- 20 Eylül 2012
- 571
- 379
- 103
Bende waikikiden aldim taytlari falan cok guzel yanda ayarlama dugmesi de var dusmuyo.Bende aldım ama rahat edemedim ya o lastik li yer sanki düşecek gibi geldi durmadan yukarı cektim
benim de bu aralar başım çok ağrıyo ama normalmiş.ben folidoce kullanıyosum ama son tahlilde demirim biraz düşük çıkınca doktorum maltofer fol tablet al dedi.onu içmeye başladımKizlaaar merhabaaa nasilsinizz nasil gidiyoo.benkm bugun acayip basim agridi bu haftalarda olurmus kan akisi artiyormus diyee.
Kizlar siz demir ilaci kullaniyormusunuz .bana decavit ile ferro verdi ikisnide kullaniyorum siz ne kullaniyosunuz
güle güle kullan ben pantolon giyemedim ya izmirdeyiz ve hava çok onun yerine bir iki tane elbise ve etek aldım özellikle elbise çok rahat içime de hamile külotu aldım vallahi en rahatı da oBen hamile pantalonu aldım geçen hafta. Resmen huzura kavuştum. :)))
Oraya da bakarım ozaman arkadaşım defactodan almış co k güzel dio bide ona bakicam valla pantolon düğmesi açık üstüne uzun giyiyor um yani rüzgar bi açsa komik bi görüntü :))Bende waikikiden aldim taytlari falan cok guzel yanda ayarlama dugmesi de var dusmuyo.
folidoce yi bıraktım yani. maltofer e geçtimbenim de bu aralar başım çok ağrıyo ama normalmiş.ben folidoce kullanıyosum ama son tahlilde demirim biraz düşük çıkınca doktorum maltofer fol tablet al dedi.onu içmeye başladım
Oraya da bakarım ozaman arkadaşım defactodan almış co k güzel dio bide ona bakicam valla pantolon düğmesi açık üstüne uzun giyiyor um yani rüzgar bi açsa komik bi görüntü :))
Bende aldım ama rahat edemedim ya o lastik li yer sanki düşecek gibi geldi durmadan yukarı cektim
:))) valla.zaman asimi olayi varsa seninki zaman asimina takilmistir :)ben de rüyamda şansal görmüştüm ama teee 2 yıl önce belki. o sayılmaz dimi
valla kordon.degildir.insÇınar efe çok guzelmis cnm bende oğlum olcagni gördüm normalde de erkek dedi ama korkuyorum degisicek die :)
Efe isminde olanlar.cok yaramaz hiperaktif.olur.diyorlarHalil efe güzel ya ben mehmet efe koyucam eşimin kendi adı mehmet daha hamile kalmadan sözünü almıştı zaten iki tane digerinede bn koyarım
tatlım ben bir tane pantalonumum kenarlarından kestirip lastik diktirdim önü çok da rahat yani ama eğer yapacaksan bacakları bol bir pantolon la deneOraya da bakarım ozaman arkadaşım defactodan almış co k güzel dio bide ona bakicam valla pantolon düğmesi açık üstüne uzun giyiyor um yani rüzgar bi açsa komik bi görüntü :))
Canim senle gunlerimiz ayni hala mi net degil cinsiyeti benimde haftaya randevum artik ogrenmek istiyorum yaa maşallah bu arada kocaman olmus bebisinCanım doktordan geldim.16cm olmuş bebeğimnet buse diyemem ama kıza benziyor dedi.yanılma payı var midir ki ya
Canim senle gunlerimiz ayni hala mi net degil cinsiyeti benimde haftaya randevum artik ogrenmek istiyorum yaa maşallah bu arada kocaman olmus bebisinCanım doktordan geldim.16cm olmuş bebeğimnet buse diyemem ama kıza benziyor dedi.yanılma payı var midir ki ya
Zaten 12.haftadan sonra demir alimi cok onemliymis ama ben bir de decavit aliyorum 2sinid birden alan varmi dedim acaba. Cok zayifim doktorum ikisninde al dedi bana canim.benim de bu aralar başım çok ağrıyo ama normalmiş.ben folidoce kullanıyosum ama son tahlilde demirim biraz düşük çıkınca doktorum maltofer fol tablet al dedi.onu içmeye başladım
HahahaOraya da bakarım ozaman arkadaşım defactodan almış co k güzel dio bide ona bakicam valla pantolon düğmesi açık üstüne uzun giyiyor um yani rüzgar bi açsa komik bi görüntü :))
Poyraz düşünüyoruz şimdilik bakalım:))) valla.zaman asimi olayi varsa seninki zaman asimina takilmistir :)
Suan ne koymayi dusunuyorsun ?
valla kordon.degildir.ins
Sen.ne koymayi dusunuyrosun ?
Efe isminde olanlar.cok yaramaz hiperaktif.olur.diyorlar
Sende duydunmu ?
Ne dusunuyon bu konu hakkinda ?
Gebelikte üçlü test genellikle 16-20 haftalar arasında yapılır ancak bazı hastanelerin labaratuarları 15-22 haftalar arasında yapabilmektedir. Bu haftalardan önce veya sonra yapılamaz.merhabalar yazılarını okuyorum ama yoğunluktan bazen yazıyorum bazen yazamıyorum...
Size bir şey sormak istiyorum şimdi ben en son muayenehane 22/05/2015 de gittim ve bir ay sonra gel demişti doktorum şuanda 16+3 ve önümüzdeki hafta gidemiyeceğim gibi gözüküyor dr. ayın 29 pazartesi gideceğim o zamanda 17+6 olucam o günü 3 lü test için bir sıkıntı teşkil edermi yada kullanma gerek hap varmı bilemedim şimdi nasıl yapsam ? sormak istedim size..
Benim basenlerim tutuyo hayatta dusmez:)))Hahahaaynen bende oyleydim bide fermuar da yavas yavas aciliyo yedikce duscek diye korkuyodum
Ben tahta gibi oldugun icin tutan bisey yokk bende hop gidiverir vallaaBenim basenlerim tutuyo hayatta dusmez:)))
Aynen öyleee aslında bana %80 erkek dedi ama işte yinede alışverişe başlamadım :)Walla haklısın, herkes alış veriş yapıcak Hanımların beylerin keyfini bekliyoruz valla :) Tam sıpalar dediğin gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?