2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
ah canım ya geçer inşallah.. zencefil filan içsen 2-3 yudum doktora gittin mi yada.
İlk 3 ay ilaç kullanmasan iyi olur dedi doktor içmedim şimdi bulantı hapı verdi ama içmek istemiyorum yoksa ona bağımlı olcam biliyorum doktor çok bulanirsan iç dedi ben zaten her gün çok bulanıyorum yoruldum artık

Cnm cinsiyeti size bildiriyorlar mı. Bende kan verdim. Harmony test ama cinsiyet soylemek trde yasak oldugu için testte sonuç yazmayacak sanırım.

selam, benim de aynı gün 31 Aralık inşallah doğumum seninle ve ben de haftaya harmony test yaptırmaya karar verdim. 40 yaşındayım çünkü. bir tavsiyeniz var mı bu konuda?

evlı kadınların senden ogrencegı cok sey var walla :)
erkege tavız verırsen ezer başta ipleri tutmak lazım bı kere onune hazırlayıp getırınce şımarıyolar benım eşim bı evın bı cocugu hıc bugune kadar yemek temızlık yapmamıs benle evlendı yemekte yapmayı ogrendı temızlıkte yemekte geçtı hatta benı

arkadaşlar bu krem meselesinde daha önce de yazmıştım ama yine tekrarlayayım hangi krem olursa olsun yanlara altlara da sürmeyi aman atlamayın, sadece göbek kısmına diil yani... bir de ben ilk hamileliğimde bebak diye bir krem var acı badem kremi oh ucuz bol bol ondan süründüm, mis gibi de kokuyor, bir tek çatlağım bile olmadı. tavsiye ederim.

selam, benim de aynı gün 31 Aralık inşallah doğumum seninle ve ben de haftaya harmony test yaptırmaya karar verdim. 40 yaşındayım çünkü. bir tavsiyeniz var mı bu konuda?
Cnm bnm yaşımda 35 .benim ikiz gebeliğim olduğu için harmony testi yaptıralım dedi drum.çünkü çoğul gebrliklerde tarama testleri doğru sonuç vermeyebiliyor dedi.yaptırmanı tavsiye ederin. Amniyosrnteze yakın sonuçlar cıktıgı için guvenilirliği çok yuksek.ve senden sadece kan alınıyor cnm.onun için çok rahat.

Bravo sana walla :)

Kızlar az önce doktordan çıktım, kız olacağı netleşti.ikinci kızım geliyor.Fotomuz bu. Kız erkek arasında kalanlar bu fotodan netleştirebilirler...

Eklentiler

• image.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 108
D
Prenantal test diye geçiyor Kani yurtdışı nda bir laboratuvara gönderiyorlar 1800 tl ödedik sanırım o yüzden 3 hafta
doktorlar bunu sırf para îçin yapıyorlar,benim doktorum mesleğimden dolayı bu konulara hassasım diye 2'li testi yapmadan tutturdu yapalım diye,sonra ikili testte burun kemği göründüğü halde görünmedi seklinde yazdırdı,tabi burun kemiği olmadıgında risk çok yüksek cıkıyor,tutturdu pîrena testî yapalım diye,pirena testinin toplanma merkezi orası illaki komisyon bsy alıyorlar,ulstrason görüntüleri en temel kriterdir,maillestiğim prof perinatalog yusuf ziya yergök hoca söyledî,ben bunların üzerine doktorumu bıraktım daha ne oyunlar yaptı anlatmak hatırlamak dahi istemiyorum,doktorum ali osman koyuncuoğlu rezil adam..umarım doktorun bu değildir sanırım pirenaya bize 2500 demişti,senin ikili testinde trisomi 13 sonucun kaç canım?

ah ya ne hale getirdiler doktorluk mesleğini... büyük geçmiş olsun. zamanında kurtulmuşun o doktordan. ama benim doktorum şöyle dedi, senin yaşın 40, ikili üçlü test riski yüksek çıkaracak boşuna endişe duyabilirsin, ense kalınlığında sorun yok, istiyorsan için rahat etsin diye harmony yaptır dedi... ben güvendim valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…