2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kizlaaar merhabaaa nasilsinizz nasil gidiyoo.benkm bugun acayip basim agridi bu haftalarda olurmus kan akisi artiyormus diyee.

Kizlar siz demir ilaci kullaniyormusunuz .bana decavit ile ferro verdi ikisnide kullaniyorum siz ne kullaniyosunuz

Kizlaaar merhabaaa nasilsinizz nasil gidiyoo.benkm bugun acayip basim agridi bu haftalarda olurmus kan akisi artiyormus diyee.

Kizlar siz demir ilaci kullaniyormusunuz .bana decavit ile ferro verdi ikisnide kullaniyorum siz ne kullaniyosunuz
benim de bu aralar başım çok ağrıyo ama normalmiş.ben folidoce kullanıyosum ama son tahlilde demirim biraz düşük çıkınca doktorum maltofer fol tablet al dedi.onu içmeye başladım

benim de bu aralar başım çok ağrıyo ama normalmiş.ben folidoce kullanıyosum ama son tahlilde demirim biraz düşük çıkınca doktorum maltofer fol tablet al dedi.onu içmeye başladım
folidoce yi bıraktım yani. maltofer e geçtim

Bende aldım ama rahat edemedim ya o lastik li yer sanki düşecek gibi geldi durmadan yukarı cektim

:)) benim de şuan o kısım hayli bol :)) ama şöyle bir formül buldum. Zaten bluzun içine sıkı atlet tadında bir askılı giyerim muhakkak. Öyle birşey giyiyorum o tutuyor baya. Tiril tiril şahane. Karnımız büyüyünce daha komforlu olacaktır tabi )

ben de rüyamda şansal görmüştüm ama teee 2 yıl önce belki. o sayılmaz dimi
:))) valla.zaman asimi olayi varsa seninki zaman asimina takilmistir :)
Suan ne koymayi dusunuyorsun ?

Çınar efe çok guzelmis cnm bende oğlum olcagni gördüm normalde de erkek dedi ama korkuyorum degisicek die :)
valla kordon.degildir.ins
Sen.ne koymayi dusunuyrosun ?

Halil efe güzel ya ben mehmet efe koyucam eşimin kendi adı mehmet daha hamile kalmadan sözünü almıştı zaten iki tane digerinede bn koyarım
Efe isminde olanlar.cok yaramaz hiperaktif.olur.diyorlar
Sende duydunmu ?
Ne dusunuyon bu konu hakkinda ?

merhabalar yazılarını okuyorum ama yoğunluktan bazen yazıyorum bazen yazamıyorum...
Size bir şey sormak istiyorum şimdi ben en son muayenehane 22/05/2015 de gittim ve bir ay sonra gel demişti doktorum şuanda 16+3 ve önümüzdeki hafta gidemiyeceğim gibi gözüküyor dr. ayın 29 pazartesi gideceğim o zamanda 17+6 olucam o günü 3 lü test için bir sıkıntı teşkil edermi yada kullanma gerek hap varmı bilemedim şimdi nasıl yapsam ? sormak istedim size..

Oraya da bakarım ozaman arkadaşım defactodan almış co k güzel dio bide ona bakicam valla pantolon düğmesi açık üstüne uzun giyiyor um yani rüzgar bi açsa komik bi görüntü :))
tatlım ben bir tane pantalonumum kenarlarından kestirip lastik diktirdim önü çok da rahat yani ama eğer yapacaksan bacakları bol bir pantolon la dene

Canım doktordan geldim.16cm olmuş bebeğim net buse diyemem ama kıza benziyor dedi.yanılma payı var midir ki ya
Canim senle gunlerimiz ayni hala mi net degil cinsiyeti benimde haftaya randevum artik ogrenmek istiyorum yaa maşallah bu arada kocaman olmus bebisin

Canım doktordan geldim.16cm olmuş bebeğim net buse diyemem ama kıza benziyor dedi.yanılma payı var midir ki ya
Canim senle gunlerimiz ayni hala mi net degil cinsiyeti benimde haftaya randevum artik ogrenmek istiyorum yaa maşallah bu arada kocaman olmus bebisin

Zaten 12.haftadan sonra demir alimi cok onemliymis ama ben bir de decavit aliyorum 2sinid birden alan varmi dedim acaba. Cok zayifim doktorum ikisninde al dedi bana canim.

Poyraz düşünüyoruz şimdilik bakalım

Gebelikte üçlü test genellikle 16-20 haftalar arasında yapılır ancak bazı hastanelerin labaratuarları 15-22 haftalar arasında yapabilmektedir. Bu haftalardan önce veya sonra yapılamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…