Yan etkisimi oldu yoksa kullanmakmı istemiyorsunbende içmiyorum decavit duruyor öyle
ben kendım ıcmeyı dusunmuyorum canım zaten ılac ıcemıyorum normalde 1 hap ıcmek ıcın yarım saat çile cekıyorum bıanlık cesaretle ıcıyorum doğal beslenerek o vıtamınlerı vermeye calıscam daha ıyıbana da vermedi.. demir hapı yok balık yağı vs kendim alıp içsem mi acaba..
bılmıyorumkı başından berı sadece folık asıt kullanmıstım onuda bıraktım acaba kan tahlılı felan yapmıstı hıc bı eksıklık yoktu o yuzdenmı vermedıAaa neden ben 2 gün önce folik bıraktım decavite başladım herkese veriyorlar aslında vitamin
Cnm bende hap içerken çok zorlanıyorum.hemen öğürtü geliyor .eskiden böyle birseyim yoktuben kendım ıcmeyı dusunmuyorum canım zaten ılac ıcemıyorum normalde 1 hap ıcmek ıcın yarım saat çile cekıyorum bıanlık cesaretle ıcıyorum doğal beslenerek o vıtamınlerı vermeye calıscam daha ıyı
Bendede herşey normal çıkmıştı ama yinede bir tane multıvitamin veriyorlar diye biliyorum geneldede decavit bence üzerine düş canım sor çünkü bebek buyudukce biz vitaminsiz kalıyoruzbılmıyorumkı başından berı sadece folık asıt kullanmıstım onuda bıraktım acaba kan tahlılı felan yapmıstı hıc bı eksıklık yoktu o yuzdenmı vermedı
aynen canım ya helede o ılacı anında yutamazsamda gerı gelırse bende ezelınden berı var yaşlanınca ne yapcam bılmıom :S annemde benım gıbıydı yaşlanınca avuc avuc ıcmeye baslamıstıCnm bende hap içerken çok zorlanıyorum.hemen öğürtü geliyor .eskiden böyle birseyim yoktu
Kullanmak isteniyorum ..Yan etkisimi oldu yoksa kullanmakmı istemiyorsun
daha bellı olmadımı cınsıyetıkızlar içime doğduğu üzere kızım geliyor
Maşallah sana darısı bizim başımızakızlar içime doğduğu üzere kızım geliyor
ayın 30unda gıtcem o zaman sorarım :S oda cok buyuk hap ya ben mercımek kadar hapı yutarken bıle kotu oluyom yandım benBendede herşey normal çıkmıştı ama yinede bir tane multıvitamin veriyorlar diye biliyorum geneldede decavit bence üzerine düş canım sor çünkü bebek buyudukce biz vitaminsiz kalıyoruz
canım şimdi doktordan geldim ilk kez söyledi cinsiyetini kızım geliyor içime doğmuştu adı bile hazırdaha bellı olmadımı cınsıyetı
inş canım ne zaman gidiyorsun doktoraMaşallah sana darısı bizim başımıza
Maşallah sana darısı bizim başımıza
Gerçekten miayın 30unda gıtcem o zaman sorarım :S oda cok buyuk hap ya ben mercımek kadar hapı yutarken bıle kotu oluyom yandım ben
bana da vermedi.. demir hapı yok balık yağı vs kendim alıp içsem mi acaba..
inş canım ne zaman gidiyorsun doktora
canım sen ne zaman gideceksin doktora?
haydi bakalım hayırlısıyarın sgk ya gidicem kendi doktorum 14 temmuza randevu verdi.
hayırlı saglıklı olsun canım benımkı kafam karısık emın deılım tam olarak bırı erkek dedı 3 hafta sonra oburu kız dedı ayın 30unda gıttıgımde yıne sorcam bakalımcanım şimdi doktordan geldim ilk kez söyledi cinsiyetini kızım geliyor içime doğmuştu adı bile hazırsenin de kızın oluyor sanırım sevindim adına iik erkekten sonra kız iyi gelir şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?