2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Bu durumdan ben de muzdaripim. Ne ergenlikte ne de oğluma hamileliğimde sivilce sorunum olmamıştı. Bu hamileliğimde vücudumun her yerinde çıkıyor Dr um hormonlardan olduğunu, normal olduğunu söyledi.

Benim de yüzümde bir problem yok fakat döş kısmı mı oluyor inanılmaz sivilcelendi. Birşey yapmıyorum hiç. Ne olur ne olmaz kendi haline bıraktım. Ne kadar az kimyasal o kadar iyi

Benim de yüzümde bir problem yok fakat döş kısmı mı oluyor inanılmaz sivilcelendi. Birşey yapmıyorum hiç. Ne olur ne olmaz kendi haline bıraktım. Ne kadar az kimyasal o kadar iyi
evet öyle yaptım zaten kendi haline bıraktım.bebişlere zarar vermeyelim de

Slm , ikili test sonucu negatif çıktı ama 2 hormon degerim yuksek çıktı kendi doktorum bir Prof Dr a yönlendirdi bebis gayet saglikli kemik ve organ ölçümleri normal. Benden aldıkları kan i inceleyip bebekte kromozomlar bir bozukluk var mı diye bakıp haber verecekler 3 hafta sonra

Benzer durum yaşayan var mı

kız benım bebegın ılk pıpı gordugumuzde ucu 2 taneydı uctan hafıf v gıbı sonra kız dedıler nekı benım bebek kafam cok karısık
canım benim oğlumunda ucu v gibi sanki 2 taneydi. yani aslında kız nubunada benziyordu ama doktorumuz ısrarla %99 erkek diyor inşallah senin ki kızdır. çok isterim. şu hayırlı ayda nasip olsun sana inşallah. ama şöyle ki, bazı erkeklerin pipileri geç gelişiyor, bazı kızlarınki de erkek gibi büyük olup sonradan nub içeriye giriyor. sadece normalden geç girdiği için doktor ısrarla erkek diyor

umarim benim oğlan dediği bebis de kiz çıkar:))

bizim ensede kalinlik cikti plesantadan kan aldi doktorumuz kromozomal bir bozukluk cikmadi cok sukur.bizim sonuc 3 gunde cikmisti 3 hafta cok uzun.
simdiden canini sıkma doktorlar heyecan yaptirmayi seviyorlar

canım dortlum benim öyleydi küçük oglumda. 10 da 1 çıktı kanda. yaptirmadim test vs
sağlıklı çıktı

Amin cnm inşallah sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi

kızla
umarim benim oğlan dediği bebis de kiz çıkar:))
inşallah canım. sana da dua edelim 1 kızın olsun diye : benim oğlanın da kıza benzeyen nubu aynen böyle ama erkek

Eklentiler

• ytyvu6y8.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 80

Erkekler de çok bilmesinler canım herşeyi :) Azıcık çeksinler kokuyu bişey olmaz Biz o kadar acı çekip, doğurup bebek vericez onlara :)) Di mi ama???

arkadaşlar ben şimdi bebe yağı kullanıyorum duştan sonra.ama her gün sürmüyorum.acaba daha mı sık kullanmak gerekir

Günaydin kızlar
Ben dünden bu yana hala kendime gelmiş değilim
Kendimi çok kotu hissediyorum
Bugün Dr gidecem bakalim ne diyecek
Nasil gidicem onuda bilmiyorum gözüm kesmiyor
İki gündür aşırı duygasalim hatta duygusallıktan öte depresyonda gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…