2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

ben hafta da 2 gün somon yiyorum yeterli olur sanırm..

Slm kızlar 2 gündür acayip bir ayak ağrısı var tam kalçadan oturup kalkamiyorum bugün doktora gittim dayanamadım ilaç verdi bunlarda gecirmezse yapcak bisey yok dedi ise gitmedim bugün böyle olan varmi çok kötüyum bu arada cinsiyetini belli oldu Erkek dedi 3 test icine kan verdim

çok geçmiş olsun, bende ayak ağrısı yok ama bu sabah 6'da sağ alt baldırımda inanılmaz bir kramp ve onun verdiği acıyla uyandım. çok zor rahatladı bacağım. yatmadan ılık duş ve bol su iç diyorlar.

vallah ben de bebek ağı kullanıyorum bide mustelanın kremini aldım ama onu kullanmıycam belki sonra kullanırım daha hemen kokluyorum yani öyle parfüm gibi değil yağ yani fena değil kullanılabilir bir kokusu var kötü değil yani

Standart yağ kokusu diyosun yani :) Peki cnm Ben de en gec cmt ye alayım bari.

Kızlar mide yanması başladı bendede 3 gündürlü mafediyor benii

yediklerini gözden geçir cnm, bir de yedikten hemen sonra uzanmamak lazım, uzanma ihtiyacı olsa bile ayaklarını uzat miğde borun dik duracak şekilde arkanı yastıkla dengele. ben direkt yatınca çok miğde yanması yaşayınca uyandım...

Merhaba bana doktorum ilk hamile olduğumu öğrendiğimde decavit verdi. 6 haftalıktım. Başka hiçbirşey vermedi. ( ne demir ilacı ne de folikasit) Kan değerlerimi çok iyi buldu. 12 gün sonra tekrar kontrole çağırdı. 12 gün boyunca aşırı mide bulantısı yaşayınca decavitten olabilir dedi ve başka bir multivitamin verdi.
Adı "vinelac immunitum" Halen onu kullanıyorum. Sanırım 20. haftaya kadar kullanacağım.

Bizim kuzu da burada

Eklentiler

• 11428047_10207451942242416_1255418465547764154_n.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 56
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…