2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
h

haydi bakalım hayırlısı

cinsiyet söylemez sanırım. bizim sgk daki doktor biraz sert bi bayan..o kadar espri yapıyorum ama yok..en son fethiyeden gelirken hediye götürmüştüm ..bakalım bu sefer yumuşayacakmı

evet ben solgar ın omega 3 ünü aldım ama beyin gelişimi 7.aydan sonra başlıyormuş o zmn kullanıcam

senin işte arap saçına döndü yani :))))))))))

Masalllah cnm oğluşun da hayırlı olsun çok sevindim sen ztn erkek hissediyodun di mi

aynen benim evhamlı biri olduğumu biliyor ztn bana bhcg düşük dış gebelik olabilir demişti ilk zamanlar ben ertesi gün ne zaman alıyorsunuz dedim ameliyata..kadın güldü..sen şimdi dış gebelik olduğunu mu düşündün dedi kahkaha attı.. dedim bütün internet sitelerini gezdim vs ..alttan muayene yaptı kalp atışlarını duymuştuk..

Süperrrrçok sevndm maşallah cnm temmuz ayı gelsin artk bnmde 4 temmuzda hem yasgünü hediyesi gbi olur bana bebişimi görmek 6 temmuz da yaşgünüm

bana da vermedi.. demir hapı yok balık yağı vs kendim alıp içsem mi acaba..
kizlar benim diger doktorum decavit tek vermisti simdi gittigim doktor hemen sordu aydan sonra kan hapina basladin mi diye bende yok dedim bana gynoferon diye kan hapi verdi balik yagini sordum ben balik yiyemiyorum dedim ceviz badem yiyorsan balik yagina gerek yok dedi

bizim ki bakalım kız mı doktor kıza benziyor dese de bende erkek hissediyorum birşey alamıyorum.. sonra hissine tüküreyim dicem kendime kesin
ben bsından berı erkek hıssedıyodum hatta oylamayı bıle erkek yapmıstım doktor erkek dedıgınde sasırmamıstım dıgerı kız deyınce şok olduum

canım enfeksiyon muymuş?? çok geçmiş olsun.

Canım enfeksiyon varmış ama çok az varmış onun için boşuna antibiyotiğe başlamayalım dedi, burnum tıkalı olduğu için kan burnum yerine miğdeme akmış

çok geçmiş olsun suyunu içmeyi unutma

Canım Doktorumda söyledi bol sıvı tüket diye

geçmiş olsun. enfeksiyon icin tedavi verdiler mi

Gittiğim Acil bana yazdı ilaç ama özel doktorumu arayıp sordum kesinlikle kullanma çok az enfeksiyon dedi

tebrik ederim canım benide bugün aradılar benimde ikili testimde problem çıkmamış çok şükür rabbime ve benimde kontrolüm 13 temmuz ve ben şimdiden heyecanlıyım cinsiyetini öğreniriz inş.senin sat neydi belki bebişlerimiz aynı gidiyordur

@chnb yarın kontrole giderken sorar mısın ben unuttum da balık yapı kullanmak lazımmış ama hangi ay başlamalı ben kontrolümde unttum

Bilgisi olan var mı arkadaşlar çok önemliymiş gelişimi için
canım benim bebeğim 14 haftalık olmuştu aylık kontrolüm geçtiği için o gün doktorum folik asiti kesti ve bana balık hapı verdi herkesin önerdiği iyi bir doktorum var ama ona daha önce giden bir arkadaşıma vermemiş eltimede kendi doktoru balık hapı vermişti bu aylarda zaten 1 ay yada 2 ay kullandırıyorlarmış zaten öyle olsun haplar pahalı bende haftada bir balık yiyiyorum fakat doktorum o yeterli değil dedi krilom krill oil diye bi marka

Gözün aydın canım cinsiyet ler bi netlesse zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…