Âmin canlar
amin canım inşallahh :)oo şahaneymiş ya, darısı başımıza hayırlısıyla :))
Bu durumdan ben de muzdaripim. Ne ergenlikte ne de oğluma hamileliğimde sivilce sorunum olmamıştı. Bu hamileliğimde vücudumun her yerinde çıkıyorDr um hormonlardan olduğunu, normal olduğunu söyledi.
evet öyle yaptım zaten kendi haline bıraktım.bebişlere zarar vermeyelim deBenim de yüzümde bir problem yok fakat döş kısmı mı oluyorinanılmaz sivilcelendi. Birşey yapmıyorum hiç. Ne olur ne olmaz kendi haline bıraktım. Ne kadar az kimyasal o kadar iyi
canım benim oğlumunda ucu v gibi sanki 2 taneydi. yani aslında kız nubunada benziyordu ama doktorumuz ısrarla %99 erkek diyorkız benım bebegın ılk pıpı gordugumuzde ucu 2 taneydı uctan hafıf v gıbı sonra kız dedıler nekı benım bebek kafam cok karısık
umarim benim oğlan dediği bebis de kiz çıkar:))canım benim oğlumunda ucu v gibi sanki 2 taneydi. yani aslında kız nubunada benziyordu ama doktorumuz ısrarla %99 erkek diyorinşallah senin ki kızdır. çok isterim. şu hayırlı ayda nasip olsun sana inşallah. ama şöyle ki, bazı erkeklerin pipileri geç gelişiyor, bazı kızlarınki de erkek gibi büyük olup sonradan nub içeriye giriyor. sadece normalden geç girdiği için doktor ısrarla erkek diyor
bizim ensede kalinlik cikti plesantadan kan aldi doktorumuz kromozomal bir bozukluk cikmadi cok sukur.bizim sonuc 3 gunde cikmisti 3 hafta cok uzun.Slm , ikili test sonucu negatif çıktı ama 2 hormon degerim yuksek çıktı kendi doktorum bir Prof Dr a yönlendirdi bebis gayet saglikli kemik ve organ ölçümleri normal. Benden aldıkları kan i inceleyip bebekte kromozomlar bir bozukluk var mı diye bakıp haber verecekler 3 hafta
sonra
Benzer durum yaşayan var mı
canım dortlum benim öyleydi küçük oglumda. 10 da 1 çıktı kanda. yaptirmadim test vsSlm , ikili test sonucu negatif çıktı ama 2 hormon degerim yuksek çıktı kendi doktorum bir Prof Dr a yönlendirdi bebis gayet saglikli kemik ve organ ölçümleri normal. Benden aldıkları kan i inceleyip bebekte kromozomlar bir bozukluk var mı diye bakıp haber verecekler 3 hafta sonra
Benzer durum yaşayan var mı
Bize tam doğum günü hediyesi olcak6 temmuzda benimde yaş günüm bende cinsiyetini o gün öğrencem yaş günü hediyem olsun demiştim kaç doğumlusun canım ben 84 lüyüm
sağol dekalpyciğim Allah razı olsun, yok bişey hissetmiyodum ben, hatta çoğunluk kız deyip durduğu için fark etmeden belki ona meyletmiştim biraz ve bütün testler de kız çıkıyorduerkek olduğunu duyunca gözlerim büyüdü, bi de tatakları görünce yerinden fırladı. Allah gönlündekini versin herkese inşallah!
Bize tam doğum günü hediyesi olcak86 lıyım ben cnm bakalım cinsiyetler nolcak haberleşelim
inşallah canım. sana da dua edelim 1 kızın olsun diye : benim oğlanın da kıza benzeyen nubu aynen böyle ama erkekumarim benim oğlan dediği bebis de kiz çıkar:))
gözün aydin canım. çok şükürgünaydın kızlar,
ikili sonucum çıktı,çoook rahatladım iyiymiş çok şükür.darısı tüm sonuç bekleyenlere inşallah..
alttan mi cekmis dr öyle. ya bemimkinin ultrason çok iyiydi ondan pek degismez sanirimkızla
inşallah canım. sana da dua edelim 1 kızın olsun diye : benim oğlanın da kıza benzeyen nubu aynen böyle ama erkek
banada öyle çok kötü gelmedi ama iyi de gelmedi tabi bide eşim duymak lazım ona rezalet koktu yani adam bütün gün söylendi durdu çok kötü kokuyor diye ama dediğim gibi öyle kötü gelmedi ama iyi de değil
evet öyle yaptım zaten kendi haline bıraktım.bebişlere zarar vermeyelim de
evet öyle yaptım zaten kendi haline bıraktım.bebişlere zarar vermeyelim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?