2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

aynen canım benden de o kadar 3 ay hiçbirşeyim yoktu bu son 1 gün beni çok ama çok zorluyor.. Sanki doğuma günler kalmış gibi yürümekte uyumakta hareket etmekte dahi zorlanıyorum..dua et bol bol

Ya birde kendimi çok yalniz hissediyorum sürekli bir ağlama hissi
Dua etmekten baska şansimiz yok

Bu durumdan ben de muzdaripim. Ne ergenlikte ne de oğluma hamileliğimde sivilce sorunum olmamıştı. Bu hamileliğimde vücudumun her yerinde çıkıyor Dr um hormonlardan olduğunu, normal olduğunu söyledi.
Cnm bnmde sırtımda cok çıktı, gecende sırtıma bir bakayım dedim şok oldumgecer inşallah

kızla

inşallah canım. sana da dua edelim 1 kızın olsun diye : benim oğlanın da kıza benzeyen nubu aynen böyle ama erkek

Kaç haftalık burda gerçekten kiz gibi duruyo ama bi cikinti var :) benimkinin nub unda bakarmısın?

Eklentiler

• Screenshot_2015-06-06-09-47-26-1.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 66

Dışarı çık canım mağazaya felan git iyi gelir

Erkekler de çok bilmesinler canım herşeyi :) Azıcık çeksinler kokuyu bişey olmaz Biz o kadar acı çekip, doğurup bebek vericez onlara :)) Di mi ama???

ay aynısını ben ona her gün söylüyorum hamileliğim başından beri böyle adamcağızı görsen sanki üç beş tane doğurmuş öyle bir deneyimli konuşmaları var ağzın açık dinlersin bide evde beni düşün

Aynn cnm bnm a
Eşim de oyle. 6 ay once cocuk istemeyen adam başıma dadı kesildiağzının payını verip susturuyorum.

Erkeğin bilmişi de hiç çekilmiyo Benımki de ewde hiç iş yapmaz bazen benm yaptıklarıma kulp buluyo :) Sallamıyorum tabıkı "emınm sen daha ıyısını yaparsın, hadı bı yap da göster" diyorum Yapmıyo tabıkı :)

Aynn cnm bnm a
Eşim de oyle. 6 ay once cocuk istemeyen adam başıma dadı kesildiağzının payını verip susturuyorum.
ya ben bir şey diyemiyorum da adam gitmiş gebelikle ilgili kitap almış okuyor çok güldüm ama hoşuma da gitmedi değil yani bebek le ilgili alıp okuyacağına gebelikle ilgili almış

hahaha buda iyiymiş yaaa süpersin ben bayağı dalga geçmeye başladım benimle oturup ceviz yemeye başladı hergün yakında benimki de çok zeki olsun derse şaşırmıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…