaba,
Hemen hemen herkes guzel haberleri alıyor. Allah hayırlısıyla sağlıklı sıhatli dunyaya getirmeyi nasip etsin inşallah.
Bizde dun doktora gitti Perinatolog dan sonra kendi doktorumda KIZ olduğunu teyid etti :) çok şukur devam eden lekelenmeme ragmen herşey yolunda dikkatli olmaya yatak istirahatine devam dedi.
Bide bana multi vitamin verdi "previt positive" ama kokusu okadar kötüki içer içmez kusturdu beni, zaten mide bulantılarım geçmedi bu ayda 1 kilo vermişim. Toplamda 3 kilo vermiş oldum ve doktorum kızdı bi sonraki kontrole kadar toparla kendini artık kilo almaya başlamalısın dedi.
Acaba siz multivitani kullanmaya başladınız mı? hangi marka kullanıyorsunu? kokusu tadı nasıl? yardımcı olabilir misiniz?
ben de de var canım hatta iki hafta önce basladı ama simdi sagdaki kesildi solda baya kalıntı oluyo bende acaba süt mü geliyo dedim annem dalga gecti daha neler diye ama ne olacak ki baska :)bilmiyorum ki gorumcem bazilarinda sut daha erken olabiliyo
ayy masallah tontişeee :) bizimde yarın kontrolümüz saglıklı haberlerini alırız inşş
Bir tüp kan veriliyor canm birde ultrasondan bakiliyor o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?