2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Benim vücut zaten çatlak var ergenlikten suan hala başlamadım nemlendirmeye bendeki bu halsizlik ne olacak yahu

İyi akşamlar hanimlar ramazanin ilk günü oruç tutayim dedim ama iftar olalı çok oldu ben hala kendime gelemedim
İftara az kalasiya kustum
Oruc tutmicam bari ilk günü tutayim dedim böyle oldu

İyi akşamlar hanimlar ramazanin ilk günü oruç tutayim dedim ama iftar olalı çok oldu ben hala kendime gelemedim
Cnm zaten hamileyken oruç tutmak çok yanlış. Kendini ve bebegini tehlikeye atıyorsun,dikkat et cnm

Çok zor bizim için cnm ben günde 3 litre su içiyorum Allahım goruyo kendime guvensem tutarım ama malesef

Allah kabul etsin canim bende tutmadim ama tutmustan beter oldum aksama kadar dairede ayip olacak diye bi sey yemedim icmedim bas agrim kalkti eve geldim biseyler atistirdim ama iftari bekliyim birlikte yiyelim dedim bu sefer de midem kötü duzeni bozmamak gerekiyo ama dairede naocam bilmiyorum

Siden80 post: 41437032 .!.:
Cnm zaten hamileyken oruç tutmak çok yanlış. Kendini ve bebegini tehlikeye atıyorsun,dikkat et cnm
Bütün gün bebegi düşündüm zaten sürekli dua ettim canim.Allahin izniyle bisey olmaz inşallah zaten ilk günü tuttum sadece

bende aynı durumdayım canım bıde bugun halı yıkandı esımle bı kardesım var ıkı erkek evın butun halılarını yıkattım ben bıse yapmadım ama yorulmusum dunden berı anca uyucam
Oh valla hayat sana güzel bende yorgunluk uyku dengesizliği arasında savaşıyorum ailem uzakta kimse yardım etmio bana

Amin canim
Öğle arasi cikmiyor musunuz sonuçta hamilesin kimseye ayip olacagini sanmıyorum.
Bir yerlere gidip yiyip gelebilirsin.Zaten oruçlu değilsin birde oruç gibi bütün gün ac birakma kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…