- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
ya ben bir şey diyemiyorum da adam gitmiş gebelikle ilgili kitap almış okuyor çok güldüm ama hoşuma da gitmedi değil yani bebek le ilgili alıp okuyacağına gebelikle ilgili almış
Aynn şu ara iyi. Başlarda aman kalkma yat biişi olur.onun tüyü bunun kılı.cok sıkmıştı.şimdi duruma alıştı.
hahaha buda iyiymiş yaaa süpersin ben bayağı dalga geçmeye başladım benimle oturup ceviz yemeye başladı hergün yakında benimki de çok zeki olsun derse şaşırmıycam
Oyyy aşmış seninki .bnmki o kadar değil.dediğim gibi başta daha hevesliydi.su ara başka işlere yöneldi.ama cnm inanki alakalı olmaları daha iyi,ya ben bir şey diyemiyorum da adam gitmiş gebelikle ilgili kitap almış okuyor çok güldüm ama hoşuma da gitmedi değil yani bebek le ilgili alıp okuyacağına gebelikle ilgili almış
ya tatlım iyide gebelikle ilgili almış bebekle ilgili alsana be adamSenınkı en azından kıtap almıs ordakı bılgılerle konusuyo, ya konu hakkında hıc bılgısı olmayanlar??? :)
aynen öyle ben 2 kilo aldım o 6 kilo almışZaten cok yerse emın ol senn gıbı hamıle gobegı onda da cıkar :)) Beraber doguma gıdersnız artık :)
ya tatlım iyide gebelikle ilgili almış bebekle ilgili alsana be adam
ama ne yalan söyleyeyim benim eşim bana ev işlerinde hep yardım eder temizlik bulaşık falan o açıdan iyidir
Aynen öyle cnm ztn hamile olduğumuz için hele de bu dönemde çalışanlar ya da evde küçük çocukları olanlar için de ekstra zor bi de üstüne eleştiriWalla ama ya düşünsene biri hıc bı ıs yapmıyo süreklı senın yaptıklarına çamur atıyo Çok sinir değil mi :)
eet aslında biraz baymasa bende memnunum yaniOyyy aşmış seninki .bnmki o kadar değil.dediğim gibi başta daha hevesliydi.su ara başka işlere yöneldi.ama cnm inanki alakalı olmaları daha iyi,
aynen öyle ben 2 kilo aldım o 6 kilo almış
hiç yapmasa daha kötü sende eşin bir şey söylediğinde sende bir üstünden geç daha temiz olur de bakalım ne yapacakYa bana zaten haftalık temızlıkcı gelıyo, kadın gttıkten sonra "bu masa iyi temızlenmemıs, banyo ıyı ovulmamıs falan dıyo" Yemın ederım elınde bı kere bez gormedım temızlık namına :) Ewde yaptıgı tek sey sofrayı toplamak, makınaya dızıp, makına bosaltmak Neyse bu da ıyıdır, bunu bulamayanlar da var :)
Aynen cnm .kendi seneye üçüz doğuracak herhalBeslenme uzmanı sankı :)
Aynen öyle cnm ztn hamile olduğumuz için hele de bu dönemde çalışanlar ya da evde küçük çocukları olanlar için de ekstra zor bi de üstüne eleştirisen süper cvp vermişsin
Aynen cnm .kendi seneye üçüz doğuracak herhal
Bnm eşimde temizlikçi gittikten sonra televizyon biraz sna kaymış.çalışma masamı 15 derece sağa kaydırmışYa bana zaten haftalık temızlıkcı gelıyo, kadın gttıkten sonra "bu masa iyi temızlenmemıs, banyo ıyı ovulmamıs falan dıyo" Yemın ederım elınde bı kere bez gormedım temızlık namına :) Ewde yaptıgı tek sey sofrayı toplamak, makınaya dızıp, makına bosaltmak Neyse bu da ıyıdır, bunu bulamayanlar da var :)
Olsun ya gebelık de olsa adam almış ıste, her turlu gebe destegı verecek sana bellı kı :)
hiç yapmasa daha kötü sende eşin bir şey söylediğinde sende bir üstünden geç daha temiz olur de bakalım ne yapacak
Benim doktorum "şimdi erken,ilerde çatlarsın şimdi bişy olmaz , ilerde söylüycem ne kullanacağını" dedi ama bence öyle değil.şimdiden nemlendirmezsem ilerde çok kurumuş olur.yeterli gelmeyebilir.kakao yağı mı en iyisi kızlar.Canım bebe yağını hergun kullamalısın tabı Ama benm doktorum bebe yagı yeterlı degıl demıstı Yanı pek guvenme bebe yagına da destek bıseyler takvıye et.
Benim eşim gibi :))) bide benim taklidimi yapmazmi her akşam ay hiç bi kiyafetim de olmuyo acaba kız mi bebek Karnım sivrilesti dioo :)))
Güldürdün beni,bnmkide 2 günde bir göbek kontrolu yapıyo.çıkmışmı çıkmamış mı. Boyutu yeterli yoksa olması gerektiğinden küçükmü,bnm çocugum yoktu demeyeyim,aslında evde bir erkek çocugum varBenim eşim gibi :))) bide benim taklidimi yapmazmi her akşam ay hiç bi kiyafetim de olmuyo acaba kız mi bebek Karnım sivrilesti dioo :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?