- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.035
- 248
bana doktorum hıc bı ılac vermedı :S anlamadım ben bu işten bıseyArkadaşlar decavit sizde cırcır yaptımı ben iki gündür kullanıyorum cırcır oldum decavitten dolayıdır dimi
gogusunuzde az az akintilar oluyormu
hayırlı ramazanlar tatlım hosgeldin :) işe güce iyi daldın sen galiba halılar falan derkenselam kızlar ben geldımhayırlı ramazanlar
bana doktorum hıc bı ılac vermedı :S anlamadım ben bu işten bısey
Doktorun vermediyse ihtiyacın yok demektir. Ne güzel. :)bana da vermedi.. demir hapı yok balık yağı vs kendim alıp içsem mi acaba..
Ne zamandan beri hissediyorsun? Aramızda 2 gün var. İlk hamileliğin mi?bende hissediyorum bebişimi.. Her an da rabbime dua ediyorum .
Ne zamandan beri hissediyorsun? Aramızda 2 gün var. İlk hamileliğin mi?
Ben 2 gündür boyleyim Allah yardımcınız olsunHamileligimin başlarından beri öyleyim cnm ben
Bende kullanıyorum iki haftadır oldu bir ara cırcır ama iyi şuanben bayadır kullanıyorum canım 6. haftadan beri sanırım ama bende olmadı cır cır, arkadaslar bi ara kabızlık sorunu cekerken ben cekmedim acaba decavitten mi :) ama genel olarak bi cırcır vakası olmadı
Hehehe sana iyi gelmiş ozaman kabızlıkta geçti ufak ufak başımızdanben bayadır kullanıyorum canım 6. haftadan beri sanırım ama bende olmadı cır cır, arkadaslar bi ara kabızlık sorunu cekerken ben cekmedim acaba decavitten mi :) ama genel olarak bi cırcır vakası olmadı
Ayy benimde geçer inşBende kullanıyorum iki haftadır oldu bir ara cırcır ama iyi şuan
Aaa neden ben 2 gün önce folik bıraktım decavite başladım herkese veriyorlar aslında vitaminbana doktorum hıc bı ılac vermedı :S anlamadım ben bu işten bısey
Aynen sabahlari uyandirio circir :)) Kabiz olmaktan iyidir canm decavit yapiyor.Arkadaşlar decavit sizde cırcır yaptımı ben iki gündür kullanıyorum cırcır oldum decavitten dolayıdır dimi
Aaa neden ben 2 gün önce folik bıraktım decavite başladım herkese veriyorlar aslında vitamin
canım karnının alt tarafında segirme gibi pıt pıt atıyo bazen balık gibi kayıyo :)
Ben 2 gündür boyleyim Allah yardımcınız olsun
Daha ogrenmemis miydin canim sen :) cok heycanlisindir eminim..mutlaka haberdar et. bu gittiginde de gostermezse doktorun zorlasin. Biz oyle yaptik biraz dürttuk falan yine acmadi ama donerken yakaladik. cok edepliler ya masallah :)Gozunuz aydin canim Sennkide benim bebisim gibi bagdas kurmus oluyor her gitigimizde haftaya cumartesi benim randevum ins bizde ogreniriz artij cinsiyeti valla catlicam yoksa
Aman ben razıyım şukurAynen sabahlari uyandirio circir :)) Kabiz olmaktan iyidir canm decavit yapiyor.
yok kız evde pıneklıyom butun gun uyku duzenım cok deıstı sabaha kadar oturup gunduz uyuyorum :Shayırlı ramazanlar tatlım hosgeldin :) işe güce iyi daldın sen galiba halılar falan derken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?