2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
en iyisi .. cümle hep şöyle başlar sana birşey söylicem ama kızma
kovamı kız esının burcu benım adamda oyle dun eve kopegı getırmeden once aradı ömrüm sana bısey dıcem ama balkona 2 gunlugune mısafır getırcem deyınce anladım dırek kopek oldugunu kopekmı dedım kızmıyım dıye gozlerı cok guzel masmavı dıo

aynen öyle ben 2 kilo aldım o 6 kilo almış
Bnmki de almış olabilir çünkü bn mesela hç aşermedim cnm bişey de çekmiyo ama kendisi sürekli deniz şunu alalım mı deniz bunu mu yesek deniz canın çekiyo mu yok diyorum bnm çekti diyo alıyo ya da bana yaptırıyo yiyo kocalarımıza da bi haller oluyo demkki :))) bnmki de yardım ediyo ama o yzden kıyamıyorum ki kocama

yok balık burcu canım..

Bir suru test var aralarinda ne fark var bilmiyorum,benimki kordon villus biyopsisi diye geciyor,ben 1700 tl odedim ama burdaki bi laboratuvar bakti cinsiyeti bile cikiyor
Cnm cinsiyeti size bildiriyorlar mı. Bende kan verdim. Harmony test ama cinsiyet soylemek trde yasak oldugu için testte sonuç yazmayacak sanırım.

Cnm cinsiyeti size bildiriyorlar mı. Bende kan verdim. Harmony test ama cinsiyet soylemek trde yasak oldugu için testte sonuç yazmayacak sanırım.
sonuc ciktisini gidip almadim sonucu doktorum esimi arayip soyledi iyi cikti sorun yok,bebeginiz erkek diye.pazartesi gunu kontrolum,gidince alicam sonuc kagidini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…