- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.035
- 248
allah razı olsun, amin, kalbine göre versin Rabbim herkesin
ben bsından berı erkek hıssedıyodum hatta oylamayı bıle erkek yapmıstım doktor erkek dedıgınde sasırmamıstım dıgerı kız deyınce şok olduum
Süperrrrçok sevndm maşallah cnm temmuz ayı gelsin artk bnmde 4 temmuzda hem yasgünü hediyesi gbi olur bana bebişimi görmek 6 temmuz da yaşgünüm
Günaydın kızlar. Basur ve yırtık acısı uyutmadı. Sıcak suya oturmak sabahın köründe çok gıcık
Yalnız bişey sorcam cnm farklı seçenekleri vardı hangisini almalıyım ne farkı var bilemedim ondan almadım. Kutuda krem, tüpte losyon, büyük boyu vs varyantları çoktu.
kız benım bebegın ılk pıpı gordugumuzde ucu 2 taneydı uctan hafıf v gıbı sonra kız dedıler nekı benım bebek kafam cok karısık
günaydın kızlar,
ikili sonucum çıktı,çoook rahatladım iyiymiş çok şükür.darısı tüm sonuç bekleyenlere inşallah..
Canım enfeksiyon varmış ama çok az varmış onun için boşuna antibiyotiğe başlamayalım dedi, burnum tıkalı olduğu için kan burnum yerine miğdeme akmış
Aa şaka gibi ya, hiç aklıma gelmezdi yani burundan çıkamadı diye mideye akması falan. Çok geçmiş olsun canım. Ciddi birşey olmasın yeter ki hiçbirimize.
Gözün aydın canımgünaydın kızlar,
ikili sonucum çıktı,çoook rahatladım iyiymiş çok şükür.darısı tüm sonuç bekleyenlere inşallah..
Bu durumdan ben de muzdaripim. Ne ergenlikte ne de oğluma hamileliğimde sivilce sorunum olmamıştı. Bu hamileliğimde vücudumun her yerinde çıkıyorarkadaşlar, benim yüzümde minik minik sivilceler çıktı gebelikle beraber.normalde de zaten yağlı bi cildim vardı ama pek sivilce çıkmazdı.gebelikten sonra arttı sivilcelenme.sizde de böyle bi durum var mı.ne kullanmak gerek acaba.bu dönemde cilde her ürün kullanılamıyo biliyosunuz.
benim ki niye öyle kokmuyor çok kötü değil ama kullanılmayacak kadar kötü değil
bana cok agir gelmisti kokusu,alirken ac bi kokla belki senin hosuna giderGercekten mi? Bu kadar kokan sadece kayısı yaği mi?
Bnm ağzının tadida kötü hatta sabah uyandığımda iğrenç geliyo bana kusmamak için dişlerimide fircalayamiom alt dislerim su içerken sizlio bilmiom ne olcak böyle agzimin tadından su icesimde gelmio
arkadaşlar, benim yüzümde minik minik sivilceler çıktı gebelikle beraber.normalde de zaten yağlı bi cildim vardı ama pek sivilce çıkmazdı.gebelikten sonra arttı sivilcelenme.sizde de böyle bi durum var mı.ne kullanmak gerek acaba.bu dönemde cilde her ürün kullanılamıyo biliyosunuz.
badem yağı dene cnm o kötü kokmuyor
banada öyle çok kötü gelmedi ama iyi de gelmedi tabi bide eşim duymak lazım ona rezalet koktu yani adam bütün gün söylendi durdu çok kötü kokuyor diye ama dediğim gibi öyle kötü gelmedi ama iyi de değilKayısı yağı kötü kokmaz aslında çok. Yani ben rahatsız olmuyorum kokusundan. Çatlak için değil de yüzüme nemlendirici olsun diye sürüyordum ve seviyordum. Yalnız çatlak için sürüldüğünde üzerine kıyafet giyince yapış yapış olma durumu yok mu?
çok sağol evde var deneyeyim bari çok kaşınıyorum öyle böyle değil umarım buda iyi gelirbadem yağı dene cnm o kötü kokmuyor
bana cok agir gelmisti kokusu,alirken ac bi kokla belki senin hosuna gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?