2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Ne zamandan beri hissediyorsun? Aramızda 2 gün var. İlk hamileliğin mi?

valla ben 1 haftadır hissediyorum sanırım arkadaşlar da yazmış .. böyle göbeğimde birden böyle cızlamak mı denir dokunmak mı ani birşey oluyor..tam açıklayamıyorum da .. :))))

Evet ilk hamileliğim..

ben bayadır kullanıyorum canım 6. haftadan beri sanırım ama bende olmadı cır cır, arkadaslar bi ara kabızlık sorunu cekerken ben cekmedim acaba decavitten mi :) ama genel olarak bi cırcır vakası olmadı
Bende kullanıyorum iki haftadır oldu bir ara cırcır ama iyi şuan

ben bayadır kullanıyorum canım 6. haftadan beri sanırım ama bende olmadı cır cır, arkadaslar bi ara kabızlık sorunu cekerken ben cekmedim acaba decavitten mi :) ama genel olarak bi cırcır vakası olmadı
Hehehe sana iyi gelmiş ozaman kabızlıkta geçti ufak ufak başımızdan ama şuanki durumumu decavite bağladım 2 gündür içiyorum dun aksam başladı

Gozunuz aydin canim Sennkide benim bebisim gibi bagdas kurmus oluyor her gitigimizde haftaya cumartesi benim randevum ins bizde ogreniriz artij cinsiyeti valla catlicam yoksa
Daha ogrenmemis miydin canim sen :) cok heycanlisindir eminim..mutlaka haberdar et. bu gittiginde de gostermezse doktorun zorlasin. Biz oyle yaptik biraz dürttuk falan yine acmadi ama donerken yakaladik. cok edepliler ya masallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…