- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.035
- 248
h
haydi bakalım hayırlısı
Bana da balık yağı vermedi demir hapı ve folik asit verdi ama internette baya baktım hem sağlıklıymış hemde gelişimi için gerekliymiş ben haftada iki defa balık yemiyorum o sebepten yiyen varsa almasın bence omega 3 hem sinir hücrelerini hemde beynini geliştiriyor, doktor vermese de kullancam ama her balık yağı kullanılmazmış gül_ay arkadaşın söylediğin doktoru vermiş onu alcam artık bebişim zeki güçlü olsun bide kalsiyumuda arada ekmesem süper olacak
hayırlı saglıklı olsun canım benımkı kafam karısık emın deılım tam olarak bırı erkek dedı 3 hafta sonra oburu kız dedı ayın 30unda gıttıgımde yıne sorcam bakalımınsallah ıkıncının dedıgı dogrudur
cinsiyet söylemez sanırım. bizim sgk daki doktor biraz sert bi bayan..o kadar espri yapıyorum ama yok..en son fethiyeden gelirken hediye götürmüştüm ..bakalım bu sefer yumuşayacakmı[/QUOTE
ne kadar meraklandığımızı bir bilseler
Masalllah cnm oğluşun da hayırlı olsunşaka yaptım!
dün aldım cnm sonucu bugünkü kontrolde de gösterdim, her şey yolunda şükürler olsun, 3lü 4lüye gerek yok dedi, kan değerleriniz bebeğin de senin de iyi ve risk düşük dedi. bugün bnm bayramım
aynen yasenin işte arap saçına döndü yani :))))))))))
aynen yacocugu kız oglum dıe sevıyom
Benim de öyle yediklerimden hiç tat alamıyorum.aynı ben
SüperrrrKızlar hastaneden aradılar. Drumun yanındaki hemşire ile konuştuk. Şükür ikili testim iyiymiş hiçbir sorun yok dedi. Çok mutluyumArtık gönül rahatlığıyla 13 temmuzdaki kontrolümü bekleyebilirim.
kizlar benim diger doktorum decavit tek vermisti simdi gittigim doktor hemen sordu aydan sonra kan hapina basladin mi diye bende yok dedim bana gynoferon diye kan hapi verdi balik yagini sordum ben balik yiyemiyorum dedim ceviz badem yiyorsan balik yagina gerek yok dedibana da vermedi.. demir hapı yok balık yağı vs kendim alıp içsem mi acaba..
Bir tek kayısı yağı mı peki yoksa karışım mı yapcan cnm ?yani bana öyle geldi ahım şahım bir koku değil ama kötü de değil yalnız biraz pahalıymış ama değermiş aktar öyle söyledi
ben bsından berı erkek hıssedıyodum hatta oylamayı bıle erkek yapmıstım doktor erkek dedıgınde sasırmamıstım dıgerı kız deyınce şok olduumbizim ki bakalım kız mı doktor kıza benziyor dese de bende erkek hissediyorum birşey alamıyorum.. sonra hissine tüküreyim dicem kendime kesin
canım enfeksiyon muymuş?? çok geçmiş olsun.
çok geçmiş olsun suyunu içmeyi unutma
geçmiş olsun. enfeksiyon icin tedavi verdiler mi
tebrik ederim canım benide bugün aradılar benimde ikili testimde problem çıkmamış çok şükür rabbime ve benimde kontrolüm 13 temmuz ve ben şimdiden heyecanlıyım cinsiyetini öğreniriz inş.senin sat neydi belki bebişlerimiz aynı gidiyordurKızlar hastaneden aradılar. Drumun yanındaki hemşire ile konuştuk. Şükür ikili testim iyiymiş hiçbir sorun yok dedi. Çok mutluyumArtık gönül rahatlığıyla 13 temmuzdaki kontrolümü bekleyebilirim.
canım benim bebeğim 14 haftalık olmuştu aylık kontrolüm geçtiği için o gün doktorum folik asiti kesti ve bana balık hapı verdi herkesin önerdiği iyi bir doktorum var ama ona daha önce giden bir arkadaşıma vermemiş eltimede kendi doktoru balık hapı vermişti bu aylarda zaten 1 ay yada 2 ay kullandırıyorlarmış zaten öyle olsun haplar pahalı bende haftada bir balık yiyiyorum fakat doktorum o yeterli değil dedi krilom krill oil diye bi marka@chnb yarın kontrole giderken sorar mısın ben unuttum da balık yapı kullanmak lazımmış ama hangi ay başlamalı ben kontrolümde unttum
Bilgisi olan var mı arkadaşlar çok önemliymişgelişimi için
Genelde annenin hissi oluyo bende erkek hissediyorum gönlüm kızdan yana bakalım netlesse artık erkek gibi dedi doktorum amabizim ki bakalım kız mı doktor kıza benziyor dese de bende erkek hissediyorum birşey alamıyorum.. sonra hissine tüküreyim dicem kendime kesin
Gözün aydın canım cinsiyet ler bi netlesse zatentebrik ederim canım benide bugün aradılar benimde ikili testimde problem çıkmamış çok şükür rabbime ve benimde kontrolüm 13 temmuz ve ben şimdiden heyecanlıyım cinsiyetini öğreniriz inş.senin sat neydi belki bebişlerimiz aynı gidiyordur
Canım bence uyu uyiyabildigin kadar sonra isyesemde uyuyamiyor sun yalvarıyorum oğlum a uyu artık diye :)yok kız evde pıneklıyom butun gun uyku duzenım cok deıstı sabaha kadar oturup gunduz uyuyorum :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?