2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Ya işin o tarafını hiç düşünmedim. Göğüslerim sarkar korkusu var 6 ay dan sonra ek gıdalara başlarım pirinç unu maması yediririm felan die dusunuyodum acikcasi

He o acıdan dıyorsun sen Benm goguslerım de oyle kucuk degıl 80 beden Muhtemelen bende de hafıf deformasyon olur dıe dusunuyorum. Ben esıme pesınen soyledım, 2 cocuk ıstıyorum. 2.den sonra ıstemedıgm bı goruntu olursa meme estetıği yaptırıcam dıye :)

Oo sen anlaşmayı yapmışsın canım :)) mantıklı aslında ne yalan soylim bende iki çocuk istiyorum kardes çok güzel bisi çünkü :)

Düşünmüyorum canım Belkı meme ucu için lasınoh sadece. O da ılerleyen zmanlarda,. 6-7 aylarda. Çunku meme ucunda cok kasıntı ve kızarıklık var bende.

bakalım bana da kayısı yağı demişti doktor.karıştırıp alayım bari o zaman.

birşey sorucam ben günde en az 13-14 bardak su içiyorum sizde bu şekilde misiniz..sürekli su içesim geliyor.

bende yag olarak bunu kullaniyorum kizlar. icerisinde bitkisel kosmetik bademyagi ve üzümcekirdegi yagi varmis kokusuda cok güzel

Eklentiler

• image.webp
    109,5 KB · Görüntüleme: 73
Artık yoruldum hergün kusmaktan boğazım delindi resmen o acı şu yaka yaka ağrıdan duramıyorum hani azalacaktı sanki artıyor bu her geçen gün

Artık yoruldum hergün kusmaktan boğazım delindi resmen o acı şu yaka yaka ağrıdan duramıyorum hani azalacaktı sanki artıyor bu her geçen gün

ah canım ya geçer inşallah.. zencefil filan içsen 2-3 yudum doktora gittin mi yada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…