Canim kendine güvensende sürekli aklin bebekte oluyor o açidan daha zor
badem yağı dene cnm o kötü kokmuyorcanım biraz önce sürdüm kayısı yağını eşim bu ne kokusu böyle ne kadar çirkin dedi bana onun gibi gelmedi kokusu yani o kadar kötü gelmedi ama çok utandım yani öyle kokulu kokulu yanında dolaşınca
kızlar evımızın yenı uyesı var artık eşim sibirya kurtu getırtı gozlerı cok guzel ısmını porsuk koydum cok tatlı bısey
kızlarrrr oğlumuzz olcağını öğrendik bgn.çok şükür yolunda her şey:)
ben rahatım o konuda yaOh valla hayat sana güzelbende yorgunluk uyku dengesizliği arasında savaşıyorum ailem uzakta kimse yardım etmio bana
yok canım zaten onlarla haşırneşir deılım uzak kalıyorumtoxoplasma testi yapıldımı elif sana kedi riskine karşı
yok bahcelı deıl ama zemın kattayım ınsallah apartmandan sorun etmezler sımdılık uslu hayvan havlamıyohuh huu ev bahceliyse yasadi porsuk ... ben evlenince goldenimi alamadim yanima...yalniz senin cocuklar 4 olcak smdi :)))
Burda da var canim ilk sayfada"drajem, post: 41437985, member: 332175"]ya aslinda bi liste yapsak, yaş, boy, kilo baslangic_bitis... bebek cinsiyetigrubun birinde vardi...
İyi akşamlar hanimlar ramazanin ilk günü oruç tutayim dedim ama iftar olalı çok oldu ben hala kendime gelemedim
İftara az kalasiya kustum
Oruc tutmicam bari ilk günü tutayim dedim böyle oldu
meltemim civilim geçen gün konuştuğunuz vazeline kakao kremini buldum bugün gratiste haber vereyim dedimNe kadar pahalı ki? Çok mu?
çıkmış dimiyerim onu ben nasilda cikmis ppipisi
inşallah kuzuuuummmm inşallah darısı başınıza ikişer ikişer olsun sizin inşallahfoliğimmm buldum paşaayııııııı sen bişey yazmayıncaaaa
Maşallah basbaya erkek anası olacaksın
sağol dekalpyciğim Allah razı olsun, yok bişey hissetmiyodum ben, hatta çoğunluk kız deyip durduğu için fark etmeden belki ona meyletmiştim biraz ve bütün testler de kız çıkıyorduMasalllah cnm oğluşun da hayırlı olsunçok sevindim sen ztn erkek hissediyodun di mi
hayırlısı olsun evet cnm gönlünden geçen olur inşallahAynen bana da hepsi kız diyor ben erkek hissediyordum. Erkek dedi 12. Hafta ama bakalım hayırlısı ile sağlıkla gelsinler de
ben de inanmıyordum zaten, artık hiç inanmıyorumbenim çin tuttu ama tesadüf olduğunu düşünüyorum inanmıyorum
hahhah yok ayol ne ablası! bana kısaca f deo zaman sana folik ablamı desek
allah razı olsun, amin, kalbine göre versin Rabbim herkesindarısı başımıza canım hayırlı olsun
sağol yektay hayırlı olur inşallahHayır
hayırlı olsun :) çok belli tabiki
hayırlı olsun cnmkızlarrrr oğlumuzz olcağını öğrendik bgn.çok şükür yolunda her şey:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?