- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.035
- 248
Günaydin kızlar
Ben dünden bu yana hala kendime gelmiş değilim
Kendimi çok kotu hissediyorum
Bugün Dr gidecem bakalim ne diyecek
Nasil gidicem onuda bilmiyorum gözüm kesmiyor
İki gündür aşırı duygasalim hatta duygusallıktan öte depresyonda gibiyim
Ya birde kendimi çok yalniz hissediyorum sürekli bir ağlama hissiistanbulunsultani, post: 41442353, member: 632558"]aynen canım benden de o kadar 3 ay hiçbirşeyim yoktu bu son 1 gün beni çok ama çok zorluyor.. Sanki doğuma günler kalmış gibi yürümekte uyumakta hareket etmekte dahi zorlanıyorum..dua et bol bol
Cnm bnmde sırtımda cok çıktı, gecende sırtıma bir bakayım dedim şok oldumBu durumdan ben de muzdaripim. Ne ergenlikte ne de oğluma hamileliğimde sivilce sorunum olmamıştı. Bu hamileliğimde vücudumun her yerinde çıkıyorDr um hormonlardan olduğunu, normal olduğunu söyledi.
kızla
inşallah canım. sana da dua edelim 1 kızın olsun diye : benim oğlanın da kıza benzeyen nubu aynen böyle ama erkek
Ya birde kendimi çok yalniz hissediyorum sürekli bir ağlama hissi
Dua etmekten baska şansimiz yok
Günaydin kızlar
Ben dünden bu yana hala kendime gelmiş değilim
Kendimi çok kotu hissediyorum
Bugün Dr gidecem bakalim ne diyecek
Nasil gidicem onuda bilmiyorum gözüm kesmiyor
İki gündür aşırı duygasalim hatta duygusallıktan öte depresyonda gibiyim
arkadaşlar ben şimdi bebe yağı kullanıyorum duştan sonra.ama her gün sürmüyorum.acaba daha mı sık kullanmak gerekir
Erkekler de çok bilmesinler canım herşeyi :) Azıcık çeksinler kokuyu bişey olmaz Biz o kadar acı çekip, doğurup bebek vericez onlara :)) Di mi ama???
Aynn cnm bnm aay aynısını ben ona her gün söylüyorum hamileliğim başından beri böyle adamcağızı görsen sanki üç beş tane doğurmuşöyle bir deneyimli konuşmaları var ağzın açık dinlersin bide evde beni düşün
ay aynısını ben ona her gün söylüyorum hamileliğim başından beri böyle adamcağızı görsen sanki üç beş tane doğurmuşöyle bir deneyimli konuşmaları var ağzın açık dinlersin bide evde beni düşün
Aynn cnm bnm a
Eşim de oyle. 6 ay once cocuk istemeyen adam başıma dadı kesildiağzının payını verip susturuyorum.
Kız bebklerde sivilce oluyor deniyordu ama acaba tutuyo mu bu teoriBu durumdan ben de muzdaripim. Ne ergenlikte ne de oğluma hamileliğimde sivilce sorunum olmamıştı. Bu hamileliğimde vücudumun her yerinde çıkıyorDr um hormonlardan olduğunu, normal olduğunu söyledi.
Hahahha yaa süpersin :)))Erkeğin bilmişi de hiç çekilmiyo Benımki de ewde hiç iş yapmaz bazen benm yaptıklarıma kulp buluyo :) Sallamıyorum tabıkı "emınm sen daha ıyısını yaparsın, hadı bı yap da göster" diyorum Yapmıyo tabıkı :)
ya ben bir şey diyemiyorum da adam gitmiş gebelikle ilgili kitap almış okuyor çok güldüm ama hoşuma da gitmedi değil yani bebek le ilgili alıp okuyacağına gebelikle ilgili almışAynn cnm bnm a
Eşim de oyle. 6 ay once cocuk istemeyen adam başıma dadı kesildiağzının payını verip susturuyorum.
Aynn şu ara iyi. Başlarda aman kalkma yat biişi olur.onun tüyü bunun kılı.cok sıkmıştı.şimdi duruma alıştı.Cok fenalar bu erkekler :)
Dr kız olabillir demişti bana, önümüzdeki ay da değişmezse bu teorinin tuttuğunu düşünebilirzKız bebklerde sivilce oluyor deniyordu ama acaba tutuyo mu bu teori
Kız bebklerde sivilce oluyor deniyordu ama acaba tutuyo mu bu teori[öyle mi diyolar.bakalım cinsiyetini bi öğrenelim de doğru muymuş görürüz:)
Hahahha yaa süpersin :)))
Sağol cnm :) darısı başınaCanım tebrik ederim. Bu kadar net olanını ilk defa görüyorum maşallah bin kere :))
Ben de yarın artık hayırlısıyla öğrenmek istiyorum ya, umarım kendini saklamaz :))
hahaha buda iyiymiş yaaa süpersin ben bayağı dalga geçmeye başladım benimle oturup ceviz yemeye başladı hergün yakında benimki de çok zeki olsun derse şaşırmıycamErkeğin bilmişi de hiç çekilmiyo Benımki de ewde hiç iş yapmaz bazen benm yaptıklarıma kulp buluyo :) Sallamıyorum tabıkı "emınm sen daha ıyısını yaparsın, hadı bı yap da göster" diyorum Yapmıyo tabıkı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?