- 14 Şubat 2015
- 3.534
- 2.738
- 53
- 41
Bir suru test var aralarinda ne fark var bilmiyorum,benimki kordon villus biyopsisi diye geciyor,ben 1700 tl odedim ama burdaki bi laboratuvar bakti cinsiyeti bile cikiyorPrenantal test diye geçiyor Kani yurtdışı nda bir laboratuvara gönderiyorlar 1800 tl ödedik sanırım o yüzden 3 hafta
bızdede aynı ben ne dersem o bırazda sert bı yapım var kırk yılda bı sarılırım ederım o zaman mutlu olur
oyle ama ben azcık gaddarım pek acımam sabahın besınde uykusundan uyandırıp sallama çay tost yaptırdıgımı bılırım hamıle deılkengerçi onunda ıcınden gelmese yapmaz
kovamı kız esının burcu benım adamda oyle dun eve kopegı getırmeden once aradı ömrüm sana bısey dıcem ama balkona 2 gunlugune mısafır getırcem deyınce anladım dırek kopek oldugunu kopekmı dedım kızmıyım dıye gozlerı cok guzel masmavı dıoen iyisi .. cümle hep şöyle başlar sana birşey söylicem ama kızma
Bnmki de almış olabilir çünkü bn mesela hç aşermedim cnm bişey de çekmiyo ama kendisi sürekli deniz şunu alalım mı deniz bunu mu yesek deniz canın çekiyo mu yok diyorum bnm çekti diyo alıyo ya da bana yaptırıyo yiyoaynen öyle ben 2 kilo aldım o 6 kilo almış
o konuda ıyı benım adam ya kalk kendın yap demez bıde bende katır ınadı var acıktım dedıgımde hazırlamazzsa butun gunu aç geçiririm o zaman kıyamıyo yapıoBenm esım davul dovsem uyanmaz ne tostu :))
kovamı kız esının burcu benım adamda oyle dun eve kopegı getırmeden once aradı ömrüm sana bısey dıcem ama balkona 2 gunlugune mısafır getırcem deyınce anladım dırek kopek oldugunu kopekmı dedım kızmıyım dıye gozlerı cok guzel masmavı dıo
sizinle aramızda 2 gun var gibi çok yakın dogum tarihleriBir suru test var aralarinda ne fark var bilmiyorum,benimki kordon villus biyopsisi diye geciyor,ben 1700 tl odedim ama burdaki bi laboratuvar bakti cinsiyeti bile cikiyor
Karnindan mı su aldılar seninBir suru test var aralarinda ne fark var bilmiyorum,benimki kordon villus biyopsisi diye geciyor,ben 1700 tl odedim ama burdaki bi laboratuvar bakti cinsiyeti bile cikiyor
Ben 6gün öndeyim demekki senden cnm.inş ogrenirim gideyim bakalım.inşallah ögrenirsin bende gidecektim bugün yagmurdan erteledim..bende 14+5 gün oluyor.. 13+4 de kıza benziyor demişti
Ben 6gün öndeyim demekki senden cnm.inş ogrenirim gideyim bakalım.
Di mi ya :) Çok gulme eşine gelır basına ( göbüşüne de desek olurdu, kılolar göbuse ne de olsa :)
Karnimdan girip plesantadan kan aldilar.plesantadaki kan bebegin kaniymis.erkek cikti bizimkisiKarnindan mı su aldılar senin
Ben de kalmıyorum walla :) Annemler kırılıyolar ama napıyım uyuyamıyorum :)
Cnm cinsiyeti size bildiriyorlar mı. Bende kan verdim. Harmony test ama cinsiyet soylemek trde yasak oldugu için testte sonuç yazmayacak sanırım.Bir suru test var aralarinda ne fark var bilmiyorum,benimki kordon villus biyopsisi diye geciyor,ben 1700 tl odedim ama burdaki bi laboratuvar bakti cinsiyeti bile cikiyor
o konuda ıyı benım adam ya kalk kendın yap demez bıde bende katır ınadı var acıktım dedıgımde hazırlamazzsa butun gunu aç geçiririm o zaman kıyamıyo yapıo
Evet bide insan evini ozluyo dimi sen nekadarlik evli sin?
inşallah ögrenirsin bende gidecektim bugün yagmurdan erteledim..bende 14+5 gün oluyor.. 13+4 de kıza benziyor demişti
sonuc ciktisini gidip almadim sonucu doktorum esimi arayip soyledi iyi cikti sorun yok,bebeginiz erkek diye.pazartesi gunu kontrolum,gidince alicam sonuc kagidiniCnm cinsiyeti size bildiriyorlar mı. Bende kan verdim. Harmony test ama cinsiyet soylemek trde yasak oldugu için testte sonuç yazmayacak sanırım.
Evet sadece Karnım büyüdü benimde başka biyerden kilo almadım henüz bakalım zaman ne gostericek:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?