2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Canakkaledyim ben ozel anadolu hastanesi Cem göknur memnunum dr can izmir de yaptırdık testi Prof Dr Mert kazandi ,tek tek kemiklerini organlarını beynini kafasını ölçtü

selam, benim de aynı gün 31 Aralık inşallah doğumum seninle ve ben de haftaya harmony test yaptırmaya karar verdim. 40 yaşındayım çünkü. bir tavsiyeniz var mı bu konuda?
Ben çok araştırdım bir çok uzmanın tavsiyesini aldım,yaşım küçük ama takıntılıyım bu konuya o yüzden.. Doktorlar pirena harmony va bi sürü test öneriyor ve bunlar yeni çıkan testler ve arastırmaları devam ediyor doğruluklarının,en en kesin %98 sonuc veren amniyosentez ama onunda düşün riski var ona degecekse yaptır,ikili testin riski aralıklardaysa tabi..1/250 ve altı çok yüksek risk kabul ediliyor,ama dünya genetik kongresinde acıklanann1/2500 altı risk altında,senin kaç çıkmıştı?

yaş riski yükselince değerlerde yüksek çıkabiliyor ablama da amiyosentez önerildi. ama o yaptırmadı.

Merhaba kızlar, ben ikili testi yaptırdım Allaha şükür iyi çıktı. 18. haftada da detaylı ultrason yaptıracaksın dedi doktor. Aranızda yaptıran var mı?

Tabiki can
Tabiki canım senin içinin rahat etmesi en önemli olan,inşallah temiz cıkar sonuçlar :)

7-5 tansiyonla basim döne döne yazilanlari okuyabildigim kadar okuyorum Hayirli ramazanlar canlar bulantilar gecsede cöp gorunce oguruyorum :)))

Tamam canım Biz de öyle tahmın etmıstık zaten :) Doktor ne dedı? Bebek ıyı mı?
bebiş cook iyi masallah ben görünce baya sasırdım büyümüş kocaman olmus omirilik kemigini görünce iskeletor dedim :) ama hala tam cinsiyeti belli olmadı bu sferde kıza benziyo dedi tam göstermiyo ugrastı biraz ama tam anlasılmıyo dedi haftaya gel bi daha deneyelim sansımızı dedi hayırlısı inss :)

ben ikili yaptırmadım, doktorum ense kalınlığı ve burun kemiği ve bütün ölçüleri olması gerektiği gibi dedi. ikili üçlü de yaptırabilirsin, ama onlara girmeden sadece harmony de yaptırabilirsin dedi...

hayırlı bi evlat olsun canm :)

Cok kötü bi his diyor yaptıran arkadasım o iğne bebeğe girecek diye kendini kötü hissediyormussun pişmanlığı çok uzun sürmüştü bebeğime bsy olursa diye

evet afacan şimdi parmağında oynatıyor bizi. Çok tatlı

Kızlar bu yağları kremleri sürdükten sonra hemen giyiniyor musunuz kıyafetler yağ oluyo. Ne kadar bekleyecez ya cok sıkıcı. 10 dk bekliyorum sonra iç camasırımı bile giyince anlamsız geliyor fayda sağlamamış gibi geliyor

çok sağol evde var deneyeyim bari çok kaşınıyorum öyle böyle değil umarım buda iyi gelir
Sende sağol cnm Kaşıntıların başladımı? çok zayıf hamile kaldıysan bol bol sür. Bak kakao yağlı olan vazelin cok iyiymiş arkadaşlarda önermiş, ondanda al ben mustela aldım ama vazelinde alıcam göbek, yan taraflar ,göğüsler, basenlere hep sürmeliyiz.Biz elimizden geleni yapalım çatlarsak çatlarız yeterki kafadan çatlaklar olmasın

Yalnız bu bebişler de ne kadar nazlılar ya 16. hafta bitmiş hala bacak kapatmalar, göstermemeler falan :) Magazın programları gıbı sürekli az sonra olayı :)

amin canım ınsallah rabbım once saglıklısını sonra gonlumuzdekını nasıp etsın baksana resmıne bı belkı bı fıkrın olur
canım benim oğlanın nubuna benziyor 2. usg fotosu ama inan yorum yapamadım. çok net değil. inşallah kızdır. bari 3. kız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…