- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Bnm eşimde temizlikçi gittikten sonra televizyon biraz sna kaymış.çalışma masamı 15 derece sağa kaydırmış
benim eşim de cocuklara çok guzel bakiyorya tatlım iyide gebelikle ilgili almış bebekle ilgili alsana be adam
ama ne yalan söyleyeyim benim eşim bana ev işlerinde hep yardım eder temizlik bulaşık falan o açıdan iyidir
Benim doktorum "şimdi erken,ilerde çatlarsın şimdi bişy olmaz , ilerde söylüycem ne kullanacağını" dedi ama bence öyle değil.şimdiden nemlendirmezsem ilerde çok kurumuş olur.yeterli gelmeyebilir.kakao yağı mı en iyisi kızlar.
Şakacılar bunlar walla :) Kız ellerınden cok bişey gelmese de ewde bı arkadas ıste, eğlendırıyolar bızı. Bizi sevsınler deger versınler yeter, cok yorulursak temızlıkcı alırız Onemlı olan bızı sevıp saymaları :)
bence evetKızlar bugün gitsem cinsiyeti öğrenebilir miyim sizce 15+4üm
senin işinde zormuş ya neyse çekcez artık allah herkese kolaylık versinyok kız yapmaz, ewde kaldıgı gün, butun gun ıngılızce dızı izliyo :)
Güldürdün beni,bnmkide 2 günde bir göbek kontrolu yapıyo.çıkmışmı çıkmamış mı. Boyutu yeterli yoksa olması gerektiğinden küçükmü,bnm çocugum yoktu demeyeyim,aslında evde bir erkek çocugum var
Aynen öyle o benim hem annem hem babam hem dostum herseyim rabbim basimizdan eksik etmesin onları :)
Kızlar bugün gitsem cinsiyeti öğrenebilir miyim sizce 15+4üm
Beni çok eğlendiriyor.Allah gepsinin sağlıklarını versin,başımızdan eksik etmesin cnm.Aynen aynennn :))) Çok gülüyorum yaaa bide dioki Karnım alttan buyuyo bu erkek olabilirrr :))) 3 ayda benden çok kilo aldı kendileri :)))
aynen öyle böyle söylensemde biz tam 11 yıldır birlikteyiz beni hiç kırmamıştırŞakacılar bunlar walla :) Kız ellerınden cok bişey gelmese de ewde bı arkadas ıste, eğlendırıyolar bızı. Bizi sevsınler deger versınler yeter, cok yorulursak temızlıkcı alırız Onemlı olan bızı sevıp saymaları :)
senin işinde zormuş ya neyse çekcez artık allah herkese kolaylık versin
Amın cnm Bazen yurt dısına ya da sehır dısına gıdıyo da 3-4 gun Ev bı boş oluyo, insan hemen ozluyo :)
hormonların etkisiyle oluyordur. git dr ye ihmal etme bebisi gormek rahatlatırGünaydin kızlar
Ben dünden bu yana hala kendime gelmiş değilim
Kendimi çok kotu hissediyorum
Bugün Dr gidecem bakalim ne diyecek
Nasil gidicem onuda bilmiyorum gözüm kesmiyor
İki gündür aşırı duygasalim hatta duygusallıktan öte depresyonda gibiyim
Aynen aynennn :))) Çok gülüyorum yaaa bide dioki Karnım alttan buyuyo bu erkek olabilirrr :))) 3 ayda benden çok kilo aldı kendileri :)))
Beni çok eğlendiriyor.Allah gepsinin sağlıklarını versin,başımızdan eksik etmesin cnm.
maşallah ya nazar değmesinbenim eşim de cocuklara çok guzel bakiyor
en güzeli iyi yapmışsın hayat herkese güzelWalla ben eskıden ew duzenıne temızliğine cok takıktım Baktım o sallamıyo ben delı gıbı yapıp yoruluyorum sonra ona catıyorum Haftada bı bırını cagrdım kalan gunler de ewı cok sallamamaya basladım Ortada sorun kalmadı :)
HE ya nasıl oluyosa kadın hamıleyken kılo aldıgında esı de alırmıs :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?