2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
benım esımde 5 yasına kadar emmıs masallah.kuranda ıkı yasına kadar suresı var.sırf goguslerım bozulacak dıye cocugu 3 ayda sutten kesenler var .

kim demiş göğüs bozuluyor diye, hiç öyle bir şey yok, doğru sütyeni düzenli olarak kullandın mı hiç de bir şey olmuyor...

Kizlar doktordayim ve renkli ultrason için sira bekliyorum
Dun oruç tuttum dedim dünden bu yana iyi değilim dedim renkli uktrosona gönderdi bebegin kan akisina falan bakilacak dedi
İnşallah iyidir bebegim

Canım merak etme allahın izniyle sağlıklı çıkacak inşallah Yalnız sen de bidaha kadir gecesi, tam ortası, sonu falan diye oruç tutma. Bol dua et, namaz kıl Zaten hamılesin bi sürü sevap kazanırsın sadece bunları yaparak.

Bu benim kızımınkine çok bnziyor. Doktor yüzde doksan kız dedi.
canım, benim ki de %99 erkek. inan bazen kız bazen erkek oluyor ama artık ben erkek diye alıştırdım kendimi.

bu ektekiler benim oğluma ait. ilk fotoda erkek 2.de kız.. yabancı siteyede üye olduğum için oraya ekledim. legs: bacak demek, umbilical cord: kordon

Eklentiler

• erkk.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 94
  • kız.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 84
[QUOTE="Dekalpy, post:
deniz senin bel fıtığın atak yaptığı zaman ortalama kaç gün sürüyordu benim hiç geçmedi ya raporda bugün bitti pazartesi işe başlıycam canım çok sıkıldı egzersiz yapıyormuydun

Bizim ki sanırım görüntü olarak net ama cins tahmini açısından Zayıf

Eklentiler

• image.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 71
  • image.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 63
canım ben o kadar kuruyum ki inan daha sürerken emiyo bir tek bebe yagı için biraz bekliyorum o kadar

Yalnız bu bebişler de ne kadar nazlılar ya 16. hafta bitmiş hala bacak kapatmalar, göstermemeler falan :) Magazın programları gıbı sürekli az sonra olayı :)
ayy sorma valla artık bizi duyuyolarmıs ya ilk azarı bastı valla yeter dedim göster kendini ak mısın kara mı bizde alısveriş yapıcaz sıpa yaa :)

İlkinde bayağı erkek. Fotodan fotoya değişiyor demekki. Hangi site? Yabancı dilim var.

ayy sorma valla artık bizi duyuyolarmıs ya ilk azarı bastı valla yeter dedim göster kendini ak mısın kara mı bizde alısveriş yapıcaz sıpa yaa :)

Walla haklısın, herkes alış veriş yapıcak Hanımların beylerin keyfini bekliyoruz valla :) Tam sıpalar dediğin gibi :)

canım ne tatlı fotolar yahu :) şöyle yazınca üstüne ne iyi olmuş :)) tatlım son olarak erkek mi dendi sana????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…