2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
akıllanmıstır azcık benımkı naz cekıyo saolsun bıde bazen kafam atıyo kum torbası gıbı kullanıom adamı ben vurdukca hosuna gıdıo benım herıf tam dengesız

ayy yazık ne guzel sana bu kadar deger veren bırıyle evlısın Masallah hepımız cok sanslıyız Bazen duyuyorum da okumus olsa da değer kıymet bılmeyen ne ayılarla evlı kadınlar

evet haklısın canım eşim tüm ailesini bırakıp benim için istanbula geldi.. bizde 7 yıl sevgililik + 2 yıllık evliyiz.

ben rahat edeyim diye iş yapmayayım diye annemlerde kalıyoruz 2 aydır. Zor ikna ettim evimize geçmek için..

Maşallah de, dilini ısır nazar deger bak :) Benım dayılarımdan bırı de oyle Cok ıstedım azıcık onun gıbı olsun ama tam tersı cıktı :) Olsun yıne de onemlı olan sevmek ama azıcık ıs yapabılseydı de fena olmazdı :))

akıllanmıstır azcık benımkı naz cekıyo saolsun bıde bazen kafam atıyo kum torbası gıbı kullanıom adamı ben vurdukca hosuna gıdıo benım herıf tam dengesız

ay bizim ki de öyle vurunca değer verdiğimi düşünüyormuş öyle diyor hahahha

Aynen hiç iş bitmiyo ki :)) valla bnde enerjîk değilim işte ztn yoruluyorum eve gdince tek isteğim dinlenmek bu aralar bir gözüm hep yatağa bakıyo

bizim ensede kalinlik cikti plesantadan kan aldi doktorumuz kromozomal bir bozukluk cikmadi cok sukur.bizim sonuc 3 gunde cikmisti 3 hafta cok uzun.
simdiden canini sıkma doktorlar heyecan yaptirmayi seviyorlar
Prenantal test diye geçiyor Kani yurtdışı nda bir laboratuvara gönderiyorlar 1800 tl ödedik sanırım o yüzden 3 hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…