2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
bende tutamiyorum tansiyonum asiri dusuk kasada yere yigildim zaten hemen toplasti millet noluyor diye bugun tutsaydim herhalde hastaheneye giderdim.. rabbim biliyor bizde kisin tutariz insallah eger tabi o zamanda emzirmessek:)
Ayh noldu ya çok geçmiş olsun

Günaydın kızlar. Basur ve yırtık acısı uyutmadı. Sıcak suya oturmak sabahın köründe çok gıcık

@chnb yarın kontrole giderken sorar mısın ben unuttum da balık yapı kullanmak lazımmış ama hangi ay başlamalı ben kontrolümde unttum

Bilgisi olan var mı arkadaşlar çok önemliymiş gelişimi için
doktorum bana folik asitten sonra onun devami olan bi hap verdi 13. haftadan beri onu kullaniyorum hap ikili aliniyor biri vitamin galiba digeride balik yagi gece yatmadan önce iciyorum ben hep yarim saat arayla

arkadaslar dün kbb ye gittim. cok akiyor burnum ictende akiyor ve yastiga basimi koyunca tikaniyor bir tarafi zaten hamileligimden beri de hapsurugum var. alerji testi yaptilar cimenle karabugdaya alerjin var dedi doktor. bi ilac yazdi damla seklinde aliniyor. bunu kullanabilirsin dedi ama icinde 22 vol alkol var yaziyor. napicamm ben (

A süper canm Ben bizim burdaki onur markete baktm yoktu Gratis de cok yakınmda cmt hemen aliyrm :)
Yalnız bişey sorcam cnm farklı seçenekleri vardı hangisini almalıyım ne farkı var bilemedim ondan almadım. Kutuda krem, tüpte losyon, büyük boyu vs varyantları çoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…