Oo çok guzell.. bizde 3 ay sevgili 3 ay nişanlı 1 yıllık da evliyim :)))) biz bi anda evlenmeye karar verdik cnm :)4 sene okulda sınıf arkadasıydık+ 3 sene yuksek lısansta cıkıyoduk+ 3 senedır de evlıyız :) Baya olmus tanısalı :) Siz?
Canım öğrenebiliyor olman lazım. Bazı doktorlar mesela benimki bu haftalarda netleşir diyor bazıları illa 16.haftayı geçiriyor.
Ya bana zaten haftalık temızlıkcı gelıyo, kadın gttıkten sonra "bu masa iyi temızlenmemıs, banyo ıyı ovulmamıs falan dıyo" Yemın ederım elınde bı kere bez gormedım temızlık namına :) Ewde yaptıgı tek sey sofrayı toplamak, makınaya dızıp, makına bosaltmak Neyse bu da ıyıdır, bunu bulamayanlar da var :)
Olsun ya gebelık de olsa adam almış ıste, her turlu gebe destegı verecek sana bellı kı :)
İnş çok almayız ya Ben kıloya braz takıntılıym :)
Itekleyebilsem keskeAzıcık itikle Öte gitsin :) Yatak kavgaları da komık oluyo gece gece :)
Olsun, mutluysanız ne guzel :)Oo çok guzell.. bizde 3 ay sevgili 3 ay nişanlı 1 yıllık da evliyim :)))) biz bi anda evlenmeye karar verdik cnm :)
Olsun, mutluysanız ne guzel :)
Evet bide bunun doğumdan sonrası var emzirmeden dolayı kendimize ii bakmamız lazım ama ben 6 ay emziririm diyorum :)
vaseline cocoa glow ve butter iki çeşidi varmış hangisi?Krem al cnm Ben emınım o kremden bahsettı.
Itekleyebilsem keskesicakta hic cekilmiyor,kalkip arkasina yatiyorum arkasinda daha fazla yer oluyor
Walla ben 1.5 yasına kadar emmısım, annemı hıc rahat bırakmıyomusum Esım de 1.5 yasına kadar emmıs Anne sütü sevıyoruz aılece ıns bızım bebek de oyle olur :)
vaseline cocoa glow ve butter iki çeşidi varmış hangisi?
İnş bende 1.5 yaşına kadar emmisim ama ne dense emzirme olayı ndan biraz korktuğum için bana fazla emziremem gibi geliyo
çok ince düşünceliler canım bazen biraz bayıyor ama yine de o benim diğer yarımBnmki de almış olabilir çünkü bn mesela hç aşermedim cnm bişey de çekmiyo ama kendisi sürekli deniz şunu alalım mı deniz bunu mu yesek deniz canın çekiyo mu yok diyorum bnm çekti diyo alıyo ya da bana yaptırıyo yiyokocalarımıza da bi haller oluyo demkki :))) bnmki de yardım ediyo ama o yzden kıyamıyorum ki kocama
kaç çeşit oluyor canım o krem ben bunu aldım
Neden korkuyosun kı tatlım Bebıs sana yapışcak mıç mıç emicek zaten o biliyo nasıl yapıcagını Bence emzırmek cok guzel bızey Anne-bebek bagını guclendırıyo. Neden oyle dusundun?
evet bu ıstekartopi nin bahsettıgı.
Ben bundan kullandım gerçekten çok güzel krem tekrar alicamkaç çeşit oluyor canım o krem ben bunu aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?