2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
ben bsından berı erkek hıssedıyodum hatta oylamayı bıle erkek yapmıstım doktor erkek dedıgınde sasırmamıstım dıgerı kız deyınce şok olduum

sen tecrübelisin canım bu konuda.. Dün rüyamda simsiyah saçlı bir oğlum oluyordu..minicik.. Ki ben sarışın beyaz tenliyim.. olmayacak işte olmayacak

Süperrrrçok sevndm maşallah cnm temmuz ayı gelsin artk bnmde 4 temmuzda hem yasgünü hediyesi gbi olur bana bebişimi görmek 6 temmuz da yaşgünüm

6 temmuzda benimde yaş günüm bende cinsiyetini o gün öğrencem yaş günü hediyem olsun demiştim kaç doğumlusun canım ben 84 lüyüm

Günaydın kızlar. Basur ve yırtık acısı uyutmadı. Sıcak suya oturmak sabahın köründe çok gıcık

Ayy basur çok kotu bişey canım ya Benım ablamda evlenmeden once olmustu (gebeliğe baglı olmadıgını vurgulamak ıcın yazdm:) ) , kız amelıyat oldu, ameliyattan sonra 10 gün büyük tuvaletını yaparken çıgırıyodu İnş bı an once sıfasını verır Allahı'm da amelıyat olmana gerek kalmaz.

kız benım bebegın ılk pıpı gordugumuzde ucu 2 taneydı uctan hafıf v gıbı sonra kız dedıler nekı benım bebek kafam cok karısık

16. haftaya kadar değişebilir miş canım sen 16. hafta bir baktır randevun varsa 16. haftadan öncekiler % likli yorum sadce

arkadaşlar, benim yüzümde minik minik sivilceler çıktı gebelikle beraber.normalde de zaten yağlı bi cildim vardı ama pek sivilce çıkmazdı.gebelikten sonra arttı sivilcelenme.sizde de böyle bi durum var mı.ne kullanmak gerek acaba.bu dönemde cilde her ürün kullanılamıyo biliyosunuz.

Bu durumdan ben de muzdaripim. Ne ergenlikte ne de oğluma hamileliğimde sivilce sorunum olmamıştı. Bu hamileliğimde vücudumun her yerinde çıkıyor Dr um hormonlardan olduğunu, normal olduğunu söyledi.

benim ki niye öyle kokmuyor çok kötü değil ama kullanılmayacak kadar kötü değil

Kayısı yağı kötü kokmaz aslında çok. Yani ben rahatsız olmuyorum kokusundan. Çatlak için değil de yüzüme nemlendirici olsun diye sürüyordum ve seviyordum. Yalnız çatlak için sürüldüğünde üzerine kıyafet giyince yapış yapış olma durumu yok mu?

Bnm ağzının tadida kötü hatta sabah uyandığımda iğrenç geliyo bana kusmamak için dişlerimide fircalayamiom alt dislerim su içerken sizlio bilmiom ne olcak böyle agzimin tadından su icesimde gelmio

Ya kusma gibi bir şikayetim olmadı hiç benim ama ağız tadı bozukluğu bende de var hatsafhada. Hele sabah erken saatlerde çok fena oluyor. Aynı şekilde su içerken bile zorlanıyorum.

bende de fazlasıyla çıktı ilk dönemler.. domates badem ceviz sürekli yediğimden alerjim var çünkü.. Tek çözüm bol bol su içmek

badem yağı dene cnm o kötü kokmuyor
banada öyle çok kötü gelmedi ama iyi de gelmedi tabi bide eşim duymak lazım ona rezalet koktu yani adam bütün gün söylendi durdu çok kötü kokuyor diye ama dediğim gibi öyle kötü gelmedi ama iyi de değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…