Ben anlıyorum az çok. Yukarda ki 2 nokta ayak tabanları, alttaki poposu.Canım tebrik ederim, darısı başımıza :)) fakat ben de anlamadım ya neresi başı neresi gövdesi.
Doktora da bin defa soruyorum zaten o nerde bu nerde diye.
benım esımde 5 yasına kadar emmıs masallah.kuranda ıkı yasına kadar suresı var.sırf goguslerım bozulacak dıye cocugu 3 ayda sutten kesenler var .
Kizlar doktordayim ve renkli ultrason için sira bekliyorum
Dun oruç tuttum dedim dünden bu yana iyi değilim dedim renkli uktrosona gönderdi bebegin kan akisina falan bakilacak dedi
İnşallah iyidir bebegim
canım, benim ki de %99 erkek. inan bazen kız bazen erkek oluyorBu benim kızımınkine çok bnziyor. Doktor yüzde doksan kız dedi.
ınşallah canım hayırlısı Allahtan artıkcanım benim oğlanın nubuna benziyor 2. usg fotosu ama inan yorum yapamadım. çok net değil. inşallah kızdır. bari 3. kız olsun
aynen oyle annesı braz ayakta dolansa gel anne otursen cok yorulmussundur dıyerek yapısıyormus memelerıne3 ay az tamam da 5 yaş hiç duymamıştım Maşallah baya sömürmüş annesini :))
Aynen şu an 3.litre ye geçtimBen de deli gibi su içiyorum. Bundan dolayıdır ki geceleri 4 kere falan kalkıyorum heralde
Bende kız istiyorum ama içime erkek doğuyor . 2. Çocuğu düşünmediğim için umarım dilediğim oluray sağlıklı olsun da kiz istiyorum yalan değil allah günah yazmasn
aynen oyle annesı braz ayakta dolansa gel anne otursen cok yorulmussundur dıyerek yapısıyormus memelerıne
canım ben o kadar kuruyum ki inan daha sürerken emiyo bir tek bebe yagı için biraz bekliyorum o kadarKızlar bu yağları kremleri sürdükten sonra hemen giyiniyor musunuz kıyafetler yağ oluyo. Ne kadar bekleyecez ya cok sıkıcı. 10 dk bekliyorum sonra iç camasırımı bile giyince anlamsız geliyor fayda sağlamamış gibi geliyor
ayy sorma valla artık bizi duyuyolarmıs ya ilk azarı bastı valla yeter dedim göster kendini ak mısın kara mı bizde alısveriş yapıcaz sıpa yaa :)Yalnız bu bebişler de ne kadar nazlılar ya 16. hafta bitmiş hala bacak kapatmalar, göstermemeler falan :) Magazın programları gıbı sürekli az sonra olayı :)
İlkinde bayağı erkek. Fotodan fotoya değişiyor demekki. Hangi site? Yabancı dilim var.canım, benim ki de %99 erkek. inan bazen kız bazen erkek oluyorama artık ben erkek diye alıştırdım kendimi.
bu ektekiler benim oğluma ait. ilk fotoda erkek 2.de kız.. yabancı siteyede üye olduğum için oraya ekledim. legs: bacak demek, umbilical cord: kordon
babygender.comİlkinde bayağı erkek. Fotodan fotoya değişiyor demekki. Hangi site? Yabancı dilim var.
ayy sorma valla artık bizi duyuyolarmıs ya ilk azarı bastı valla yeter dedim göster kendini ak mısın kara mı bizde alısveriş yapıcaz sıpa yaa :)
Net erkek demedi hayal meyal erkek gibi dedi oyuzden ikilem de kaldım ama iki bacak arasında uzun bi cikinti var dimi kiz olsa bu çıkıntı olurmu?erkek mi bu bebek?
canım, benim ki de %99 erkek. inan bazen kız bazen erkek oluyorama artık ben erkek diye alıştırdım kendimi.
bu ektekiler benim oğluma ait. ilk fotoda erkek 2.de kız.. yabancı siteyede üye olduğum için oraya ekledim. legs: bacak demek, umbilical cord: kordon
Bende aldım ama rahat edemedim ya o lastik li yer sanki düşecek gibi geldi durmadan yukarı cektimBen hamile pantalonu aldım geçen hafta. Resmen huzura kavuştum. :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?