- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Kızlar bu yağları kremleri sürdükten sonra hemen giyiniyor musunuz kıyafetler yağ oluyo. Ne kadar bekleyecez ya cok sıkıcı. 10 dk bekliyorum sonra iç camasırımı bile giyince anlamsız geliyor fayda sağlamamış gibi geliyor
1/367 çıktı benimBen çok araştırdım bir çok uzmanın tavsiyesini aldım,yaşım küçük ama takıntılıyım bu konuya o yüzden.. Doktorlar pirena harmony va bi sürü test öneriyor ve bunlar yeni çıkan testler ve arastırmaları devam ediyor doğruluklarının,en en kesin %98 sonuc veren amniyosentez ama onunda düşün riski var ona degecekse yaptır,ikili testin riski aralıklardaysa tabi..1/250 ve altı çok yüksek risk kabul ediliyor,ama dünya genetik kongresinde acıklanann1/2500 altı risk altında,senin kaç çıkmıştı?
cem bey yaptir kafanda sou işareti kalmasın dediNeden kromozom testi istedi peki?
benım esımde 5 yasına kadar emmıs masallah.kuranda ıkı yasına kadar suresı var.sırf goguslerım bozulacak dıye cocugu 3 ayda sutten kesenler var .Walla ben 1.5 yasına kadar emmısım, annemı hıc rahat bırakmıyomusum Esım de 1.5 yasına kadar emmıs Anne sütü sevıyoruz aılece ıns bızım bebek de oyle olur :)
Canım doktordan geldim.16cm olmuş bebeğiminşallah haberlerini bekliyoruz
Bu benim kızımınkine çok bnziyor. Doktor yüzde doksan kız dedi.kızla
inşallah canım. sana da dua edelim 1 kızın olsun diye : benim oğlanın da kıza benzeyen nubu aynen böyle ama erkek
Canım doktordan geldim.16cm olmuş bebeğimnet buse diyemem ama kıza benziyor dedi.yanılma payı var midir ki ya
15+4 günlüğüm. Kıza benziyor dedi bbenim deCanım öğrenebiliyor olman lazım. Bazı doktorlar mesela benimki bu haftalarda netleşir diyor bazıları illa 16.haftayı geçiriyor.
ay sağlıklı olsun da kiz istiyorum yalan değil allah günah yazmasnoh ne güzel:)))))))))
valla bilmiyorum ki burada kız deyip erkek olan da olmuştu..erkek deyip kız olan da en kesin 20.hafta
birşey sorucam ben günde en az 13-14 bardak su içiyorum sizde bu şekilde misiniz..sürekli su içesim geliyor.
zayıf değilim ama şişman da değilim kaşıntılar bir ay falan oldu başlayalı bebek yağı iyi geldi ama yetersiz yani arkadaşların konuştuğunu alabilirim memnun kalırlarsaSende sağol cnmKaşıntıların başladımı? çok zayıf hamile kaldıysan bol bol sür. Bak kakao yağlı olan vazelin cok iyiymiş arkadaşlarda önermiş, ondanda al ben mustela aldım ama vazelinde alıcam göbek, yan taraflar ,göğüsler, basenlere hep sürmeliyiz.Biz elimizden geleni yapalım çatlarsak çatlarız yeterki kafadan çatlaklar olmasın
Ya benim sabah akşam aynı son 1 haftada baya büyüdü pantolonlarim kapanmıo
benım esımde 5 yasına kadar emmıs masallah.kuranda ıkı yasına kadar suresı var.sırf goguslerım bozulacak dıye cocugu 3 ayda sutten kesenler var .
Ben hiç anlamıyorum bu neresi bebeğin benimki hep yan duruyor her yeri görünür sekildeKızlar az önce doktordan çıktım, kız olacağı netleşti.ikinci kızım geliyor.Fotomuz bu. Kız erkek arasında kalanlar bu fotodan netleştirebilirler...
arkadaşlar bu krem meselesinde daha önce de yazmıştım ama yine tekrarlayayım hangi krem olursa olsun yanlara altlara da sürmeyi aman atlamayın, sadece göbek kısmına diil yani... bir de ben ilk hamileliğimde bebak diye bir krem var acı badem kremi oh ucuz bol bol ondan süründüm, mis gibi de kokuyor, bir tek çatlağım bile olmadı. tavsiye ederim.
Cinsiyeti belli mı cnm7-5 tansiyonla basim döne döne yazilanlari okuyabildigim kadar okuyorum Hayirli ramazanlar canlar bulantilar gecsede cöp gorunce oguruyorum :)))
Bacakları ve arasıBen hiç anlamıyorum bu neresi bebeğin benimki hep yan duruyor her yeri görünür sekilde
Kızlar az önce doktordan çıktım, kız olacağı netleşti.ikinci kızım geliyor.Fotomuz bu. Kız erkek arasında kalanlar bu fotodan netleştirebilirler...
Bacakları ve arası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?