2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
kartopi dönmedi mi daha cnm? gratise gidiyorum ben şimdi krem formunu alıcam o zaman.

Evet bide bunun doğumdan sonrası var emzirmeden dolayı kendimize ii bakmamız lazım ama ben 6 ay emziririm diyorum :)

Walla ben 1.5 yasına kadar emmısım, annemı hıc rahat bırakmıyomusum Esım de 1.5 yasına kadar emmıs Anne sütü sevıyoruz aılece ıns bızım bebek de oyle olur :)

Walla ben 1.5 yasına kadar emmısım, annemı hıc rahat bırakmıyomusum Esım de 1.5 yasına kadar emmıs Anne sütü sevıyoruz aılece ıns bızım bebek de oyle olur :)

İnş bende 1.5 yaşına kadar emmisim ama ne dense emzirme olayı ndan biraz korktuğum için bana fazla emziremem gibi geliyo

İnş bende 1.5 yaşına kadar emmisim ama ne dense emzirme olayı ndan biraz korktuğum için bana fazla emziremem gibi geliyo

Neden korkuyosun kı tatlım Bebıs sana yapışcak mıç mıç emicek zaten o biliyo nasıl yapıcagını Bence emzırmek cok guzel bızey Anne-bebek bagını guclendırıyo. Neden oyle dusundun?

çok ince düşünceliler canım bazen biraz bayıyor ama yine de o benim diğer yarım

Neden korkuyosun kı tatlım Bebıs sana yapışcak mıç mıç emicek zaten o biliyo nasıl yapıcagını Bence emzırmek cok guzel bızey Anne-bebek bagını guclendırıyo. Neden oyle dusundun?

Ya işin o tarafını hiç düşünmedim. Göğüslerim sarkar korkusu var 6 ay dan sonra ek gıdalara başlarım pirinç unu maması yediririm felan die dusunuyodum acikcasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…