- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Ya işin o tarafını hiç düşünmedim. Göğüslerim sarkar korkusu var 6 ay dan sonra ek gıdalara başlarım pirinç unu maması yediririm felan die dusunuyodum acikcasi
doğru olanı almışım o zmn ek olarak ne aldınız başka
He o acıdan dıyorsun sen Benm goguslerım de oyle kucuk degıl 80 beden Muhtemelen bende de hafıf deformasyon olur dıe dusunuyorum. Ben esıme pesınen soyledım, 2 cocuk ıstıyorum. 2.den sonra ıstemedıgm bı goruntu olursa meme estetıği yaptırıcam dıye :)
Ben daha almadım ama doktorum badem yağı+susam yagı+kayısı yagı karısımı yaptr aktardan dedı Ben bu vazelını de alıcam, aktardan yag karısımı da yaptırıcam yarın.
bana daha 2 hafta varrben gidene kadar 15+2 oluyor söylerler inşallah..
bu mustela yok vs kremlerinden alıcakmısın
Tabı kardeş de lazım estetık anlaşması da :)Oo sen anlaşmayı yapmışsın canım :)) mantıklı aslında ne yalan soylim bende iki çocuk istiyorum kardes çok güzel bisi çünkü :)
bana daha 2 hafta varr18+4 olacagim. gidene kadar catlayacam heralde hem bebegimi cok özledim hemde merak ediyorum cinsiyetinii
Düşünmüyorum canımBelkı meme ucu için lasınoh sadece. O da ılerleyen zmanlarda,. 6-7 aylarda. Çunku meme ucunda cok kasıntı ve kızarıklık var bende.
burda öyle bir sansim yok ki keske olsa kosa kosa giderdim. kendi doktoruma gitmeliyim hepbenim doktorum 1 ay sonra çağırdı.ben sgk ya da gidiyorum aynı zamanda. Yani 2 doktorum var .
burda öyle bir sansim yok ki keske olsa kosa kosa giderdim. kendi doktoruma gitmeliyim hep
Evet sadece Karnım büyüdü benimde başka biyerden kilo almadım henüz bakalım zaman ne gostericek:))
Estetik işini bende düşüncem cnm :))Tabı kardeş de lazım estetık anlaşması da :)
Artık yoruldum hergün kusmaktan boğazım delindi resmen o acı şu yaka yaka ağrıdan duramıyorum hani azalacaktı sanki artıyor bu her geçen gün
Ya benim sabah akşam aynı son 1 haftada baya büyüdü pantolonlarim kapanmıoKarnı büyüyenleri çok merak ediyorum :)) benimki de biraz şişti. Sabahları neredeyse hiçbirşey yok gibi. Akşam tam bir hamileyim yani net olarak :))
bakalım bana da kayısı yağı demişti doktor.karıştırıp alayım bari o zaman.
bende yag olarak bunu kullaniyorum kizlar. icerisinde bitkisel kosmetik bademyagi ve üzümcekirdegi yagi varmis kokusuda cok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?