2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Gözün aydın canım cinsiyet ler bi netlesse zaten
teşekkür ederim canım bu gittiğimde 13+6günlüktü ama doktora sormayı unuttum ikili testte usg çeken bayana sordum oda daha belli olmaz o dedi bakalım bi dahaki aya kaldı artık ama karnım çıkmaya başladı görenler erkek gibi öne çıkmış diyorlar bakalım benim ilk bebiş rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inş.

Daha ogrenmemis miydin canim sen :) cok heycanlisindir eminim..mutlaka haberdar et. bu gittiginde de gostermezse doktorun zorlasin. Biz oyle yaptik biraz dürttuk falan yine acmadi ama donerken yakaladik. cok edepliler ya masallah :)
Evet evet cok utangaç o yuzden kiz heralde diyorum haber veririm tabiki bi ogreneyim Hayırlısiyla

Senin de gözün aydın o zaman canım Bize drumuz kız olabileceğini söyledi perşembe günü. Ama kesin 1 ay sonra belli olur dedi. Sat 19 mart benim =)

İnşallah canım benim ikinci nasips e ilk bebeğin heyecanı bi başka şimdi cinsiyet sonra tekmeler dokuz ay boyunca hep bi tatlı telas

Bnm ağzının tadida kötü hatta sabah uyandığımda iğrenç geliyo bana kusmamak için dişlerimide fircalayamiom alt dislerim su içerken sizlio bilmiom ne olcak böyle agzimin tadından su icesimde gelmio

Ben gecen sene almistim,pek standart yag kokusuna benzemiyor,buram buram degisik bir kokusu vardi.giyisine suruluyor surekli kokuyor gittigim her oda kokuyordu atmistim sonra
canım biraz önce sürdüm kayısı yağını eşim bu ne kokusu böyle ne kadar çirkin dedi bana onun gibi gelmedi kokusu yani o kadar kötü gelmedi ama çok utandım yani öyle kokulu kokulu yanında dolaşınca

Gecen sene ben tiksinmistim kendimden,attim hemen.lierac vardi gecen seneden onu kullanmaya basladim simdilik.bide vazelinin spreyi cikmis kakaolu onuda alayim diyorum

Gecen sene ben tiksinmistim kendimden,attim hemen.lierac vardi gecen seneden onu kullanmaya basladim simdilik.bide vazelinin spreyi cikmis kakaolu onuda alayim diyorum
bende eşim evdeyken sürmiyeyim bebek yağı ve mustela aldım onlarla devam edeyim bari güneş kremi ne aldın sen

Bence hic surme siniyor uzerine degince buram buram kokarsin.yved rochesun 50 faktor yuz kremini kullaniyorum yuzume
tamam sürmiyeyim ay deminden beri eşim neler söyledi yan, çok utandım kendimden
bende solante hamileler için olanını aldım bundan memnun kalmazsam senin kullandığını deniyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…