- 14 Şubat 2015
- 3.534
- 2.738
- 53
- 41
sıcaklamak harıcınde bıde acıktıgım zamanlar harıcınde yerımd duramıyorumBi alemsin walla :) aramzdaki en enerjk en atraksiyonel hamile sensn heraldee :))
valla getıren baksın hıc umurumda olmazBalkonda cok sıkılir o artık sürekli dısari gezmeye goturceksnz :) elifcm üç çocuk art ew artı köpek sana baya enerji lazm olcak gibi :))
o hıc bellı olmaz canım kımden daha fazla gen alıyosa ona benzıyo cocuksen tecrübelisin canım bu konuda.. Dün rüyamda simsiyah saçlı bir oğlum oluyordu..minicik.. Ki ben sarışın beyaz tenliyim.. olmayacak işte olmayacak
11 gun sonra var randevum bakalım canım ınsallah ıkıncı doktorun dedıgı dogrudur16. haftaya kadar değişebilir miş canım sen 16. hafta bir baktır randevun varsa 16. haftadan öncekiler % likli yorum sadce
maşallah ne güzel ya biz birlikte öğrendik ben de hiçbir şey bilmiyordum oda işten eve gelip yapa yapa öğrendikkizlar valla ovunmek gibi olmasin benim esim degil beni hepimizi cebinden cikartir.yemek,temizlik,utu yapmayi esimden ogrendim diyebilirim.bide bisey begenmez.ilk zamanlar bilmiyorum ayagina her isi yaptiriyodum ama yinede yardimci olur bana.
benim ilk gunden beri cok sıkintili gecmedi hamileligim bana diyorki"sen ne bicim hamilesin ultrasonda gormesem inanmiycam"
o hıc bellı olmaz canım kımden daha fazla gen alıyosa ona benzıyo cocuk
aynen canım benden de o kadar 3 ay hiçbirşeyim yoktu bu son 1 gün beni çok ama çok zorluyor.. Sanki doğuma günler kalmış gibi yürümekte uyumakta hareket etmekte dahi zorlanıyorum..dua et bol bol
kizlar valla ovunmek gibi olmasin benim esim degil beni hepimizi cebinden cikartir.yemek,temizlik,utu yapmayi esimden ogrendim diyebilirim.bide bisey begenmez.ilk zamanlar bilmiyorum ayagina her isi yaptiriyodum ama yinede yardimci olur bana.
benim ilk gunden beri cok sıkintili gecmedi hamileligim bana diyorki"sen ne bicim hamilesin ultrasonda gormesem inanmiycam"
amin canım ınsallah rabbım once saglıklısını sonra gonlumuzdekını nasıp etsın baksana resmıne bı belkı bı fıkrın olurcanım benim oğlumunda ucu v gibi sanki 2 taneydi. yani aslında kız nubunada benziyordu ama doktorumuz ısrarla %99 erkek diyorinşallah senin ki kızdır. çok isterim. şu hayırlı ayda nasip olsun sana inşallah. ama şöyle ki, bazı erkeklerin pipileri geç gelişiyor, bazı kızlarınki de erkek gibi büyük olup sonradan nub içeriye giriyor. sadece normalden geç girdiği için doktor ısrarla erkek diyor
Maşallah, inşallah sonuna kadar iyi bir hamilelik geçirirsin, bnde eşimden yemek yapmayı öğrendim. Öğrendikten sonra hiç yapmadı. Aslında senin gibi yapsam iyiymişkizlar valla ovunmek gibi olmasin benim esim degil beni hepimizi cebinden cikartir.yemek,temizlik,utu yapmayi esimden ogrendim diyebilirim.bide bisey begenmez.ilk zamanlar bilmiyorum ayagina her isi yaptiriyodum ama yinede yardimci olur bana.
Masallah canim Allah bozmasina
aynen öyle böyle söylensemde biz tam 11 yıldır birlikteyiz beni hiç kırmamıştır
bıde ben hamıleyım dene güzel işte benim eşim naz yapmaya bile izin vermiyorum..Midem agrıyor diyorum benim de diyor..Başım agrıyor diyorum valla benim de diyor.. Çok halsizim diyorum aynen bende diyor..Ben ne desem aynısını diyor..
Adam tam bi mız mız ...
Kızlar nedense bende de yürüme ve yorgunluk var. Canım birşey yapmak istemiyor. Azıcık yürüsem zorlanıyorum, yoruluyorum falan. Dönemsel birşey heralde haftalarımızla ilgili. Zaten havalar da dengesiz gidiyor malum.
a
aynen öyle böyle söylensemde biz tam 11 yıldır birlikteyiz beni hiç kırmamıştır
Özlersin tabi cnm ben bi aksam onsuz annemde kalamam
bıde ben hamıleyım debakalım bende dıcekmı hahaha ne guldum gı
en güzeli iyi yapmışsın hayat herkese güzel
ya bi naz yapmaya fırsat vermiyorsun diyorum.. ne yapalım vucudun değişiyor normal bunlar demez mi.. Ne dicen şimdi
Ama dün kapıyı geç açtım balkondaydım duymamışım gözleri dolmuş aramış beni cepten onu da duymamışım.. telaş yapmış bayağı
Evett cidden 80 kilo oldu adam 75 di 3 ayda 5 kilo almış 1 yıllık evliyim 15 kilo aldı toplamda çokda dalga gecmiorum çünkü doğuma kadar bakarsın bende bi 10 kilo alırım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?