- 9 Haziran 2015
- 970
- 926
- 103
- 45
Canakkaledyim ben ozel anadolu hastanesi Cem göknur memnunum dr can izmir de yaptırdık testi Prof Dr Mert kazandi ,tek tek kemiklerini organlarını beynini kafasını ölçtüD
doktorlar bunu sırf para îçin yapıyorlar,benim doktorum mesleğimden dolayı bu konulara hassasım diye 2'li testi yapmadan tutturdu yapalım diye,sonra ikili testte burun kemği göründüğü halde görünmedi seklinde yazdırdı,tabi burun kemiği olmadıgında risk çok yüksek cıkıyor,tutturdu pîrena testî yapalım diye,pirena testinin toplanma merkezi orası illaki komisyon bsy alıyorlar,ulstrason görüntüleri en temel kriterdir,maillestiğim prof perinatalog yusuf ziya yergök hoca söyledî,ben bunların üzerine doktorumu bıraktım daha ne oyunlar yaptı anlatmak hatırlamak dahi istemiyorum,doktorum ali osman koyuncuoğlu rezil adam..umarım doktorun bu değildir sanırım pirenaya bize 2500 demişti,senin ikili testinde trisomi 13 sonucun kaç canım?
ah ya ne hale getirdiler doktorluk mesleğini... büyük geçmiş olsun. zamanında kurtulmuşun o doktordan. ama benim doktorum şöyle dedi, senin yaşın 40, ikili üçlü test riski yüksek çıkaracak boşuna endişe duyabilirsin, ense kalınlığında sorun yok, istiyorsan için rahat etsin diye harmony yaptır dedi... ben güvendim valla.[/QUOTE
Bende 35 yaşındayım ilk bebek ikili testte negatifvyaziyor sonuclarda ama iki deger birbirine yakın baktiralim dedi Dr um
Ben çok araştırdım bir çok uzmanın tavsiyesini aldım,yaşım küçük ama takıntılıyım bu konuya o yüzden.. Doktorlar pirena harmony va bi sürü test öneriyor ve bunlar yeni çıkan testler ve arastırmaları devam ediyor doğruluklarının,en en kesin %98 sonuc veren amniyosentez ama onunda düşün riski var ona degecekse yaptır,ikili testin riski aralıklardaysa tabi..1/250 ve altı çok yüksek risk kabul ediliyor,ama dünya genetik kongresinde acıklanann1/2500 altı risk altında,senin kaç çıkmıştı?selam, benim de aynı gün 31 Aralık inşallah doğumum seninle ve ben de haftaya harmony test yaptırmaya karar verdim. 40 yaşındayım çünkü. bir tavsiyeniz var mı bu konuda?
D
doktorlar bunu sırf para îçin yapıyorlar,benim doktorum mesleğimden dolayı bu konulara hassasım diye 2'li testi yapmadan tutturdu yapalım diye,sonra ikili testte burun kemği göründüğü halde görünmedi seklinde yazdırdı,tabi burun kemiği olmadıgında risk çok yüksek cıkıyor,tutturdu pîrena testî yapalım diye,pirena testinin toplanma merkezi orası illaki komisyon bsy alıyorlar,ulstrason görüntüleri en temel kriterdir,maillestiğim prof perinatalog yusuf ziya yergök hoca söyledî,ben bunların üzerine doktorumu bıraktım daha ne oyunlar yaptı anlatmak hatırlamak dahi istemiyorum,doktorum ali osman koyuncuoğlu rezil adam..umarım doktorun bu değildir sanırım pirenaya bize 2500 demişti,senin ikili testinde trisomi 13 sonucun kaç canım?
Tabiki canım senin içinin rahat etmesi en önemli olan,inşallah temiz cıkar sonuçlar :)ah ya ne hale getirdiler doktorluk mesleğini... büyük geçmiş olsun. zamanında kurtulmuşun o doktordan. ama benim doktorum şöyle dedi, senin yaşın 40, ikili üçlü test riski yüksek çıkaracak boşuna endişe duyabilirsin, ense kalınlığında sorun yok, istiyorsan için rahat etsin diye harmony yaptır dedi... ben güvendim valla.
bebiş cook iyi masallah ben görünce baya sasırdım büyümüş kocaman olmus omirilik kemigini görünce iskeletor dedim :) ama hala tam cinsiyeti belli olmadı bu sferde kıza benziyo dedi tam göstermiyo ugrastı biraz ama tam anlasılmıyo dedi haftaya gel bi daha deneyelim sansımızı dedi hayırlısı inss :)Tamam canım Biz de öyle tahmın etmıstık zaten :) Doktor ne dedı? Bebek ıyı mı?
Amin hepimiz inşallahOh ne guzel hep mutlu olun cnm :)
Ben çok araştırdım bir çok uzmanın tavsiyesini aldım,yaşım küçük ama takıntılıyım bu konuya o yüzden.. Doktorlar pirena harmony va bi sürü test öneriyor ve bunlar yeni çıkan testler ve arastırmaları devam ediyor doğruluklarının,en en kesin %98 sonuc veren amniyosentez ama onunda düşün riski var ona degecekse yaptır,ikili testin riski aralıklardaysa tabi..1/250 ve altı çok yüksek risk kabul ediliyor,ama dünya genetik kongresinde acıklanann1/2500 altı risk altında,senin kaç çıkmıştı?
bebiş cook iyi masallah ben görünce baya sasırdım büyümüş kocaman olmus omirilik kemigini görünce iskeletor dedim :) ama hala tam cinsiyeti belli olmadı bu sferde kıza benziyo dedi tam göstermiyo ugrastı biraz ama tam anlasılmıyo dedi haftaya gel bi daha deneyelim sansımızı dedi hayırlısı inss :)
Cok kötü bi his diyor yaptıran arkadasım o iğne bebeğe girecek diye kendini kötü hissediyormussun pişmanlığı çok uzun sürmüştü bebeğime bsy olursa diyeyaş riski yükselince değerlerde yüksek çıkabiliyor ablama da amiyosentez önerildi. ama o yaptırmadı.
Cok kötü bi his diyor yaptıran arkadasım o iğne bebeğe girecek diye kendini kötü hissediyormussun pişmanlığı çok uzun sürmüştü bebeğime bsy olursa diye
Neden kromozom testi istedi peki?Canakkaledyim ben ozel anadolu hastanesi Cem göknur memnunum dr can izmir de yaptırdık testi Prof Dr Mert kazandi ,tek tek kemiklerini organlarını beynini kafasını ölçtü
maşallah ona :) inşallah hepimizin bebişleri sağlıklı olurevet afacan şimdi parmağında oynatıyor bizi. Çok tatlı
Sende sağol cnmçok sağol evde var deneyeyim bari çok kaşınıyorum öyle böyle değil umarım buda iyi gelir
bebiş cook iyi masallah ben görünce baya sasırdım büyümüş kocaman olmus omirilik kemigini görünce iskeletor dedim :) ama hala tam cinsiyeti belli olmadı bu sferde kıza benziyo dedi tam göstermiyo ugrastı biraz ama tam anlasılmıyo dedi haftaya gel bi daha deneyelim sansımızı dedi hayırlısı inss :)
erkek mi bu bebek?Kaç haftalık burda gerçekten kiz gibi duruyo ama bi cikinti var :) benimkinin nub unda bakarmısın?
canım benim oğlanın nubuna benziyor 2. usg fotosu ama inan yorum yapamadım. çok net değil. inşallah kızdır. bari 3. kız olsunamin canım ınsallah rabbım once saglıklısını sonra gonlumuzdekını nasıp etsın baksana resmıne bı belkı bı fıkrın olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?