yerim onu ben nasilda cikmis ppipisi
kız benım bebegın ılk pıpı gordugumuzde ucu 2 taneydı uctan hafıf v gıbı sonra kız dedıler nekı benım bebek kafam cok karısıkyerim onu ben nasilda cikmis ppipisi
Kız elif nerelerdesn sen :)selam kızlar ben geldımhayırlı ramazanlar
Ewin içinde mi?kızlar evımızın yenı uyesı var artık eşim sibirya kurtu getırtı gozlerı cok guzel ısmını porsuk koydum cok tatlı bısey
kız kac gundur halıydı balıktı uyku duzenım mahfoldu az oncede uyuyodum eşim kopek getırınce uyandımKız elif nerelerdesn sen :)
suan ıcın evın ıcınde canım balkonda kedıler var onlar gıdınce balkona alcamEwin içinde mi?
Cnm zaten hamileyken oruç tutmak çok yanlış. Kendini ve bebegini tehlikeye atıyorsun,dikkat et cnmİyi akşamlar hanimlar ramazanin ilk günü oruç tutayim dedim ama iftar olalı çok oldu ben hala kendime gelemedim
İftara az kalasiya kustum
Oruc tutmicam bari ilk günü tutayim dedim böyle oldu
İyi akşamlar hanimlar ramazanin ilk günü oruç tutayim dedim ama iftar olalı çok oldu ben hala kendime gelemedim
Allah kabul etsin canim bende tutmadim ama tutmustan beter oldum aksama kadar dairede ayip olacak diye bi sey yemedim icmedim bas agrim kalkti eve geldim biseyler atistirdim ama iftari bekliyim birlikte yiyelim dedim bu sefer de midem kötü duzeni bozmamak gerekiyo ama dairede naocam bilmiyorumİyi akşamlar hanimlar ramazanin ilk günü oruç tutayim dedim ama iftar olalı çok oldu ben hala kendime gelemedim
Bütün gün bebegi düşündüm zaten sürekli dua ettim canim.Allahin izniyle bisey olmaz inşallahSiden80 post: 41437032 .!.:Cnm zaten hamileyken oruç tutmak çok yanlış. Kendini ve bebegini tehlikeye atıyorsun,dikkat et cnm
Oh valla hayat sana güzelbende aynı durumdayım canım bıde bugun halı yıkandı esımle bı kardesım var ıkı erkek evın butun halılarını yıkattımben bıse yapmadım ama yorulmusum dunden berı anca uyucam
Canim kendine güvensende sürekli aklin bebekte oluyor o açidan daha zorÇok zor bizim için cnm ben günde 3 litre su içiyorum Allahım goruyo kendime guvensem tutarım ama malesef
Amin canimAllah kabul etsin canim bende tutmadim ama tutmustan beter oldum aksama kadar dairede ayip olacak diye bi sey yemedim icmedim bas agrim kalkti eve geldim biseyler atistirdim ama iftari bekliyim birlikte yiyelim dedim bu sefer de midem kötü duzeni bozmamak gerekiyo ama dairede naocam bilmiyorum
Gönlünü ferah tut cnm bnm. Hiç birsey olmaz.Bütün gün bebegi düşündüm zaten sürekli dua ettim canim.Allahin izniyle bisey olmaz inşallahzaten ilk günü tuttum sadece
Gözün aydın canım, sağlıkla gelsin oğluşunkızlarrrr oğlumuzz olcağını öğrendik bgn.çok şükür yolunda her şey:)
toxoplasma testi yapıldımı elif sana kedi riskine karşısuan ıcın evın ıcınde canım balkonda kedıler var onlar gıdınce balkona alcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?