İlk 3 ay ilaç kullanmasan iyi olur dedi doktor içmedim şimdi bulantı hapı verdi ama içmek istemiyorum yoksa ona bağımlı olcam biliyorum doktor çok bulanirsan iç dedi ben zaten her gün çok bulanıyorum yoruldum artıkah canım ya geçer inşallah.. zencefil filan içsen 2-3 yudum doktora gittin mi yada.
Cnm cinsiyeti size bildiriyorlar mı. Bende kan verdim. Harmony test ama cinsiyet soylemek trde yasak oldugu için testte sonuç yazmayacak sanırım.
Estetik işini bende düşüncem cnm :))
erkege tavız verırsen ezer başta ipleri tutmak lazım bı kere onune hazırlayıp getırınce şımarıyolar benım eşim bı evın bı cocugu hıc bugune kadar yemek temızlık yapmamıs benle evlendı yemekte yapmayı ogrendı temızlıkte yemekte geçtı hatta benıevlı kadınların senden ogrencegı cok sey var walla :)
Bunu aldım çanta boyu vardı küçük onu aldım denemek için.kaç çeşit oluyor canım o krem ben bunu aldım
Nerede bulucaz burada bunubende yag olarak bunu kullaniyorum kizlar. icerisinde bitkisel kosmetik bademyagi ve üzümcekirdegi yagi varmis kokusuda cok güzel
Evet aynen bu aksam anlaşmayı yapıcam bende hehe:)))Tabı canım artık cok pahalı da degıl eskısı gıbı :) 6-7 bine yaptırılır iyi bi yerde. Belkı daha bıle ucuz olur bız 2.cıyı yapana kadar :)
Cnm bnm yaşımda 35 .benim ikiz gebeliğim olduğu için harmony testi yaptıralım dedi drum.çünkü çoğul gebrliklerde tarama testleri doğru sonuç vermeyebiliyor dedi.yaptırmanı tavsiye ederin. Amniyosrnteze yakın sonuçlar cıktıgı için guvenilirliği çok yuksek.ve senden sadece kan alınıyor cnm.onun için çok rahat.selam, benim de aynı gün 31 Aralık inşallah doğumum seninle ve ben de haftaya harmony test yaptırmaya karar verdim. 40 yaşındayım çünkü. bir tavsiyeniz var mı bu konuda?
erkege tavız verırsen ezer başta ipleri tutmak lazım bı kere onune hazırlayıp getırınce şımarıyolar benım eşim bı evın bı cocugu hıc bugune kadar yemek temızlık yapmamıs benle evlendı yemekte yapmayı ogrendı temızlıkte yemekte geçtı hatta benı
doktorlar bunu sırf para îçin yapıyorlar,benim doktorum mesleğimden dolayı bu konulara hassasım diye 2'li testi yapmadan tutturdu yapalım diye,sonra ikili testte burun kemği göründüğü halde görünmedi seklinde yazdırdı,tabi burun kemiği olmadıgında risk çok yüksek cıkıyor,tutturdu pîrena testî yapalım diye,pirena testinin toplanma merkezi orası illaki komisyon bsy alıyorlar,ulstrason görüntüleri en temel kriterdir,maillestiğim prof perinatalog yusuf ziya yergök hoca söyledî,ben bunların üzerine doktorumu bıraktım daha ne oyunlar yaptı anlatmak hatırlamak dahi istemiyorum,doktorum ali osman koyuncuoğlu rezil adam..umarım doktorun bu değildir sanırım pirenaya bize 2500 demişti,senin ikili testinde trisomi 13 sonucun kaç canım?Prenantal test diye geçiyor Kani yurtdışı nda bir laboratuvara gönderiyorlar 1800 tl ödedik sanırım o yüzden 3 hafta
Aynen biz de öyle :) biz 4ay sevgili 2ay nişanlı 6aylık evliyizOo çok guzell.. bizde 3 ay sevgili 3 ay nişanlı 1 yıllık da evliyim :)))) biz bi anda evlenmeye karar verdik cnm :)
folik meltemcivil @istanbulunsultani kızlar yeni geldim daha doktordaydık. birinizin eklediği görselde ki kremi aldım ben sprey olanı değil cok işe yarıyo valla
insallahh simdilik bunu kullaniyorum sonra lierac tan devam edicem. artik elimizden geleni yapalimda belki yine de catlarGüzel bişeye benzıyo canım Umarım işe yarar çatlamazsın :)
insallahh simdilik bunu kullaniyorum sonra lierac tan devam edicem. artik elimizden geleni yapalimda belki yine de catlar
belki benzer birseyler olur canim o gratis watsons gibi yerlere sorsanizNerede bulucaz burada bunu
D
doktorlar bunu sırf para îçin yapıyorlar,benim doktorum mesleğimden dolayı bu konulara hassasım diye 2'li testi yapmadan tutturdu yapalım diye,sonra ikili testte burun kemği göründüğü halde görünmedi seklinde yazdırdı,tabi burun kemiği olmadıgında risk çok yüksek cıkıyor,tutturdu pîrena testî yapalım diye,pirena testinin toplanma merkezi orası illaki komisyon bsy alıyorlar,ulstrason görüntüleri en temel kriterdir,maillestiğim prof perinatalog yusuf ziya yergök hoca söyledî,ben bunların üzerine doktorumu bıraktım daha ne oyunlar yaptı anlatmak hatırlamak dahi istemiyorum,doktorum ali osman koyuncuoğlu rezil adam..umarım doktorun bu değildir sanırım pirenaya bize 2500 demişti,senin ikili testinde trisomi 13 sonucun kaç canım?
Aynen biz de öyle :) biz 4ay sevgili 2ay nişanlı 6aylık evliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?