kot olmazEn güzeli :)
Ben hiç tayt giymem. Fakat hamilelikte rahat olur düşüncesiyle tayt aldım.
Bizim de var ilk sayfamızdaya aslinda bi liste yapsak, yaş, boy, kilo baslangic_bitis... bebek cinsiyetigrubun birinde vardi...
Ayh noldu ya çok geçmiş olsunbende tutamiyorum tansiyonum asiri dusuk kasada yere yigildim zaten hemen toplasti millet noluyor diye bugun tutsaydim herhalde hastaheneye giderdim.. rabbim biliyor bizde kisin tutariz insallah eger tabi o zamanda emzirmessek:)
Allah seni ya geçe gece güldürdün benihahhah yok ayol ne ablası! bana kısaca f de
Ayh benim de yanımda bi eşim var ama Allah razı olsun nazımı çekiyorben rahatım o konuda yayapsınlar ben keyfıme bakcam
Gercekten mi? Bu kadar kokan sadece kayısı yaği mi?Ben gecen sene almistim,pek standart yag kokusuna benzemiyor,buram buram degisik bir kokusu vardi.giyisine suruluyor surekli kokuyor gittigim her oda kokuyordu atmistim sonra
Bi alemsin walla :) aramzdaki en enerjk en atraksiyonel hamile sensn heraldee :))kız kac gundur halıydı balıktı uyku duzenım mahfoldu az oncede uyuyodum eşim kopek getırınce uyandım
Balkonda cok sıkılir o artık sürekli dısari gezmeye goturceksnz :) elifcm üç çocuk art ew artı köpek sana baya enerji lazm olcak gibi :))suan ıcın evın ıcınde canım balkonda kedıler var onlar gıdınce balkona alcam
A süper canm Ben bizim burdaki onur markete baktm yoktu Gratis de cok yakınmda cmt hemen aliyrm :)meltemim civilim geçen gün konuştuğunuz vazeline kakao kremini buldum bugün gratiste haber vereyim dedim
doktorum bana folik asitten sonra onun devami olan bi hap verdi 13. haftadan beri onu kullaniyorum hap ikili aliniyor biri vitamin galiba digeride balik yagi gece yatmadan önce iciyorum ben hep yarim saat arayla@chnb yarın kontrole giderken sorar mısın ben unuttum da balık yapı kullanmak lazımmış ama hangi ay başlamalı ben kontrolümde unttum
Bilgisi olan var mı arkadaşlar çok önemliymişgelişimi için
Ayyy maşallah bende gördüm saglikla gelsin cinsiyet netlesince cok seviniyor insan ya isim dusundunuzmuçıkmış dimi
Hahahhahah ayyy cok güldürdün beni Allahta seni güldürsünhahhah yok ayol ne ablası! bana kısaca f de
ben dün de dahil 3 gündür cikariyorum 16+ 4 üz halbuki.Bütün gün bebegi düşündüm zaten sürekli dua ettim canim.Allahin izniyle bisey olmaz inşallahzaten ilk günü tuttum sadece
Yalnız bişey sorcam cnm farklı seçenekleri vardı hangisini almalıyım ne farkı var bilemedim ondan almadım. Kutuda krem, tüpte losyon, büyük boyu vs varyantları çoktu.A süper canm Ben bizim burdaki onur markete baktm yoktu Gratis de cok yakınmda cmt hemen aliyrm :)
Sağol yoldaş, evet öğrenince sanki yolu yarıladık gibi hissettik . Isim düşünmemiştik ama öztürkçe bişey istiyoruz.Ayyy maşallah bende gördüm saglikla gelsin cinsiyet netlesince cok seviniyor insan ya isim dusundunuzmu
Allah seni ya geçe gece güldürdün beni
Âmin canlarHahahhahah ayyy cok güldürdün beni Allahta seni güldürsün
Genelde annenin hissi oluyo bende erkek hissediyorum gönlüm kızdan yana bakalım netlesse artık erkek gibi dedi doktorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?