akıllanmıstır azcıkya bi naz yapmaya fırsat vermiyorsun diyorum.. ne yapalım vucudun değişiyor normal bunlar demez mi.. Ne dicen şimdi
Ama dün kapıyı geç açtım balkondaydım duymamışım gözleri dolmuş aramış beni cepten onu da duymamışım.. telaş yapmış bayağı
ayy yazıkne guzel sana bu kadar deger veren bırıyle evlısın Masallah hepımız cok sanslıyız Bazen duyuyorum da okumus olsa da değer kıymet bılmeyen ne ayılarla evlı kadınlar
kizlar valla ovunmek gibi olmasin benim esim degil beni hepimizi cebinden cikartir.yemek,temizlik,utu yapmayi esimden ogrendim diyebilirim.bide bisey begenmez.ilk zamanlar bilmiyorum ayagina her isi yaptiriyodum ama yinede yardimci olur bana.
benim ilk gunden beri cok sıkintili gecmedi hamileligim bana diyorki"sen ne bicim hamilesin ultrasonda gormesem inanmiycam"
akıllanmıstır azcıkbenımkı naz cekıyo saolsun bıde bazen kafam atıyo kum torbası gıbı kullanıom adamı ben vurdukca hosuna gıdıo benım herıf tam dengesız
sıcaklamak harıcınde bıde acıktıgım zamanlar harıcınde yerımd duramıyorum
arada ozlemek iyidirBen de kalmıyorum walla :) Annemler kırılıyolar ama napıyım uyuyamıyorum :)
akıllanmıstır azcıkbenımkı naz cekıyo saolsun bıde bazen kafam atıyo kum torbası gıbı kullanıom adamı ben vurdukca hosuna gıdıo benım herıf tam dengesız
Masllah sıze Allah bozmasın cnm :)evet haklısın canım eşim tüm ailesini bırakıp benim için istanbula geldi.. bizde 7 yıl sevgililik + 2 yıllık evliyiz.
ben rahat edeyim diye iş yapmayayım diye annemlerde kalıyoruz 2 aydır. Zor ikna ettim evimize geçmek için..
Aynen hiç iş bitmiyo ki :)) valla bnde enerjîk değilim işte ztn yoruluyorum eve gdince tek isteğim dinlenmek bu aralarCalısan ıcın cıdden xor canm ya Allahtan haftada bır bırı gelıyo da bana cok ew ısı klamıyo Ama yıne de hafta ıcı yemek yapıyoruz mecburen, varsa camasır at, cıkar, acılse bı pantolon utule falan cok yoruyo Artık eskısı gıbı enerjk deglm walla.
Masllah sıze Allah bozmasın cnm :)
Prenantal test diye geçiyor Kani yurtdışı nda bir laboratuvara gönderiyorlar 1800 tl ödedik sanırım o yüzden 3 haftabizim ensede kalinlik cikti plesantadan kan aldi doktorumuz kromozomal bir bozukluk cikmadi cok sukur.bizim sonuc 3 gunde cikmisti 3 hafta cok uzun.
simdiden canini sıkma doktorlar heyecan yaptirmayi seviyorlar
arada ozlemek iyidirvalla ben cok guzel uyuyorum esim yokken koca yatak bana kaliyor,esim varken yatagin 5te 1 i bana ait
hahahahaha oda ıyımısay bizim ki de öyle vurunca değer verdiğimi düşünüyormuş öyle diyor hahahha
hahahahaha oda ıyımıs
Bende olumsuz birşeyi hissetmiyorum ama yine de temiz çıkan sonucları gormek istiyorum :) inşallah iyi cikarcanım dortlum benim öyleydi küçük oglumda. 10 da 1 çıktı kanda. yaptirmadim test vs
sağlıklı çıktı
yıkasın işi ne daha evı taşıtcam eyluk ekım gıbı elımı hıc bıseye surmem valla benım yukum bana yetıyokız deme oyle yazık Adam halılarını bıle yıkadı daha napsın :)
Aynen hiç iş bitmiyo ki :)) valla bnde enerjîk değilim işte ztn yoruluyorum eve gdince tek isteğim dinlenmek bu aralarbir gözüm hep yatağa bakıyo
yıkasın işi ne daha evı taşıtcam eyluk ekım gıbı elımı hıc bıseye surmem valla benım yukum bana yetıyo
bızdede aynı ben ne dersem o bırazda sert bı yapım var kırk yılda bı sarılırım ederım o zaman mutlu oluröyle ya evde otorite bende olduğundan az bi yüz versek adam göklere çıkıyor.
oyle ama ben azcık gaddarım pek acımam sabahın besınde uykusundan uyandırıp sallama çay tost yaptırdıgımı bılırım hamıle deılkenne fenasın kız sen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?