2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
inş canım daha önce ne demişlerdi sana cinsiyeti için ..

erkek demisti Ankaradaki doktorum... ve kesinlesti paşam gelioo cocukluktan beri oglum olsun diodum... babama erkek torun vereyim diye... cunku 3 kiz kardesiz... simdi kayinvalidem uzuldu... onun da 3 oglu war

Istikrar bozulmadi :) inatla bacaklarini acmadi ama aralardan derelerden pipiyi bizde gördük arkadaslar :) bir de afp testi icin kan verdim. Bu da ikili test gibi birseymis
Gozunuz aydin canim Sennkide benim bebisim gibi bagdas kurmus oluyor her gitigimizde haftaya cumartesi benim randevum ins bizde ogreniriz artij cinsiyeti valla catlicam yoksa

Ben de hissedemiyorum henüz ya. Sabırsızlıkla bekliyorum. Nasıl birşey olacağını da öngöremiyorum bu arada? :))
Ben de henüz hissedemiyorum ((
İlk hamileliklerde genelde 20. haftada hissediliyormuş. Zayıf olanlar biraz daha önce hissedebilirmiş. Ben zayıfım. Bakalım artık. İnşaallah o günler de gelecek :)))

Ca

Canım bana da yaptırabilirsin dedi. Agrı yapmıyorsa biraz bekle 14. Haftadan sonra dedi. Ben de henüz gitmedim erken daha bana. 4. Ayın sonu gibi gitmeyi düşünüyorum.
teşekkür ederim canım büyük ihtimal bende öyle yapacam bakalım hergün tuzlu suyla gargaraya başlıcam oda mikrop kırıcı olsun diye bakalım inş.bebişlerimize bişey olmaz

Arkadaşlar decavit sizde cırcır yaptımı ben iki gündür kullanıyorum cırcır oldum decavitten dolayıdır dimi

Ben de henüz hissedemiyorum ((
İlk hamileliklerde genelde 20. haftada hissediliyormuş. Zayıf olanlar biraz daha önce hissedebilirmiş. Ben zayıfım. Bakalım artık. İnşaallah o günler de gelecek :)))

Yaa evet öyle diyorlar, ben de ondan umutlanıyorum kendim için ama bakalım :)) Neyse ileride bol bol hissedeceğiz nasılsa hayırlısıyla sağlıkla :))

en de de var canım hatta iki hafta önce basladı ama simdi sagdaki kesildi solda baya kalıntı oluyo bende acaba süt mü geliyo dedim annem dalga gecti daha neler diye ama ne olacak ki baska :)
Görümcem bana " sütün geliyor mu" diye sordu. Ben de böyle bir durum yok. Onun sütü hamilelik döneminde gelmeye başlamış. Doğumdan sonra da direk fışkırıyormuş. Fışkıran sütler için sürekli yanında bez bulunduruyormuş. Yani bazılarında olan bir durum.

Arkadaşlar decavit sizde cırcır yaptımı ben iki gündür kullanıyorum cırcır oldum decavitten dolayıdır dimi
ben bayadır kullanıyorum canım 6. haftadan beri sanırım ama bende olmadı cır cır, arkadaslar bi ara kabızlık sorunu cekerken ben cekmedim acaba decavitten mi :) ama genel olarak bi cırcır vakası olmadı

inş öyledir sızı yapıyo biraz ama katlanırım ben benim sol gögsumde baya kalıntı oluyo aksamları tabaka halinde her gün yada iki günde bi temizliyorum iki haftadır falan var bende süttür heralde dedim annemde daha cok erken dedi güldü :) kişiden kişiye değişiyo demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…