inş canım daha önce ne demişlerdi sana cinsiyeti için ..
yani bana öyle geldi ahım şahım bir koku değil ama kötü de değil yalnız biraz pahalıymış ama değermiş aktar öyle söyledi
Gozunuz aydin canim Sennkide benim bebisim gibi bagdas kurmus oluyor her gitigimizde haftaya cumartesi benim randevum ins bizde ogreniriz artij cinsiyeti valla catlicam yoksaIstikrar bozulmadi :) inatla bacaklarini acmadi ama aralardan derelerden pipiyi bizde gördük arkadaslar :) bir de afp testi icin kan verdim. Bu da ikili test gibi birseymis
amin inşallahayy masallah tontişeee :) bizimde yarın kontrolümüz saglıklı haberlerini alırız inşş
ben 50 tl ye aldımNe kadar pahalı ki? Çok mu?
Ben de henüz hissedemiyorumBen de hissedemiyorum henüz ya. Sabırsızlıkla bekliyorum. Nasıl birşey olacağını da öngöremiyorum bu arada? :))
teşekkür ederim canım büyük ihtimal bende öyle yapacam bakalım hergün tuzlu suyla gargaraya başlıcam oda mikrop kırıcı olsun diye bakalım inş.bebişlerimize bişey olmazCa
Canım bana da yaptırabilirsin dedi. Agrı yapmıyorsa biraz bekle 14. Haftadan sonra dedi. Ben de henüz gitmedim erken daha bana. 4. Ayın sonu gibi gitmeyi düşünüyorum.
Ben de henüz hissedemiyorum((
İlk hamileliklerde genelde 20. haftada hissediliyormuş. Zayıf olanlar biraz daha önce hissedebilirmiş. Ben zayıfım. Bakalım artık. İnşaallah o günler de gelecek :)))
evet canım sen de alınca fiyatını söyle bakalım aktar beni kandır mış olmasın da fikir edinelimNapalım alıcaz artık
evet canım sen de alınca fiyatını söyle bakalım aktar beni kandır mış olmasın da fikir edinelim
inşallah canım :)Evet ilk gebelik benim ondan heralde:)inş biranönce hissederim yavrumu
canım karnının alt tarafında segirme gibi pıt pıt atıyo bazen balık gibi kayıyo :)Ben de hissedemiyorum henüz ya. Sabırsızlıkla bekliyorum. Nasıl birşey olacağını da öngöremiyorum bu arada? :))
Bebek iyiye bu kilo düşüsü de iyi senin uzun sürmüş bulantın
Hamileligimin başlarından beri öyleyim cnm benArkadaşlar decavit sizde cırcır yaptımı ben iki gündür kullanıyorum cırcır oldum decavitten dolayıdır dimi
Görümcem bana " sütün geliyor mu" diye sordu. Ben de böyle bir durum yok. Onun sütü hamilelik döneminde gelmeye başlamış. Doğumdan sonra da direk fışkırıyormuş. Fışkıran sütler için sürekli yanında bez bulunduruyormuş. Yani bazılarında olan bir durum.en de de var canım hatta iki hafta önce basladı ama simdi sagdaki kesildi solda baya kalıntı oluyo bende acaba süt mü geliyo dedim annem dalga gecti daha neler diye ama ne olacak ki baska :)
ben bayadır kullanıyorum canım 6. haftadan beri sanırım ama bende olmadı cır cır, arkadaslar bi ara kabızlık sorunu cekerken ben cekmedim acaba decavitten mi :) ama genel olarak bi cırcır vakası olmadıArkadaşlar decavit sizde cırcır yaptımı ben iki gündür kullanıyorum cırcır oldum decavitten dolayıdır dimi
inş öyledir sızı yapıyo biraz ama katlanırım ben benim sol gögsumde baya kalıntı oluyo aksamları tabaka halinde her gün yada iki günde bi temizliyorum iki haftadır falan var bende süttür heralde dedim annemde daha cok erken dedi güldü :) kişiden kişiye değişiyo demekkiGörümcem bana " sütün geliyor mu" diye sordu. Ben de böyle bir durum yok. Onun sütü hamilelik döneminde gelmeye başlamış. Doğumdan sonra da direk fışkırıyormuş. Fışkıran sütler için sürekli yanında bez bulunduruyormuş. Yani bazılarında olan bir durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?