2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
badem yağı dene cnm o kötü kokmuyor

kızlar evımızın yenı uyesı var artık eşim sibirya kurtu getırtı gozlerı cok guzel ısmını porsuk koydum cok tatlı bısey

huh huu ev bahceliyse yasadi porsuk ... ben evlenince goldenimi alamadim yanima... yalniz senin cocuklar 4 olcak smdi :)))

ya aslinda bi liste yapsak, yaş, boy, kilo baslangic_bitis... bebek cinsiyeti grubun birinde vardi...

İyi akşamlar hanimlar ramazanin ilk günü oruç tutayim dedim ama iftar olalı çok oldu ben hala kendime gelemedim
İftara az kalasiya kustum
Oruc tutmicam bari ilk günü tutayim dedim böyle oldu

bende tutamiyorum tansiyonum asiri dusuk kasada yere yigildim zaten hemen toplasti millet noluyor diye bugun tutsaydim herhalde hastaheneye giderdim.. rabbim biliyor bizde kisin tutariz insallah eger tabi o zamanda emzirmessek:)

Masalllah cnm oğluşun da hayırlı olsun çok sevindim sen ztn erkek hissediyodun di mi
sağol dekalpyciğim Allah razı olsun, yok bişey hissetmiyodum ben, hatta çoğunluk kız deyip durduğu için fark etmeden belki ona meyletmiştim biraz ve bütün testler de kız çıkıyordu erkek olduğunu duyunca gözlerim büyüdü, bi de tatakları görünce yerinden fırladı. Allah gönlündekini versin herkese inşallah!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…