2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Walla ben bi iç çamasır bı tshırt bı sortu kurban sectım, yağı sürüp onları gıyıyorum Merak etme sen, bol sür, deri emer zaten yağı. Benm derımın emmesı de acıkcası 20 dk falan oluyo. 20 dk sonra derım cok cok hafıf yaglı oluyo, yenı gıydgmı kirletmeyecek kadar.

1/367 çıktı benim

Walla ben 1.5 yasına kadar emmısım, annemı hıc rahat bırakmıyomusum Esım de 1.5 yasına kadar emmıs Anne sütü sevıyoruz aılece ıns bızım bebek de oyle olur :)
benım esımde 5 yasına kadar emmıs masallah.kuranda ıkı yasına kadar suresı var.sırf goguslerım bozulacak dıye cocugu 3 ayda sutten kesenler var .

zayıf değilim ama şişman da değilim kaşıntılar bir ay falan oldu başlayalı bebek yağı iyi geldi ama yetersiz yani arkadaşların konuştuğunu alabilirim memnun kalırlarsa

Aa süper fikir! bebak hiç aklıma gelmemişti. Üstelik Bebak hem ucuz gerçekten, hem de içeriği de doğal. Ben kararımı verdim valla o zaman. Saol canım

Kızlar az önce doktordan çıktım, kız olacağı netleşti.ikinci kızım geliyor.Fotomuz bu. Kız erkek arasında kalanlar bu fotodan netleştirebilirler...

Canım tebrik ederim, darısı başımıza :)) fakat ben de anlamadım ya neresi başı neresi gövdesi.
Doktora da bin defa soruyorum zaten o nerde bu nerde diye.

Kizlar doktordayim ve renkli ultrason için sira bekliyorum
Dun oruç tuttum dedim dünden bu yana iyi değilim dedim renkli uktrosona gönderdi bebegin kan akisina falan bakilacak dedi
İnşallah iyidir bebegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…